Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מאזדה 3 שנתון 2005-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה 1400 ידנית חדשה עולה פחות ממאזדה 3 מודל 2009.

פאביה 1600 סמ״ק ספורט ידנית מודל 2010 עולה פחות ממאזדה 3 מודל 2008.

דייהטסו סיריון מודל 2009 אוטומטית עולה פחות ממאזדה 3 מודל 2007.

הבנת את הרמז, או שאתה נעול על מאזדה 3 ואחרי שתקנה נעשה מגבית בפורום ונקנה לך קופסאת מטרנה לקישוט הדש-בורד? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איביזה 1400 ידנית חדשה עולה פחות ממאזדה 3 מודל 2009.

פאביה 1600 סמ״ק ספורט ידנית מודל 2010 עולה פחות ממאזדה 3 מודל 2008.

דייהטסו סיריון מודל 2009 אוטומטית עולה פחות ממאזדה 3 מודל 2007.

הבנת את הרמז, או שאתה נעול על מאזדה 3 ואחרי שתקנה נעשה מגבית בפורום ונקנה לך קופסאת מטרנה לקישוט הדש-בורד? :wink:

חחח הבנתי.

פורסם

לאחר שכלולים של תקציב הגעתי להחלטה שאני לא עובר את ה 35-45 אלף לקניית רכב יד שניה.

לאור השימוש שלי ביום יום איזה רכב מומלץ עבורי? אשמח לעזרה.

פורסם
הקטע הוא שאתה רואה את המבצעים שיש על המכוניות החדשות והחסכוניות כביכול ואומר אולי נתאמץ עוד טיפה וניקח איזה הלוואה ונקנה אחד חדש אבל גם מצד שני אתה רואה את המחירים של המכוניות שלפני כמה שנים לא יכלת להרשות לעצמך.

אני פשוט מחפש משהו שישדרג אותי מהבלנו 96 שיש לי, יונאי אקסנט בא בחשבון?

אל תגע ביונדאי אקסנט!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תוכל לרכוש בסביבות 40,000 ש"ח סיאט איביזה ידנית (מנוע 1400 זריז) מודל 2006, גיר ידני, חבילת ספורט הכוללת חישוקי מגנזיום, סאן רוף, פנסי ערפל, מושבים ספורטיביים תומכים ואפילו מחשב דרך יחסית משוכלל.

צריכת הדלק בנסיעה משולבת תהיה באזור ה 13 ק"מ לליטר.

אני חושב שזאת תהיה בחירה לא רעה בכלל וזה סה"כ רכב אמין למדי.

אם אתה מוכן להתפשר על העיצוב ולפזול למשפחתית אז תוכל לרכוש רנו מגאן אוטומטית 2008 מהטרייד אין של קרסו עם 3 שנים אחריות מפגוש לפגוש, ביטוח חובה חינם לשנה, יישור קו על חשבונם ותנאי מימון נוחים במיוחד! צריכת הדלק תעמוד על 10-11 ק"מ לליטר אבל יש לך שקט מתקלות לא צפויות במשך 3 שנים!

פורסם
אל תגע ביונדאי אקסנט!!

אז על מה ללכת? במסגרת התקציב שלי אני יכל לקנות רכב שנראה טוב , אמין וגם חסכוני?

פורסם

היי,

סיטרואן C4 דיי חסכונית, לטעמי נראית טוב ויכולה בכיף להיכנס ב 45 אלף בשנתון 2008 ליסינג או שנתון פחות מפרטי

מה עם סוזוקי ליאנה? נהגתי פעם בדגם מיני-סטיישן עם מגנזיום שהיה מאוד מפואר מבפנים ויפה לדעתי, גם בתקציב שלך.

ככל שאני יודע (תבדוק עם בעלי רכבים בפורום) אין להם בעיית אמינות

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
היי,

סיטרואן C4 דיי חסכונית, לטעמי נראית טוב ויכולה בכיף להיכנס ב 45 אלף בשנתון 2008 ליסינג או שנתון פחות מפרטי

מה עם סוזוקי ליאנה? נהגתי פעם בדגם מיני-סטיישן עם מגנזיום שהיה מאוד מפואר מבפנים ויפה לדעתי, גם בתקציב שלך.

ככל שאני יודע (תבדוק עם בעלי רכבים בפורום) אין להם בעיית אמינות

בהצלחה!

כל אחד אומר לי אל תתקרב לצרפתיות .. רק עושות בעיות.

אני אבדוק את נושא הליאנה... מה עוד מומלץ?

פורסם

הייתה לך "מוזה" למאזדה 3, אז למה שלא תלך על אחת כזאת? אפשר למצוא ב45000 מודל 2004/2005 במצב טוב

יש כמה כאלה ביד 2 ש"על הנייר" נראות טוב

פורסם
הייתה לך "מוזה" למאזדה 3, אז למה שלא תלך על אחת כזאת? אפשר למצוא ב45000 מודל 2004/2005 במצב טוב

יש כמה כאלה ביד 2 ש"על הנייר" נראות טוב

היתה לי מוזה אבל מאחר והבנתי שהרכב הזה שותה דלק ירדתי מהמוזה.. חבל :-(

פורסם
היתה לי מוזה אבל מאחר והבנתי שהרכב הזה שותה דלק ירדתי מהמוזה.. חבל :-(

1:10 זה לא שותה דלק, כל המשפחתיות 1.6 עושות פלוס מינוס אותו דבר

ואם הנהיגה שלך היא עם רגל כבדה על הגז וכל הזמן קיקים זה לא משנה איזה רכב תקנה בכולם הדרך לתחנת דלק תהיה אותה דרך

פורסם
1:10 זה לא שותה דלק, כל המשפחתיות 1.6 עושות פלוס מינוס אותו דבר

ואם הנהיגה שלך היא עם רגל כבדה על הגז וכל הזמן קיקים זה לא משנה איזה רכב תקנה בכולם הדרך לתחנת דלק תהיה אותה דרך

ממש לא... אני לא נוהג ככה.

מה שאני לא מבין איך יכול להיות שרכב כזה הצריכת דלק שלו כמו הבלנו שלי?

פורסם

המאזדה לא בולעת דלק כמו שיכול להשתמע מכאן. נכון יש מכוניות יותר חסכוניות, אבל ההבדל בד"כ הוא קטן יחסית ותלוי לרוב באופי הנהיגה (אני מוציא מהמאזדה בעיר משהו כמו 1:8.5 בנהיגה עם רגל כבדה יחסית ו1:9 פלוס עם נהיגה רגילה ומתונה). תהיה בטוח שלא תקבל צריכת דלק עדיפה משמעותית ממכונית אחרת באותה הקטגוריה. כמו שאמרתי, ההבדלים הם זניחים. גם ה-3 בסך הכל נותנת תמורה טובה מאוד למחיר ואני לא הייתי שולל אותה בגלל צריכת הדלק שלה (שהיא בכלל לא נוראית יחסית למתחרות).

• תוכן חדש...