Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרכב על הכביש בצבע לבן באזור התעשיה של רעננה , חלקכם אמרתם שבמציאות הוא יותר יפה , אני בדיוק חושב להפך

כמו אוודי A1 וכמו ה BMW פשוט לקחו רכבים יוקרתיים ועשו מהם בדיחה , לא רואים שזה BMW זה נראה כמו עוד אחד מהאצ'בקים שרצות על הכביש , הסימן היכר היחיד שאתה יכול לקשר זה הגריל הקדמי המפוצל , מה שממש לא היה לטעמי זה הפנסים הקדמיים שפשוט פרופורציונלית רחוקים מידי אחד מהשני הם בקצוות של האוטו ! , למה שלא תחכה עם ההזמנה ותזמין יונדאי וולסטור טורבו ?

גם תהנה יותר מלמעלה 200 כוח סוס , וגם אוטו הרבה יותר יפה .

הBMW הזאת באמת שעדיף לקחת את הכסף ולקנות איזה M3 יד שניה לא יודע ...

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי, לא מדהימה בכלל בצבע הזה. מה שכן, זה עניין סובייקטיבי, וגם, היא בהחלט לא שגרתית.

BMW1.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לגבי היונדאי זה באמת תלוי בצבע שתיקח אותה ! שחור וצהוב = צ'חצ'חים ! האפור עכבר שלה פשוט מרהיב ! , היא שטה על הכביש ויש משהו באוטו הזה שבאמת בצבע הזה שראיתי אותה נוסעת על כביש 4 , פשוט מפיל לסת ובאמת אבל באמת שאני לא מתלהב מכל אוטו.

יש לה עיצוב חדשני , נועז יוצא דופן ! דווקא BMW לסוגיהן ומינהן הפכו כבר ממזמן לנישה של ערסים/עבריינים ובני מיעוטים

וצר לי לכל בעלי הBMW החנונים שעכשיו יצעקו אבל שמסתכלים במבט רחב על כל בעלי הBMW אתם תראו שרוב הבעלים הם מהסוג שציינתי למעלה .

אני אישית בחיים לא הייתי שם 160 אלף שקל על האוטו הזה ! באמת שאין בו כלום ! הוא סתמי ... במקום זה אולי תחשוב על הפג'ו RCZ שנראת עולם אחר

בחייאת ראבק זה בכלל ניתן להשוואה ?

RCZ_0907PS001(1).jpg

המחיר שלה 192 אלף שקל ככה שזה הרבה מעל התקציב של 160 אז היא לא ממש מהווה אלטרנטיבה ...

פורסם
לגבי המטאלי - כל צבע מטאלי 5,600 ש"ח. הצבעים הלא מטאליים: לבן, שחור, אדום.

תוספת הזויה לצבע מטאלי.

יודעים לעשות שם כסף ללא ספק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הRCZ הייתה גם אופציה אבל ההנע(א)ה האחורית קנתה אותי...

בנוסף, הRCZ מקדימה נראית זוועה (307) לדעתי והמחיר שלה יותר גבוה מהתקציב שלי בלא מעט.

חוץ מזה יש לי קצת בעיה עם הרכב הזה, כי הוא משדר כוחניות מטורפת ומצד שני זה לא באמת רכב ספורט אלא יותר מכונת פוזה משומנת.

ברכב הנוכחי אני גם עם השחרה - אין שום קשר לערסיות...

אני בספק אם תראו ערס נוסע על בימר כתומה ועם תוספות בטעם טוב (מבטיח שזה בטעם טוב).

למי שאמר לגבי ה17" ו ה18" :

אני רוצה לתת אפקט קרבי וה17" נראה מאוד קטן בגלל מידת החתך.

ה18" המאושר באוטודאטה הוא 245/35/18 כך שגם הוא לא נראה כמו ה18" שערסים שמים על ההונדות, יש פה לא מעט צמיג... חוץ מזה, הג'אנט שבחרתי הוא הפתעה ושילוב מגניב עם הסדרה 1.

ואם נדלג על כל החרטה הזו, אני חושב שBMW עושים מהלך מדהים עם המבצע הזה של סדרה 1.

הם דוחפים פה BMW להמונים, משהו שלא היה מתקבל על הדעת לפני שנה. הם הורידו את המחירים של הסדרות היוקרתיות יותר בצורה דרסטית.

זה עוד צעד בדרך לישראל מוטורית יותר, יחד עם מכוניות המיני ידניות שעשו פה מיני מהפכה (בדיוק אגב כמו שרבים צפו בגלל מחירי הדלק מתוכם גם אני, אני זוכר היטב לפני 5 שנים שכולם אמרו לי "הידני מת") ויחד עם כל האקזוטיות המיובאות לארץ בתקופה האחרונה. לא יודע אם אנשים שמו לב אבל אנחנו בעיצומה של מהפכה מוטורית.

אם לפני 5 שנים הכביש היה מאזדה 3 ליסינג אפורה, היום הכביש הוא מכוניות מיני וחלק גדול מהן הוא ידני. אני יודע שאני שכנעתי את כל החברים הקרובים שלי לעלות על ידני והם התאהבו בזה. בנוסף מבחר הצבעים גם גדל בכבישים והאפרוריות בירידה.

מי היה מאמין שאנשים כבר לא כל כך יתרגשו לראות פרארי בתל אביב?

מי היה מאמין שהמחירים ירדו מתחת ל100,000 לפני כמה שנים? היום יש לנו אפילו מבחר דיי מגוון נע בין 60-80 אלף ש"ח!

פורסם
.

יש לה עיצוב חדשני , נועז יוצא דופן ! דווקא BMW לסוגיהן ומינהן הפכו כבר ממזמן לנישה של ערסים/עבריינים ובני מיעוטים

וצר לי לכל בעלי הBMW החנונים שעכשיו יצעקו אבל שמסתכלים במבט רחב על כל בעלי הBMW אתם תראו שרוב הבעלים הם מהסוג שציינתי למעלה .

המחיר שלה 192 אלף שקל ככה שזה הרבה מעל התקציב של 160 אז היא לא ממש מהווה אלטרנטיבה ...

אתה מבין שהתווית שהצמדת לכל בעלי BMW סותרת את תאוריית המבט הרחב שלך, כן?

כתבת כאן כל כך הרבה על דברים שאתה מנסה לקבוע כעובדות אבל בשורה התחתונה הכל עניין של טעם.

גם אני אישית לא מת על החזית של הסדרה 1 החדשה (לעומת יתר הסדרות החדשות שלטעמי מהממות אחת אחת) אבל מכאן ועד לבוא ו״לבאס״ בנאדם שרק בעמוד הקודם ציין שהרכב נרכש......טאקט זו לא מילה גסה ידידי.

לגבי הוולוסטר, לא כולם מתחברים לרעיון של 3 דלתות, נכון שהיא יותר חזקה אבל היא לא הנעה אחורית ואני נוטה להאמין שהיא לא תתן את אותן יכולות דינמיות של הבווארית, אבל כל זה לא משנה כי כאמור הבחור הזמין את הרכב ושיהיה לו מברוק ובכיף.

לגבי הפז׳ו היא לא אלטרנטיבה מבחינת שימושיות, מחיר וכו׳ כך שבכלל מיותר להכניס אותה לשרשור הזה למרות שהיא מאוד יפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים, חס וחלילה לא מתבאס משום דעה.. לכל אחד דעתו.

אני יודע שאני קיצוני בהזמנות שלי אבל אני לא סתם מתעקש על דברים (ידני, צבע) כי זה בדיוק מה שאני אוהב.

אם לא היה ידני או לא היה את הצבע הזה, לא הייתי קונה את הרכב, ככה אני...

ולגבי ה3 דלתות, רק בספטמבר היא תושק בעולם. אף אחד לא יודע מה יהיה המחיר שלה כשהיא תגיע לארץ והאם המבצע הזה יגמר, יש לי הרגשה שהמחיר יקפוץ. בנוסף, החברים הורידו אותי מ3 דלתות משיקולי פרקטיות (אחרי 206 3dr וi20 3dr).

אגב, לגבי התדמית, אני מניח שזה אחד השיקולים של היבואן בהצעת הדגמים שלהם לקהל הרחב.

הם רוצים לדחוף את הרכב גם לאשכנזים ולא רק לערסים ועבריינים.

אני לא עבריין ובטח לא ערס, אם זה יעזור לכם אני יכול להעלות צילום של תעודת יושר :)

פורסם

טעות ענקית שלי אני לא קראתי בתחילת השירשור שהרכב כבר נקנה אלה חשבתי שחבר פורום עם החתול המשוגע מתייעץ אם לקנות או לא ולכן הבאתי את דעתי . אם כבר הרכב נרכש - מברוק אחי רכב מדהיםםםם תהנה :wink: חח סתם אבל אני באמת מאחל לך רק טוב ושתהנה מהרכישה החדשה , אין ספק שאם יש פלוס ענק ברכב זה שאתה הולך לקבל באמת חווית נהיגה ולא קופסה יפה על 4 גלגלים

פורסם

נדמה לי רק בתוכנת מנוע, כי ה-118 היא גם 1.6 טורבו.

כתום צבע ממש יפה, במיוחד לסדרה 1 הקודמת (ראו BMW M1).

ונא לא להתייחס כלל לאמירות כמו "BMW זה רכב לערסים" או "ולסוטר מגנט לצ'חצ'חים", כי תמיד יהיו כאלו שזה מה שיהיה להם לומר. כן, כי בשירוקו נוהגים רק עורכי דין, נכון? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסדרה 1 F20 החדשה פשוט מחרידה לעין, אתמול נעמדה לידי בכביש וכמעט יצאה לי ארוחת הצהריים על ההגה

אם להיות בעל במוו עם ג'נטים 18 ועוד כמה צ'ופרים עושה אותי ערס, אז אני במשבר תדמית

כי שיניתם לי את החיים בזה הרגע :)

בתמונה

ה135I E82שלי עם קיט M.

IMG-20120323-WA0006.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ראיתי את הרכב על הכביש בצבע לבן באזור התעשיה של רעננה , חלקכם אמרתם שבמציאות הוא יותר יפה , אני בדיוק חושב להפך זכותך, כנראה שהבחור שרכש אותה לא מסכים איתך.

כמו אוודי A1 וכמו ה BMW פשוט לקחו רכבים יוקרתיים ועשו מהם בדיחה , לא רואים שזה BMW זה נראה כמו עוד אחד מהאצ'בקים שרצות על הכביש , הסימן היכר היחיד שאתה יכול לקשר זה הגריל הקדמי המפוצל , מה שממש לא היה לטעמי זה הפנסים הקדמיים שפשוט פרופורציונלית רחוקים מידי אחד מהשני הם בקצוות של האוטו ! , למה שלא תחכה עם ההזמנה ותזמין יונדאי וולסטור טורבו ? למה שהוא יזמין וולוסטר טורבו? הוא יכול להזמין לאון קופרה כבר עכשיו :roll:

גם תהנה יותר מלמעלה 200 כוח סוס , וגם אוטו הרבה יותר יפה .

הBMW הזאת באמת שעדיף לקחת את הכסף ולקנות איזה M3 יד שניה לא יודע ...

בעיקר, נראה לי שאתה באמת לא יודע מה אתה כותב.

לגבי היונדאי זה באמת תלוי בצבע שתיקח אותה ! שחור וצהוב = צ'חצ'חים ! האפור עכבר שלה פשוט מרהיב ! , היא שטה על הכביש ויש משהו באוטו הזה שבאמת בצבע הזה שראיתי אותה נוסעת על כביש 4 , פשוט מפיל לסת ובאמת אבל באמת שאני לא מתלהב מכל אוטו. מפיל לסת? יונדאי וולוסטר?

אם ב.מ.וו, אז ערס או חנון? אין אפשרות אחרת?

ונניח שכן, מי שיש לו בעיה עם זה מוזמן לתת לבעל הב.מ.וו מציצה (ירושלמית כמובן).

אני אישית בחיים לא הייתי שם 160 אלף שקל על האוטו הזה ! באמת שאין בו כלום ! הוא סתמי ... במקום זה אולי תחשוב על הפג'ו RCZ שנראת עולם אחר

בחייאת ראבק זה בכלל ניתן להשוואה ? אני חושב שנגעת בנקודה חשובה, באמת קשה להשוות בין הרכבים הללו. אז למה אתה כל כך משתדל?

תוספת הזויה לצבע מטאלי.

יודעים לעשות שם כסף ללא ספק.

עידן

בשונה מסמל"ת (אלפא רומיאו) שגובים 15,000 ש"ח על הצבע הזה :wink: :

2011-Alfa-Romeo-Giulietta-Exotic-Sport-Car.jpg

max2005b, תתחדש! תהנה ממנה וסע בדרכים טובות (ומפותלות) :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...