Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי אביר צה"לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום מכרתי את הבודי (קבינה של האביר) ואת הארגז שלו לברזל

לכל מי שרצה לדעת הם שקלו 800 קילו.

דייב.

ומה מחיר הברזל להיום ?

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
ומה מחיר הברזל להיום ?

950 ש"ח לטונה ברזל לפני שבועיים זה היה 1000 ש"ח לטונה כל כמה שבועות זה יורד הוא עולה.

דייב.

פורסם

נפח המנוע של האביר הוא 6.2 ולא 6.5.

האביר לא היה אלא שידרוג מאד משמעותי של הנ.נ דודג' הותיק.

מנוע חזק בהרבה מה 6 בוכנות העייף, תיבה אוטומטית והגה כוח הפכו את הנהיגה בו לקלה ונעימה לאין שיעור מהנ.נ העתיק.

התאוצה מהמקום ברמה של מישפחתית ממוצעת, ואין לו שום בעייה לשייט על 100-110 ואפילו למעלה מכך.

אני זוכר היטב כששירתתי בסדיר החלו לעכנס האבירים הראשונים, והסדנא ששירתי בה החלה לטפל בהם, אולי 50 פעם עליתי וירדתי מרמת הגולן לבדוק אותם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
950 ש"ח לטונה ברזל לפני שבועיים זה היה 1000 ש"ח לטונה כל כמה שבועות זה יורד הוא עולה.

דייב.

:mm_yeah::mm_yeah: ( חבל שהמשקל לפי טונה ולא לפי סרדינים .. :lol: )

תודה , נאור

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
נפח המנוע של האביר הוא 6.2 ולא 6.5.

האביר לא היה אלא שידרוג מאד משמעותי של הנ.נ דודג' הותיק.

מנוע חזק בהרבה מה 6 בוכנות העייף, תיבה אוטומטית והגה כוח הפכו את הנהיגה בו לקלה ונעימה לאין שיעור מהנ.נ העתיק.

התאוצה מהמקום ברמה של מישפחתית ממוצעת, ואין לו שום בעייה לשייט על 100-110 ואפילו למעלה מכך.

אני זוכר היטב כששירתתי בסדיר החלו לעכנס האבירים הראשונים, והסדנא ששירתי בה החלה לטפל בהם, אולי 50 פעם עליתי וירדתי מרמת הגולן לבדוק אותם.

אני אישית עוד לא שמעתי על אביר עם מנוע 6.2 (מנועים כאלה היו במקום בבלייזרים הצבאיים בארץ ובצבא ארה"ב קרוא להם בשם שיש לי בסמלון) אצלי באוגדה היו כל האבירים עם מנוע 6.5 ללא טורבו וגם באביר הספצייפי הזה.

דייב.

פורסם

האבירים הראשונים נכנסו לשרות ב 89' והיו להם מנועי דיזל 6.2 בוודאות.

סביר להניח שיותר מאוחר עברו לשימוש במנועי 6.5.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן, אבירים מסדרות הייצור המאוחרות "שודרגו" למנועי 6.5 ליטר משום שהופסק ייצור מנועי ה-6.2 ליטר.

ובכל זאת, רובם המוחלט של האבירים מצויידים במנועי 6.2 ליטר, אותם ניתן למצוא בטנדרים מסדרה C/K של GM וכמובן בגרסתם הצבאית: ה-CUCV.

פורסם
האבירים הראשונים נכנסו לשרות ב 89' והיו להם מנועי דיזל 6.2 בוודאות.

סביר להניח שיותר מאוחר עברו לשימוש במנועי 6.5.

אכן, אבירים מסדרות הייצור המאוחרות "שודרגו" למנועי 6.5 ליטר משום שהופסק ייצור מנועי ה-6.2 ליטר.

ובכל זאת, רובם המוחלט של האבירים מצויידים במנועי 6.2 ליטר, אותם ניתן למצוא בטנדרים מסדרה C/K של GM וכמובן בגרסתם הצבאית: ה-CUCV.

חן יכול מאוד להיום האביר הזה שנת 1991.

Alx +1

דייב.

• תוכן חדש...