Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[הייטק] תפקיד של Product manager\Project manager - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

השתחררתי מהצבא לפני חדשיים וחצי, אחרי יותר מ 6 שנים כעתודאי, והתחלתי לפני כשבוע לחפש עבודה.

שירתתי בצבא כמעט 4 שנים כתוכניתן, ושנתיים וחצי כמנהל של צוות פיתוח גדול.

בינתיים התפקידים שאליהם אני מכוון זה של ראש צוות, אבל מציעים לי לא מעט תפקידים של מנהל מוצר/מנהל פרוייקט.

מישהו יכול קצת לשפוך אור על התפקיד של מנהל המוצר/הפרוייקט בחיים של חברת הייטק?

מה המימשק בינו לבין ראש צוות הפיתוח?

ובאופן כללי, האם התפקיד נחשב כמקפצה נאה להתקדמות בתוך החברה או שדווקא "ראש צוות פיתוח" ייתן לי יותר קרדיט המשך?

תודה,

משה.

מגאן 265

פורסם

אין פה אף אחד שעובד בחברת הייטק ויכול לשפוך אור?

דווקא היתה לי תחושה שיש פה לא מעט... :roll:

מגאן 265

פורסם

אתה עובד מול השיווק באיפיון המוצר, מול הפיתוח בשביל לעקוב אחרי לו"ז, גרסאות ופיצ'רים, מול לקוחות חשובים... זה תפקיד טוב אם אתה אוהב להשתמש באופיס ולשבת כל היום מול אימיילים. מבחינת קידום - לדעתי האישית - זה תפקיד הרבה יותר אטרקטיבי מכל תפקיד פיתוח. אם זה מוצר חשוב, אתה נהפך לגורם קריטי שמרכז אצלו הרבה ידע ותקשורת עם לקוחות גדולים, ואם יראו כי טוב יתנו לך יותר אחריות בהמשך (כלומר ניהול קו מוצרים וכו'). אתה גם לרוב הופך לממשק של ההנהלה הבכירה מול הפרוייקט או המוצר, וזה מצויין בשביל הקשרים והקרדיט.

אם זה הקטע שלך, ולא מו"פ בלבד, זו דרך מצויינת למעלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה עובד מול השיווק באיפיון המוצר, מול הפיתוח בשביל לעקוב אחרי לו"ז, גרסאות ופיצ'רים, מול לקוחות חשובים... זה תפקיד טוב אם אתה אוהב להשתמש באופיס ולשבת כל היום מול אימיילים. מבחינת קידום - לדעתי האישית - זה תפקיד הרבה יותר אטרקטיבי מכל תפקיד פיתוח. אם זה מוצר חשוב, אתה נהפך לגורם קריטי שמרכז אצלו הרבה ידע ותקשורת עם לקוחות גדולים, ואם יראו כי טוב יתנו לך יותר אחריות בהמשך (כלומר ניהול קו מוצרים וכו'). אתה גם לרוב הופך לממשק של ההנהלה הבכירה מול הפרוייקט או המוצר, וזה מצויין בשביל הקשרים והקרדיט.

אם זה הקטע שלך, ולא מו"פ בלבד, זו דרך מצויינת למעלה.

תודה.

ההתלבטות העיקרית שלי, והחשש, הוא שאני יחסית מהר בקריירה מתרחק מהצד הטכני נטו ועובר לניהול.

לי זה לא נשמע קריטי, אבל השאלה אם זה לא ירים גבות בתפקידים אחרים ומקומות אחרים שאעבוד בהם.

בן אדם טכני ומהנדס אני תמיד אשאר, השאלה אם אני לא מנסה לקפוץ קדימה מהר מידי.

משה.

מגאן 265

פורסם
תודה.

ההתלבטות העיקרית שלי, והחשש, הוא שאני יחסית מהר בקריירה מתרחק מהצד הטכני נטו ועובר לניהול.

לי זה לא נשמע קריטי, אבל השאלה אם זה לא ירים גבות בתפקידים אחרים ומקומות אחרים שאעבוד בהם.

בן אדם טכני ומהנדס אני תמיד אשאר, השאלה אם אני לא מנסה לקפוץ קדימה מהר מידי.

משה.

"התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס

"זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

אם אתה רואה את עצמך, בטווח ארוך, בתפקיד טכני, אז תחפש משרת ראש צוות פיתוח (לרוב הם עדיין hands on) או שפשוט תתמקצע בתחום מסויים. קח בחשבון שאלא אם יש לך איזשהו סוג של אוטיזם, אנשי תוכנה נשרפים בשלב מסויים. לא מדברים על זה, אבל יש סיבה מצויינת שמהנדס חומרה או VLSI בן 50 הוא בר-העסקה ומתכנתים לרוב לא. לרבים מהם נמאס, רבים אחרים לא מוצאים את הכוח להמשיך ולהתחדש ונשארים באותו מקום (והופכים ללא רלוונטיים). זה גם מסביר חלק ניכר מהתחלופה הגבוהה של אנשי תוכנה בחברות הייטק.

אם אתה, מנגד, מעוניין להכנס למשפך הארגוני שבסופו תשאר בחוץ או תהיה מנכ"ל, אז מנהל מוצר זו דרך נכונה מאוד, לדעתי. תהיה כנה עם עצמך - במה אתה טוב? לאן אתה רוצה להגיע?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...