Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת הרכב

nori1994
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשטוף את הרכב ואין לי סבון או ספוג כדי לנקות.האם אפשר להשתמש בשמפו?

ובאיזה כלי כדאי להשתמש כדי לנקות ולא ישרוט את הצבע?

אם אפשר טיפים.

תודה.

פורסם

שמפו יעודי שנוצר עבור ולמען רכבים הוא המועדף ביותר,יחד עם ספוג טוב (בטוח שתמצא אחד) יעשו את העבודה מצויין.

עוד פרטים כאן

פורסם

מפעם אחת לא יפגע הצבע, אך לא יתן שום אפקט של ברק בצבע.

קפוץ לחנות כמו אייס, הום סנטר, אוטו דיפו. אפילו ניתן למצוא אביזרי רכב כאלו בכל תחנת שטיפה או תחנת דלק גדולה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא מבין למה לא להשקיע כמה שקלים ולקנות שמפו ייעודי לרכב.

כמו שהציעו לפניי, לקפוץ ולקנות לך שמפו ייעודי שגם ככה יחזיק לך ללא מעט שטיפות וגם תוכל להיות רגוע בנוגע לשמירת הברק והצבע של הרכב.

אישית אני משתמש מפעם לפעם בשמפו + ווקס של אמריקן איגל, עושה את העבודה יופי.

פורסם

גם אני משתמש כל פעם כבר שנתיים ב"פיירי" ולא קרה שום דבר, אפילו בספרות הרשמית של הונדה יפן רשום שניתן להשתמש הסבון כלים, כמובן לא צריך לשפוך המון סבון לתוך המים.

לא הייתי ממליץ לך להשתמש בספוג כי הוא אוסף גרגירי חול ואיתם שורט את הצבע, עדיף מברשת עדינה כמו שניתן לקנות בכל סופר, וכל פעם לנער אותה טוב בדלי עם מים וסבון בכדי שכל הגרגירים ירדו ממנה, ולהמשיך.

פורסם

לא להיות קמצנים כי אחרת זה רק יפגע בצבע של האוטו, קפוץ לאוטו דיפו תקנה כפפת רחיצה לרכב, 20 שקל.

ג'ילדה טובה שיכולה להגיע ל 50 שקל לבינונית ו 150 מעור צבי איכותית, שמפו לרכב עולה 25 ש''ח לליטר.

מוצרים אחרים שאני למשל קונה זה STP שמעולה לדשבורד ולצמיגים, ספריי חלונות, מטליות מייקרופייבר לחלונות וזה רק ממשיך וממשיך.

פורסם

אני למשל שותף עם סבון כלים וסמרטוט צבעוני של המטבח

זה הורס את הצבע??

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

סבון כלים מכיל מלחים וחומצות הפוגעות בצבע.

מטרת סבון כלים היא להסיר שומן. כלומר אם יש ווקס על הרכב סבון כלים יוריד אותו.

סבון יעודיי לרכב לא עולה הון ככה שאני לא מבין מה הסיבה לא לרכוש אותו.

פורסם

חברים מה נסגר איתכם ? :shock:

לשטוף את הרכב עם סבון כלים זאת אחת הטעויות החמורות בטיפוח צבע הרכב !

עוד רגע תגידו לי שאתם גם נכנסים למקלחת עם סבון כלים, שוטפים את הכלים עם שמפו ומכניסים טבליות מדיח למכונת הכביסה .:screwy:

סבון כלים נועד לפרק שאריות שומן על צלחות וסירים בעזרת תרכובות מלחים וחומרים "נחמדים" אחרים שאתם ממש לא רוצים שיגעו לכם בצבע הרכב.

לכל מטלה ישנו חומר ניקוי ייעודי לה הוא נועד, אז בואו נפסיק להיות חוראנים ולדבר בפורום רכב מכובד על שטיפת הרכב עם סבון כלים או שמפו מקלחת, שאגב נועד לשמור על שכבת שומן ולחות ולכן ממש לא מתאים לנקיון והברקה של חוץ הרכב.

מה עושים- קופצים לתחנת הדלק הקרובה וקונים שמפו ייעודי לרכב, זאת תוך כדי הזמנת חומרים איכותיים יותר באינטרנט.

זמין 8)

• תוכן חדש...