Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב עד 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה בבקשה יעוץ (אשמח גם לקישור אם מישהו יביא) לרכב לי (נהג בן 17 וחצי) אני צריך רכב חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמין וחסכוני

הדגש הוא על החזק כי אני פשוט חולה על רכבים חזקים ואם הרכב חלש זה יהרוס אותו מהר מידי אז אני צריך רכב עם הרבה כוח ידני חסכוני אני ישמח להצעות

תודה

אושר

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם צריך שיהיה יפה ונוח...

ועוד שאלה איך נוסעים באוטומט מהר

אני בעצירה פשוט מדביק את הדבשה לרצפה לוקח לאוטו כמה שניות ואז אני מקבל כוח ברמה מטורפת אבל זה מפחיד אותי כי אני מפחד להרוס לאבא את האוטו (C5 2002 1.8 ) אז יש עוד שיטות להנות מרכב אוטומט חוץ מהשיטה שלי??? דלק זה לא בעיה רק לא להרוס כלום לא מנוע לא תיבה אם אפשר רק להנות מהאוטו יותר אני ישמח לדעת

אבא שלי פשוט חולה על האוטו הזה גם אני אבל מבאס קצת הרעש של המנוע והכוח שלו כי כדאי ליסוע טוב את חייב לתת לו הרבה דלק וגם הוא עושה הרבה רעש אז אם אפשר עזרה שני המקרים האלה אני ממש ישמח

אושר

פורסם

לי נראה שאתה מחפש את מה שלא מתאים לך...

תתבגר,תצבור ניסיון ואז תחפש לך רכב חזק.

עדיף ש״תהרוס״ רכב ״חלש״ מאשר תהרוס לך או לאחרים את החיים.

אבא שלך יודע מה אתה עושה ומה אתה מחפש לעצמך?

פחד אלוהים מה שהולך פה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קודם כל לפני שאתה מבקר מישהו כדאי להכיר אותו טיפה ואז לא תיצא מטומטם כמו שיצאת עכשו....

מה נראה לך שאני עושה את זה בכביש ראשי?!?!?! אני עושה את זה רק בכביש ריק שאין עליו אף אחד!!!!

וחוץ מזה אם אין לך מה להגיב אתה לא חייב להגיב... עוד מישהו יותר חכם בבקשה??

אושר

פורסם

כן, אני. מאחל לך מכל הלב שתתחיל את חייך המוטוריים בשלילה עד גיל 24.

בשבילךךךך!!!!!!

והדגש הוא על הבשבילך כי זה חשוב לי מאוד.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עד עכשו ראיתי פה אנשים חכמים מעניין מה קרה להם..

מה אתה לא מבין אידיוט אני עושה את זה לבד!!!!! שאין אף אחד בכביש בשעות שאין מצב בעולם שמישהו יקפוץ לכביש פתאום אני נוהג

מאוד בזהירות אבל מידי פעם צריך קצת להשתחרר אז קצת משתגעים עם הרכב כן אבל גם שמשתגעים עושים את זה בזהירות אז איפה זה לא בסדר שאתה מאחל לי להיות בשלילה עד גיל 24???

אני רוצה בבקשה תשובות מאנשים שבאים לענות ולא לחפור

תודה

פורסם
לי נראה שאתה מחפש את מה שלא מתאים לך...

תתבגר,תצבור ניסיון ואז תחפש לך רכב חזק.

עדיף ש״תהרוס״ רכב ״חלש״ מאשר תהרוס לך או לאחרים את החיים.

אבא שלך יודע מה אתה עושה ומה אתה מחפש לעצמך?

פחד אלוהים מה שהולך פה!

מצטרף!!!-לאט, לאט תתחיל בקטנה ותתקדם.

רכבים חזקים בתקציב הזה קשה למצוא ואם תמצא עלולות להיות בעיות אמינות.

באמת שאין לי שום רכב להמליץ עליו--ועד כמה חזק(למרות שאני בדעה של spidrman)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אתה בן 17, נרשמת לפורום כדי לקבל תשובות,

מדוע אתה חושב, שירצו לעזור לך, אחרי שקראת כאן לאנשים מטומטמים ואידיוטים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עד עכשו ראיתי פה אנשים חכמים מעניין מה קרה להם..

מה אתה לא מבין אידיוט אני עושה את זה לבד!!!!! שאין אף אחד בכביש בשעות שאין מצב בעולם שמישהו יקפוץ לכביש פתאום אני נוהג

מאוד בזהירות אבל מידי פעם צריך קצת להשתחרר אז קצת משתגעים עם הרכב כן אבל גם שמשתגעים עושים את זה בזהירות אז איפה זה לא בסדר שאתה מאחל לי להיות בשלילה עד גיל 24???

אני רוצה בבקשה תשובות מאנשים שבאים לענות ולא לחפור

תודה

עדיין פלילי!

חבל להתחיל ככה את החיים המוטוריים

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אוקי אני מצטער לכל מי שקרתי לו מפגר או אידיוט או לא משנה מה...

עכשו אני לא רוצה רכב לפתיחות אני רוצה רכב שמתי שאני ירצה מהירות אני יוכל לקבל בלי הרבה רעש ובלי הרבה דלק עכשו זה יותר מובן?? האוטו לפתיחות ושטויות זה יהיה אוטו של אבא כי אני משלם על האוטו שלי אז אני לא יהרוס אותו אבל אם קורה שאני מאחר לאנשהו ואני רוצה להגביר את המהירות באוטו שלי אז כן אני רוצה אוטו שיוכל לעזור לי להגיע מהר יותר למישהו יש הצעה לכזה רכב מה עם מיצבושי סופר לנסר ידינית?? איך היא והייתי שמח אם מישהו שיש לו אותה יוכל להגיד לי מה הבעיות איתה ובקיצור יתן לי חוות דעת עליה...

פורסם

אני לא בא פה לחנך אף אחד, אבל בגלל שקראתי את הפוסט הזה חשוב לי להגיב עליו.

אני חושב שאתה רוצה רכב מהסיבות הלא נכונות.

תשקול שנית את הצרכים שלך לרכב ואת סדר העדיפויות.

וגם חשוב שתתחבר למציאות ותיהיה יותר ראלי בדרישה שלך.

בכל מקרה הכביש הציבורי הוא אינו מגרש משחקים, ואינו מקום לבצע בו ניסויים.

אתה נהג חדש, שמור על הרישיון. תצבור ניסיון כי תמיד, נהגים חדשים שמקבלים בטחון חושבים שהם נהגים מצויינים. אבל אתה מבין את זה רק לאחר כמה שנים של ניסיון בכביש - כמה יש ללמוד.

אני אתן לך טיפ, אני חושב שאם יש לך כמה אלפים להוציא על רכב, אולי עדיף להוציא את זה (או חלק מאוד קטן מזה) על קורס נהיגה מתקדמת, שבאמת ילמד אותך איך לנהוג נכון (ולא איך לעבור טסט כמו שיעורי נהיגה).

S2000

פורסם

חברים אני צריך להמלצות לרכבים... אני מבין אני יפסיק להתנהג כמו מטומטם בכביש אתם צודקים...

בקיצור עזבו תרכב החזק אני צריך אחד אמין חסכוני וטוב.... אשמח להצעות...

פורסם

אוי ואבוי.

שמע, בכל מקרה ב10,000 אין רכב חזק+אמין+חסכוני.

רכבים חזקים זולים, לא אמינים כי קרעו להם את הצורה, וגם לרוב רכב שחזק יותר הוא פחות חסכוני.

מה לעשות יותר כח צורך יותר דלק.

• תוכן חדש...