Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה בוקר טוב,

אני מקווה שאני מעלה את השאלה בפורום הנכון,

למה כדי לשים לב שאני לוקח מאזדה 3 2004 לבדיקה?

איפה המחלות של הרכב הזה?

תודה מראש

בני

• ספונסר פורום
פורסם

נקודות תורפה הם המערכת המשוכללת (תאורה ולחצנים) והגיר (תשתדל להגיע לרכב בשעות הבוקר ולהניע אותו בפעם הראשונה ולבדוק אם יש דפיקות בהעברת הילוכים).

מכון מומלץ לבדיקת הרכב הוא המעבדה לרכב בחולון.

מעבר לזה שמדובר במכון מאוד ישר ומקצועי, אם תגיע ותגיד שהגעת דרך הפורום תקבל 100 ש"ח הנחה.

פורסם

אם הרכב עם מנוע 2000 (דגם ספיריט) שים לב במיוחד לתושבות המנוע/גיר (אצל אבי החליפו ב-53,000 ק"מ והחלק מאוד יקר- 1500+ מקורי ללא עבודה) וכמו כן כמובן להתנהגות הגיר האוטומטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוקר טוב,

הרכב בעל נתונים דיי מרשימים לרכב 2004 יד ראשונה פרטי מעולה חדש, 116,000 ק"מ

מטופל רק במוסכים מורשים. האם יש עוד דברים שכדי לשים לב בבדיקה ראשונית שלי לפני בדיקת מכון רכב?

תודה רבה על העזרה

אני מהצפון לא אוכל להגיע חולון לבדיקת רכב.

בני

פורסם

תבדוק לעומק את הגיר, נקודת הטורפה של הרכב הזה.

לפי דעתי:תבדוק אם עבר כבר שיפוץ גיר, (עדיף שכן).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש כ-100000 מאזדות 3 על הכביש . מדובר ברכב אמין בצורה יוצאת דופן . ברור שבכמות כזו שאין לה תקדים בהיסטוריה של ישראל, יהיו רכבים עם תקלות. באופן סטטיסטי מדובר ברכב האמין ביותר שנסע בכבישים שלנו ובפער גדול (יחד עם הלאונה). הדבר היחיד שכדאי להתחשב בו זה ש2004 הייתה השנה הראשונה של הדגם ונמכרו מעט רכבים בשנתון זה . בכל שנה ראשונה של דגם יש קצת מחלות ילדות.

בהצלחה

• תוכן חדש...