Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים, נורות הקונסולה של המזגן שלי נשרפו , חיפשתי בכל העיר ובאייבי בפרט ולא מצאתי .

מדובר על נורות קטנות שכנראה בית הנורה שלהם הוא חלק שלא ניתן להפריד מהנורה.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג נורות כאלה , חיפשתי שעות באיביי ולא הצלחתי למצוא כנ"ל בגוגל .

אני מצרף תמונה :

527396_3288478423916_1626364894_2772883_1380858784_n.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

אם זה נורות של טויוטה או יונדאי או כל יפני/קוריאני תבדוק אצל המוסכים המורשים.

זה עולה 3-5 שקל לנורה.

דרך אגב, לא מחליפים את הבית. רק את הנורה. יש קצוות שמלפפים אותם על הבית וחותכים את השארית.

פורסם

יש לך שתי אפשרויות:

1. לרכוש נורות + בסיס באי-ביי - יש אין סוף מוכרים (אפילו בדיל אקסטרים ניתן לרכוש נורות כאלה). חשוב לרכוש נורות שמתאימות ליצרן הרכב ובאותו צבע בסיס, יש הבדלים בעוצמות או בהברגות בצבעי בסיס שונים. חפש באי ביי dash bulb.

2. לגשת לכל חנות אלקטרוניקה עם הנורה מפורקת (כמו שנאמר הרגליים שלהן מקופלות על הבסיס) ולבקש כזו. הנורות הללו נקראות נורות אורז ומגיעות במספר גדלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה עזרת לי מאוד , מסתבר שנורה מתפרת על ידי הוצאת של הסליל שמסולסל מסביב לבית נורה.

רכשתי בעקבות זה כמות של נורות לד ומשום מה כאשר אני מחבר אותם למתח הם נדלקות ונשרפות, אולי זה בגלל שאלה נורות 3V ולא 12V או יכול להיות שיש פשוט קצר ששורף את הנורות.

ידוע לך על תופעה כזאת שיכולה לגרום לקצר שגורם לשריפה של הנורות ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

נורות לד באמת עובדות על מתח של 3V וכדי שיעבדו על מתח של 12V יש להוסיף נגד. מרק מומחה בזה, המתן לתגובתו או פנה אליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה רבה עזרת לי מאוד , מסתבר שנורה מתפרת על ידי הוצאת של הסליל שמסולסל מסביב לבית נורה.

רכשתי בעקבות זה כמות של נורות לד ומשום מה כאשר אני מחבר אותם למתח הם נדלקות ונשרפות, אולי זה בגלל שאלה נורות 3V ולא 12V או יכול להיות שיש פשוט קצר ששורף את הנורות.

ידוע לך על תופעה כזאת שיכולה לגרום לקצר שגורם לשריפה של הנורות ?

אנא ציין איזה לדים רכשת והצבע שלהם ?

ללד חייבים להלחים נגד בטור לשם הגבלת הזרם אחרת הוא נשרף כמו שקרה לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

y.bar

הלדים שהזמנת מיועדים ל-12V עד 14V כך שהם מתאימים לרכב ללא צורך בהוספת נגד.

oorenn

מהיכן קנית את הלדים ?

לדים "רגילים" (מחנויות אלקטרוניקה למשל) לא עובדים ב-12V - חייבים כמובן להוסיף נגד בטור אליו.

אני לא יודע איך הלוח שעונים אצלך, אך לא לכולם זה מתאים - הלד נותן אור ממוקד, ובלוחות שעונים צריך שהאור יתפזר כדי להאיר שטח גדול (ולא נקודה כמו בלד).

פורסם

אם בכל זאת אתה מעוניין להמשיך עם נורות האורז המקוריות, גש לפרסי ביצחק שדה בת״א הוא מוכר חבילת נורות כאלו (10 יח׳ כמדומני) באפס מחיר. אם אתה צריך מספר בודדות, אחפש לך כי אמורות להסתובב אצלי כאלו. עדכן אותי בפרטי באם אתה מעוניין.

פורסם

y.bar

לדעתי זה סכום ענק ל4 נורות, אני מצאתי והזמנתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/200724728579?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1609wt_1396

יש בסופר לנסר מתג שמווסת את החוזק הנורות, פתחתי וגיליתי שאין לי בכלל לא נורה ולא בית אז זה התאים,

אישית הנורה שהתאימה לי זה T3 אבל לדעתי לאורות שאתה צריך תצטרך T5

ואם אתה רוצה אור שמתפזר תחפש נורות SMD , כמו זה למשל:

http://www.ebay.com/itm/2pcs-T3-T4-T5-Neo-Wedge-Spark-Blue-Xenon-White-Dash-Power-SMD-LED-Bulbs-/190654234923?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c63e0c12b

פורסם

תודה חברים הצלחתי למצוא ולסדר. אך הניתוח אצלי והחולה מת .

כאשר חיברתי עכשיו את המזגן למקומו לאחר ניתוק הקונקטורים שלו , הוא מסרב לפעול על עוצמה נמוכה אלא רק על הגבוה ביותר, מדובר ביחידת בקרת האקלים\מזגן של הרכב. כנראה בעיה בבורר הרוטר שלו שמסתובב עולה אבל מגיב רק כאשר הרמה היא הגבוה ביותר.

תמונה להמחשה :

chevrolet_lacetti_5.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

האם חיברת הכול בחזרה בצורה תקינה ? האם לפני כן המפוח עבד בכול המהירויות ?

ייתכן שכפתור המהירויות תקול אבל לפי דעתי מודול הנגדים אשר שולט על מהירות המפוח נשרף.

על איזה רכב מדובר ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...