Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלעלתי לי בדפי YAD2 והבחנתי בקטגוריית סיטרואן ברכב סיטרואן C-ZERO , מייד לאחר מכן נכנסתי לאתר של חברת סיטרואן ומצאתי את הרכב מופיע בין דגמי רכבי החברה.

יש למישהו מושג מתי תשווק, מה יהיה מחירה, מסים מיוחדים, טיפולים מיוחדים לסיגמנט, טעינות וכדומה?

פורסם

הסיטרואן תשווק (או אמורה להתחיל להימכר) במהלך החודשים הקרובים. כרגע יש איזו שהיא בעיה עם התאמת שקעי הטעינה לתקן הישראלי וברגע שזה יפתר השיווק יחל. המחיר הרשמי טרם נחשף, אך כרגע מדובר על כ 100 אלף ש״ח לא כולל סוללה שתעלה כ1000 ש״ח בחודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ממש מבין את הרעיון שהשכרת סוללה תעלה 1000 ש"ח לחודש, איפה החיסכון?

הרי אף אחד לא יקנה רכב כזה כרכב עיקרי בבית בעיקר בגלל בעיית טווח נסיעה וכן בגלל שרכב זה חלש בהספקו והמבנה הפשוט שלו שלא מאפשר לו התנהגות כביש מיוחדת.

הרי רכב קטן (פיג'ו 107 ,אלטו ודומיהם) שנוסע בשנה נניח 20,000 ק"מ בשנה לחלק ל-15 (בהנחה שהרכב לוקח 1:15)ונכפיל במחיר הדלק נניח 8 ש"ח נקבל הוצאה שנתית של 10,667 ש"ח של דלק בלבד.

ואילו בהחכרה נקבל 1000 ש"ח * 12 חודשים = 12,000 ש"ח וזאת לא כולל עלויות החשמל בטעינות שהוא 120 ק"מ (הטענה בודדת) =30 ש"ח * 167 הטענות (=20,000 ק"מ שנתית) = 5,000 ש"ח נוספים.

וצריך לזכור שכל זה מדובר במידה והרכב ישמש כרכב עיקרי. לרכב שני בבית ,בוודאי שלא יהיה משתלם!

וכמובן שיש סיכונים והפרשי מחיר נוספים כגון ביטוחים , זמינות חלפים ומחירם, מוסכים המכירים את הרכב , ידע כללי על תקלות אודות רכבים המונעים בחשמל וכדומה

אז מה הרעיון?

פורסם

באמת איפה כל הקטע של החסכון כאן, אני משלם על דלק כ600 שקל בחודש וזה אחרי שאני עושה נסיעות יומיות.

רק ההשכרה לבדה עולה 1000 שקלים והטענה עולה עוד לא מעט, אז מה הקטע.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הקטע הוא להרגיל את הלקוחות למחיר יקר.

עד היום קניתם משפחתיות ב120K +- כשהמס הינו כ100 % והדלק עליכם. מעכשיו המחיר של הרכב ישאר אותו דבר והסוללה עליכם למרות שעל הרכב החשמלי המיסים שואפים ל0.

הרכבים הללו חדשים בשוק הישראלי והם ל"שפני הניסיון" של השוק ולשוחרי איכות סביבה המוכנים לשלם את המחיר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...