Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי ניסיון עם הרכבים המוזכרים בשרשור אך הייתה לי אסטרה דור קודם ועכשיו יש לי גולף MK5 שניהם אותו ק"מ ואותו שנתון, מאוד נהניתי עם האסטרה אבל בעניין איכות ההרכבה והקרקושים האסטרה נופלת בגדול, היא הייתה פשוט מטריפה אותי, קרקושים מהדשבורד, מהכיסא ומכיוון הגג, בגולף אין את זה. אני יודע שמדובר פה על האסטרה החדשה וייתכן שהם השתפרו אבל כדאי בכל זאת לשקול את העניין.

אישית אני הייתי הולך על הפוקוס, נראית טוב, מאובזרת וככה אתה לא צריך לדאוג לגבי מוסכים (אתה נשאר עם דלק מוטורס).

בעניין המכירה העתידית לפי דעתי זה לא צריך להדאיג אותך יותר מדי, אם אתה קונה פוקוס מאובזרת ועם מנוע 2.0 ולא 1.6 אפשר יהיה להניח שהמכירה תהיה הרבה יותר קלה.

אל תשכח שגם האסטרה נמכרת לא מעט בליסינג.

את הגולף הייתי פוסל בגלל האחריות.

תודה רבה אחי

פורסם

אם אתה נוסע הרבה וצריכת הדלק של המזדה היא "אסטרונומית" מבחינתך, עושה רושם שגדר ההתלבטות שלך צריך לעבור למקום אחר לחלוטין, הייבריד או דיזל. בהייבריד אפשר להתלבט בין אינסייט לאוריס ועם תקציב מעט מתוח יותר, גם פריוס. בתחום השני מצויה הפלואנס דיזל. המחירים שלהן קרובים למדי והבחירה היא ענין של טעם והתאמה, אם כי הקבעון שלך בענין המוצא האתני כנראה ישאיר אותך בהייבריד, לא נורא.

פורסם
שלום רב. כל שלוש שנים אני רוכש רכב חדש .

בתשע שנים האחרונות אני רוכש רק יפניות שבשש האחרונות המאזדה כיכבה.

לאחרונה נתקלתי בקשיים במכירת המאזדה וגם כל הפלסטיקה, צריכת הדלק האסטרונומוית ונוחות הנסיעה הם משהו שמבחינתי צריכים לעבור מייק אובר בדחיפות!!

הייתי כמעט בכל הסוכניות וחוץ מקשרים במוח לא השגתי כלום. כל אחד מציג את "הרכב הכי טוב" שלו , בצועים הכי "טובים" וכו'.

עוד אציין שמבחינתי היפניות היו אמינות בצורה מדהימה , מעולם לא נכנסתי עם מזדה למוסך!

השאלה שלי היא אם יש רכב גרמני שמסוגל לתקופה של ארבע שנים לתת לי את השקט הנפשי שרכב יפני נתן לי ?

האם משתלם בכלל לקנות רכב גרמני בארץ שלנו? מה השינויים שארגיש על בשרי מבחינת טיפולים ומבחינת צריכת דלק, מכירת הרכב בעוד שלוש שנים?

אציין בנוסף שהתלבטתי בין גולף tsi דור 6 1.4 לבין אופל אסטרה החדשה , השירות של צמפיון מוטורוס ממש מגעיל- המחיר לא מוצדק בכלל -גבוה ואסטרונומי ובפורומים רק מלכלכים על הגולף הזו מבחינת בעיות חשמל, גיר ,מוסכים וכו'.

מה שמקשה עליי גם כן זה שאני בן אדם לא החלטי וזה די מבלבל ומקשה עליי לעשות בחירה נכונה .

אז פשוט תבינו אותי ותייעצו לי את העצה הטובה ביותר ואשמח גם לחוות דעת מקצועית ואובייקטיבית מבעלי רכבים כאלה וכאלה.

כל מה שאני מחפש זהו רכב אמין, מנוע חסכוני , וטיפולים שלא באים לך out of the blue (טיפולים שלא "נופלים" עליך יותר נכון).

אשמח לתשובה מהירה ועניינית

המתלבט!!!

שלום מתלבט.

האופל אסטרה החדשה מגיעה עם 2 מנועים פוטינציאליים, מנוע 1.6 ומנוע 1.4 טורבו(מוגדש).

2 המנועים ייספקו לך רמת נסיעה מפנקת כשמנוע ה1.4T עוצמתי יותר אך צורך פחות דלק.

אופל מציעה את כל היתרונות של רכב גרמני אך בתג מחיר נגיש יותר.

אשמח לעמוד לשירותך בכל שאלה.

בברכה,

אמיר מנס

מנטור אופל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...