Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההפך הוא הנכון ידידי , ההישראלי המכוער לא חל עליי א- כי אני בחור יפה וב- כי אני בעל נימוסים :-Dלא אמרתי שאתה כן, ציינתי כי האפשרות להחשב לאחד בחו"ל אינך מונעת ממך להתגאות בעצם זה שאתה ישראלי מחד אך חוסר רצונך להחשב לערס כן ימנע ממך לרכוש ב.מ.וו מאידך.

בחיים ולא לרגע אמרתי משהו לגבי טיב הרכב , אני מאחל לכל סוגי המכוניות להיות ברמה של BMW אין ספק שהגרמנים יודעים לייצר רכבים אני מקווה שפרארי לא ירדו לרמה שלהם...

אני גם מאחל לעצמי להיות בעל ממון שאם ארצה אוכל לרכוש לעצמי BMW בישראל מה לגבי הסטיגמה הנוראית? או ששינית את דעתך כבר?

אתה לא יכול לקשר סטיגמה באופן ישיר למדגם(אין לסטיגמה נוסחה מתמטית) או לעשות התפלגויות שונות ותוחלת וכל מיני חמוצים מעולם הסטטיסטיקה אנסח זאת אחרת. כמה פרטים מסך הפרטים הקיימים מתאימים למאפיינים אותם מכתיבה הסטיגמה?

אני מצביע פה על נקודה שחשוב להעביר ,

לא סתם יש סטיגמות זה דבר שנוצר עקב מציאות מסויימת

סטיגמה יכולה להווצר ע"י קבוצה מצומצת של אנשים על בסיס מספר תצפיות מצומצם אשר אינו משקף את המציאות.

אתה שואל אותי וכיום על הצרפתיות אבל אני לא בא להגיד לך אם הסטיגמה נכונה או לא אני בא להצביע לך שהיא קיימת ! היום אין הצרפתיות מדהימות אפילו תקלה אחת אין תראה את הסטיקר של רנו " רנו לא רואה מוסך " (כי היא כל הזמן בתוכו :lol: ) כל זה לא משנה את העובדה שתשאל כל בן אדם שני קונוטציה ראשונית מה עולה לו בראש "אוטו צרפתי " - בעיות אמינות וחשמל בפרט

אוטו גרמני "אמין חלקים יקרים ואיכות בנייה מהטובות ביותר " רכב יפני "לא רואה מוסך אמין מאוד"

רגע! אז אם אני שומע על ריבוי מקרים של תקלות בDSG7, תקלות במנועי 1.4TSI, תקלות במגדש הטורבו ב1.2 TSI עליי להתעלם מכך כי גרמני זה: "אמין חלקים יקרים ואיכות בנייה מהטובות ביותר"? אני גם מניח שעליי להתייחס לאמינות אשר האלפא שלי מפגינה בע"מ ביותר כי כנראה התפלק להם...

כל הדברים האלה הם כמובן שסטיגמות או הכללות איך שתרצה לקרוא לזה , למה לא הייתה BMW מתפרקת ? או רנו שלא ראתה בחיים שלה מוסך או אלף ואחד יוצאים מן הכלל , אבל אם בציבור הרחב אלה הן הקונוטציות שעולות אז איך איך אתה מסביר את זה ? למה יש דעה רווחת ואני בטוח שאתה לא שומע ממני פעם ראשונה שBMW זה אוטו של ערסים , על כל מה שאמרתי כרגע למה רוב הציבור חושב את הדעות האלה ?

אגב, יש מדדים יותר אמינים מ"סטיגמות". לדוגמא JD POWER, ממליץ לעיין בסקרים שהם עושים מעת לעת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הצבע הנ"ל הוא צבע שלוש שכבות ויש רק אחד כזה במיגוון של אלפא.

צבע מטאלי "רגיל" עולה 1800 ש"ח.

עידן

3X1,800=15,000? :)

נ.ב. אתה באמת מוכן לעמוד מאחורי ההצהרה הזו של ה3 שכבות? לא נכתב בסרקסטיות, אני באמת לא יודע.

פורסם

איש איש באמונתו יחיה. ואם היה לי הממון והייתי קונה סדרה 1 או 3 קופה, והיו מסתכלים עליי ברחוב וקוראים לי "ערס", אז שיהיה. זה לא מה שיזיז לי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הסדרה 1 F20 החדשה פשוט מחרידה לעין, אתמול נעמדה לידי בכביש וכמעט יצאה לי ארוחת הצהריים על ההגה

אם להיות בעל במוו עם ג'נטים 18 ועוד כמה צ'ופרים עושה אותי ערס, אז אני במשבר תדמית

כי שיניתם לי את החיים בזה הרגע :)

בתמונה

ה135I E82שלי עם קיט M.

[ATTACH]279451[/ATTACH]

זו אותה אחת שהופיעה במבחן של "אוטו" או אחת אחרת?

אם זה לא אותה אחת, אז יש מצב ל-2 135 קופה בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
3X1,800=15,000? :)

נ.ב. אתה באמת מוכן לעמוד מאחורי ההצהרה הזו של ה3 שכבות? לא נכתב בסרקסטיות, אני באמת לא יודע.

ברור!

הצבע האדום המיוחד הנ"ל נקרא קומפוסציונה רד. מדובר בצביעה של שלוש שכבות צבע ואותו הצבע ממש של האלפא 8C.

הצבע ניתן לבחירה רק ב159 ובג'ולייטה, במיטו, לא ניתן להזמין רכב עם הצביעה הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זו אותה אחת שהופיעה במבחן של "אוטו" או אחת אחרת?

אם זה לא אותה אחת, אז יש מצב ל-2 135 קופה בארץ.

זו לא אותה אחת. זו של אליקו נחתה לא מזמן בארצנו ומצוידת בגיר האוטומטי, שלטעמי עולה על הידני (זו שנבחנה ידנית). ונדמה לי שיש יותר מ-2 135I בארץ.

נ.ב

ELIKO סתם ערס :lol::lol::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הסדרה 1 F20 החדשה פשוט מחרידה לעין, אתמול נעמדה לידי בכביש וכמעט יצאה לי ארוחת הצהריים על ההגה

אם להיות בעל במוו עם ג'נטים 18 ועוד כמה צ'ופרים עושה אותי ערס, אז אני במשבר תדמית

כי שיניתם לי את החיים בזה הרגע :)

בתמונה

ה135I E82שלי עם קיט M.

[ATTACH]279451[/ATTACH]

זה הדגם לטעמי אחד היותר מדהימים של במוו ,לאחרונה הייתי בארה"ב ורואים המון מהדגם הזה ,את החמש דלתות לא רואים שם בכלל.

דגם מדהים

פורסם

כל העליהום על smallars היה מיותר. הוא בסך הכל הסביר שיש סטיגמות ולמה הם קיימות. הוא לא טען שיש קשר בין הסטיגמות והמציאות, אלא שבשלב כלשהו המציאות או יותר נכון היתה תפיסה של המציאות שהצדיקה את היווצרות הסטיגמה.

העיקר כולם נהיו פה ריגשי לגבי הרכב שלהם. גם לי היה רכב של "ערסים\ערבים" (קולט) ואני לא זה ולא זה, אבל להגיד שאין סטיגמה כזאת זה פשוט לעצום עניים.

בכל אופן, בתור זה שהצית את הדיון לגבי BMW וערסים, אני מרגיש אחראי ורוצה להבהיר משהו.

הכוונה היתה להשחרה בעיקר. אין לי אישית בעיה עם גאנטים, להוציא כאלו מכרום והגזמות אחרות (

). פשוט נראה לי מפגר להוציא 5-10 אש"ח, על רכב חדש שמגיע עם גאנטים יפים וצמיגים איכותיים, סך הכלל לא מדובר גאנטים ברזל עם טאסות. זה התנהגות של אחד שחשוב לו רק השופני, דיינו ערס.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

על פי ויקפדיה :

"הסטריאוטיפ הוא סכמה קוגניטיבית או אמונה מאורגנת, ומשמש כידע על קבוצות וקטגוריות חברתיות. היינו, מעין אוסף הנחות בסיסיות, גם אם לא מבוססות, על המאפיינים המיוחדים המתאימים לאותן קבוצות וקטגוריות. הסטריאוטיפ יכול להיות מופעל בצורה אוטומטית, ומחוץ למודע. ככזה, כמו שאר הסכמות הקוגניטיביות, הוא מאפשר לנו עיבוד מידע מהיר, ויכולת להתמודד עם עומס המידע הניצב בפנינו. בשל כך, הסטריאוטיפ הוא אמצעי יעיל, ולעתים בלעדי, ביצירת קשרים חברתיים ובדרך בה אנו מבינים את המציאות."

יהיה לך יותר אומץ לצעוק על סיטרואן C1 שחותכת אותך בצורה מסוכנת מאשר על BMW קבריולט שחורה עם חלונות מושחרים וג'אנטים 24 אינץ

למה ? לא כי לBMW יש טילים מהפגוש הקדמי , אלה בגלל הסטיגמה שקיימת על בעלי הBMW שהם לא בדיוק הטייפ שאיתו אתה רוצה להסתבך ונכון שזו הכללה ויכול להיות שישב בC1 רוצח סידרתי ובBMW תישב לך אישה עם טעם מאוד רע , אבל בהכללה המקרה הראשון יותר הגיוני ויותר שכיח ולכן יש יותר סיכוי שהוא יקרה בפועל ולכן אתה באופן טבעי תתנהג בצורה שונה כאשר כל אחד מהרכבים האלו יחתכו אותך

פורסם

BDB, נדמה לי שהרכב שלו מגיע עם טאסות. אשמח אם אתבדה כמובן וזה לא נכון.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ממתי בכלל יש 135 עם חמש דלתות?

אין. נדמה לי שקודמך התכוון שאין כמעט גרסאות עם מנועים חלשים יותר בארה"ב (116-120, ה-125 שווקה גם כקופה).

ZOOM-ZOOM

פורסם
BDB, נדמה לי שהרכב שלו מגיע עם טאסות. אשמח אם אתבדה כמובן וזה לא נכון.

BMW עם טאסות?! O_o

מה זה ליסינג?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

למיטב ידיעתי הרכב אכן מגיע עם צלחות נוי :)

באירופה אגב לא כל כך קשה להתקל במכוניות, שבארץ בד"כ מגיעות עם חישוקים קלים, כשהן נועלות חישוקי ברזל רגילים (עם או בלי טאסות). בהתחשב בכך שה116 אינה עמוסה באבזור, אפשר היה למכור אותה עם חישוקים קלים. לחילופין ניתן להציע אותה תמורת 5,000 ש"ח פחות עם טאסות, מי שרוצה יוסיף את הסכום הדרוש ויקבל אותה עם חישוקים קלים ויגיע למחירה כיום.

• תוכן חדש...