Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחורצ'יק מעליי , היונדאי הרבה יותר מרשימה מהBMW הספציפית הזאתי ולא משנה כמה תסובב אותה ימינה שמאלה למעלה ומלטה

הBMW בעלת עיצוב הרבה יותר סולידי לעומת היונדאי שהיא עוף מוזר בשוק הרכבים ויוצאת דופן .

ואתה מנסה להיות מצחיק עם שילוב של אמירות מיניות כאלה ואחרות שרק מוציאות אותך כחובב BMW קלאסי :-D בארץ הקודש

אם אתם חושבים שסטיגמות סתם נוצרות אתם טועים ... הם נלקחות מהמציאות ! מממוצע כלשהו . אחרי שאתה רואה עוד שחקן כדורגל ועוד בן מיעוטים ועוד עבריין על X5 ועוד צ'חצ'ח על BMW קבריולט , אתה מתחיל לגבש דעה מותנת לגבי הרכב .

BMW = ערסים

מרצדס = אנשים בגיל העמידה

מיצובישי לאנסר 1998 בצבע תכלת עם אגזוז של משאית = בן מיעוטים

ניסן אלמרה = רכב של אישה

חיפושית החדשה= אוטו של כוסיות

אני לא המצאתי את הגלגל אני פשוט אומר שהוא קיים ומתגלגל במלוא הכוח וזה בכל חברה אנושית לא רק אצלנו

בחורה שלא מבינה כלל במכוניות ראתה את הסיטרואן שלי (סיטרואן !! ) הדבר הראשון שקפץ לה בעין זה הספויילר הקטן והלא מורגש והופ מה נפלט לה מהפה ?

"אויש זה כזה ספויילר כמו של הערסים נכון ?!" המוח לא יכול כל פעם לעבד מחדש את המידע לגבי כל מקרה ומקרה ולכן יש הכללות , זה מקל על התפיסה של המציאות והסביבה שבה אתה שרוי . (הסבר לפי דר טלי מהמרכז האונברסיטאי אריאל להתנהגות אירגונית )

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה פשוט מדבר שטויות בכמויות. אם באמת קיימות סטיגמות כאלה זה כי אנשים כמוך יוצרים אותן ומאמינים בהם.

פורסם

מזה אם באמת קיימות, אתה בור ? לא ברצינות אני שואל אתה חסר השכלה ?בטח שקיימות סטיגמות הרי יש כזה מושג נכון ? אתה יודע מה הפירוש של סטיגמה ? תבדוק למה היא נוצרת .

יש לנו סטיגמה על כל כך הרבה דברים שאפילו אין לך מושג כמה . כמו שאמרתי זה משהו שהחברה האנושית עושה בשביל להקל מידע המוח לא יכול לעבד כל מקרה כל BMW עם נהג אחר , ולכן המוח מייצר דפוס חשיבה לגבי הרכב BMW זה מה שקורה לך עם בני מיעוטים , החשש הטבעי הזה כל פעם שאתה בסביבה שבה יש סיממנים שלהם , מדוע ? כי אתה קישרתה את הפיגועים והרציחות והשנאה לכלל העם הזה ולכן אתה אוטומטית נדרך ונזהר כאשר אתה מגלה סיממן שמזכיר לך את אותו עם .

שטויות אתה אומר לי ? ... אני פאקינג לומד את זה בקורס של 6 נקודות זכות ו4 שעות אקדמאיות כל שבוע במשך 3 שנים

אני לא אמרתי אם זה נכון מבחינה מוסרית לחשוב דרך סטיגמה או שזה משהו שהוא נכון ב100 אחוז מהמקרים אני פשוט אמרתי שזה שם וזה קיים

וזה בורות לחשוב שלא זה כמו לעצום עיניים ולהגיד לא יהיה קיר מולי ולהיכנס בקיר

פורסם
לבחורצ'יק מעליי , היונדאי הרבה יותר מרשימה מהBMW הספציפית הזאתי ולא משנה כמה תסובב אותה ימינה שמאלה למעלה ומלטה יופי הוא בעיניי המתבונן. אני חושב שניתן לומר שהיונדאי יותר צעקנית, זה הכל. האם היא יפה? לדעתי לא, רחוק מזה.

ואתה מנסה להיות מצחיק עם שילוב של אמירות מיניות כאלה ואחרות שרק מוציאות אותך כחובב BMW קלאסי :-D בארץ הקודש

1. תברר את פירוש המילה "מציצה" בניב ירושלמי. בנוסף, אני יכול להפנות אותך לחתימה שלך.

2. אני לא חובב BMW, בטח שלא מה"קלאסיים".

אם אתם חושבים שסטיגמות סתם נוצרות אתם טועים ... הם נלקחות מהמציאות ! מממוצע כלשהו . אחרי שאתה רואה עוד שחקן כדורגל ועוד בן מיעוטים ועוד עבריין על X5 ועוד צ'חצ'ח על BMW קבריולט , אתה מתחיל לגבש דעה מותנת לגבי הרכב .

BMW = ערסים

מרצדס = אנשים בגיל העמידה

מיצובישי לאנסר 1998 בצבע תכלת עם אגזוז של משאית = בן מיעוטים

ניסן אלמרה = רכב של אישה

חיפושית החדשה= אוטו של כוסיות

אני לא המצאתי את הגלגל אני פשוט אומר שהוא קיים ומתגלגל במלוא הכוח וזה בכל חברה אנושית לא רק אצלנו

בחורה שלא מבינה כלל במכוניות ראתה את הסיטרואן שלי (סיטרואן !! ) הדבר הראשון שקפץ לה בעין זה הספויילר הקטן והלא מורגש והופ מה נפלט לה מהפה ?

"אויש זה כזה ספויילר כמו של הערסים נכון ?!" המוח לא יכול כל פעם לעבד מחדש את המידע לגבי כל מקרה ומקרה ולכן יש הכללות , זה מקל על התפיסה של המציאות והסביבה שבה אתה שרוי . (הסבר לפי דר טלי מהמרכז האונברסיטאי אריאל להתנהגות אירגונית )

בבנוגע לכל הקשקוש הזה שרשמת בעניין הסטיגמות:

1. אתה תקבל את הלם חייך כשתגלה את כמות האנשים שאינם ערסים או חנונים או לא יודע מה והם כן נוהגים על ב.מ.וו.

2. הפירוט המשעשע שרשמת לגבי מי נוהג במה לא שווה את הפיקסלים שהוא תופס על המסך.

3. לשיטתך, אם נלך לפי הסטיגמות החשובות כל כך, אסור לקנות יונדאי כי זה זבל, אסור לקנות פג'ו כי היא צרפתיה וכך גם לגבי הסיטרואן שלך. תעשה לעצמך טובה ואל תכנס לשם.

מזה אם באמת קיימות, אתה בור ? לא ברצינות אני שואל אתה חסר השכלה ?בטח שקיימות סטיגמות הרי יש כזה מושג נכון ? אתה יודע מה הפירוש של סטיגמה ? תבדוק למה היא נוצרת .

יש לנו סטיגמה על כל כך הרבה דברים שאפילו אין לך מושג כמה . כמו שאמרתי זה משהו שהחברה האנושית עושה בשביל להקל מידע המוח לא יכול לעבד כל מקרה כל BMW עם נהג אחר , ולכן המוח מייצר דפוס חשיבה לגבי הרכב BMW זה מה שקורה לך עם בני מיעוטים , החשש הטבעי הזה כל פעם שאתה בסביבה שבה יש סיממנים שלהם , מדוע ? כי אתה קישרתה את הפיגועים והרציחות והשנאה לכלל העם הזה ולכן אתה אוטומטית נדרך ונזהר כאשר אתה מגלה סיממן שמזכיר לך את אותו עם .

שטויות אתה אומר לי ? ... אני פאקינג לומד את זה בקורס של 6 נקודות זכות ו4 שעות אקדמאיות כל שבוע במשך 3 שנים

אני לא אמרתי אם זה נכון מבחינה מוסרית לחשוב דרך סטיגמה או שזה משהו שהוא נכון ב100 אחוז מהמקרים אני פשוט אמרתי שזה שם וזה קיים

וזה בורות לחשוב שלא זה כמו לעצום עיניים ולהגיד לא יהיה קיר מולי ולהיכנס בקיר

אתה פולט שטויות בתאוצה אקספוננציאלית, בחיי.

אתה יודע מהי בורות וחוסר השכלה, בהקשר לעניינו?

לא לקנות ב.מ.וו 116 כי זה רכב של ערסים/בני מיעוטים. בסוף תקנה טויוטה קורולה כי זה אמין ושומר על המחירון. :roll:

כלומר לפצות על העדר השכלה או על קיומה של הבורות בעזרת סטיגמות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בלי התייחסות לרכב שלפי דעתי הצבע מהמם ואני לא מבין איך אנשים לא קולטים ששילוב של צבעים בהירים בכל דבר נותן הרבה יותר, אני רוצה לגעת בסוגיה של "לקנות/לא לקנות מפני שהדעת על זה היא..".

זה לא מתקבל על הדעת בשום אופן, בשום דרך, בשום כלום. תעשו מה שאתם רואים לנכון ומוצאים לנכון בכל דבר. אם לגעת בקטע של הרכבים, אז אלא אם כן הייתה עולה הטענה כי זה גניב וכדומה הייתי יכול לקבל את זה אבל כי עבריינים נוסעים בBMW, זקנים בוולבו, צפונבונים בקבריולטים גורמים (למי שיש את הממון) להפסיד מה שהוא באמת רוצה עקב בולשיט של הסביבה.

לא צריך לחשבן יותר מידי, עבדתם קשה בשביל הכסף שלכם קחו אותו ותהנו איתו איך שאתם בוחרים לנכון, בכל דבר בחיים.

נ.ב

385683_10150648072362182_508622181_9554661_754007564_n.jpg

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

החתימה נכתבה שהייתי טיפה יותר ילד בסביבות גיל 17 אז היא כבר לא רלוונטית לא מצחיקה ואכן חסרת טעם .

אני ציינתי עובדות בשטח סטיגמות קיימות לא סתם ! עזוב לך תלמד תבין אתה באמת בור אם אתה חושב שסטיגמות קיימות סתם ... מה אתה חושב שהשיקולים שלי לגבי צרפתיה לא היו אמינות שכל אדם שני אומר אל תיכנס לצרפתיה אתה תיצא עם כאב ראש עקב בעיות אמינות ?

אתה יודע כמה הזהירו אותי לא לקנות את הסיטרואן ? אבל השיקולים שלי היו שאני קונה רכב ב40 אלף שקל שנת 2007 יד ראשונה עם 85 אלף קילומטר ועוד רכב שאין הרבה על הכביש דגם קופה שלמיטב ידעתי זכה בשנה שהוא יצא באיזה תחרות יופי אירופאית .

לא סתם אומרים על BMW מה שאומרים נו בחייאת על מי אתה מנסה לעבוד !! מה אתה לא חי פה ? אתה לא רואה את החברה שבה אתה חי וממה היא עשויה ? סטיגמות הן דבר שנלקח מהמציאות שבה אנחנו חיים זה לא איזה ישראל ישראלי ישב והמציא סטיגמות על החברה ההישראלית

אין אתה ראש בקיר כי אתה חושב שלוותר זה לצאת פראייר (עוד סטיגמה על ישראלים?) סטיגמה זה מושג שתמיד היה בחברה האנושית ותמיד ישאר לא אתה ולא אלף כמוך יוכלו לשנות את זה וגם לא אני וגם מיליון כמוני נוכל לעשות משהו בנידון

למה אני לא רואה רכבים של משפחות פשע מסוג פג'ו 206 או מאזדה 6 או טיוטה קורולה ? למה זה BMW BMW BMW ?

המותג המדהים הזה בארץ נלקח על ידי האנשים הלא נכונים בעוד שבגרמניה אתה תראה בעלי עסקים ואנשי היי טק נוסעים ברכב הזה

זה כמו מאזדה MX5 בארץ זה נחשב לרכב ואוו מטורף קבריולט חלום של כל אחד , אתה יודע מי נוסע על האוטו הזה בארהב ? ילדות עשירות של אבא שקיבלו מתנה לcollage

רכב זה עיניין של תרבות והתניה , כוסית אחת ראתה את חברה שלה נוסעת על מאזדה היא גם רוצה , ערס אחד ראה כמה כבוד יש לאחד העבריינים בשכונה שהוא נוסע על הBMW קבריולט שלו אז הוא שודד בנק או משהו גם בשביל לקנות אחת

זה הכללות גסות אבל לקוחות מהמציאות וגם אם אתה לא מודה בכך אתה יודע שזה מהמציאות שבה אתה חי

נ.ב הBMW שמדוברת פה היא לחלוטין שונה לגמרי מכל הגדרה שלי לBMW היא לא נראת כמו אחת והיא לא הטייפ של הערס הממוצע .

ועוד נ.ב אני הבן אדם שהכי אוהב צעקני והכי אוהב שיפורים וכמה שיותר גרוטסקי כמה יותר מגניב , אבל אני מודע לחוסר הקבלה והתרבות המוטורית בארץ ולסטיגמות ותיהיה בטוח שאם היה לי כסף ... סתם תיאורתי אם היה לי המון כסף לא הייתי הולך על BMW המותג הזה כבר נלקח על ידי קבוצה שאני לא הייתי רוצה להיות חלק בה

ושתדע לך שהכי מבאס בעולם ולא משנה כמה אתה חסין נפשית , לקנות אוטו להוציא עליו המון כסף להיות ההפך המוחלט מערס מצוי ולשמוע מכל בן אדם שני (שהייתי לי את האיביזה 2002 הצהובה ) איכס אוטו של ערבים אוטו של ערסים אוטו של ערבים אוטו של ערסים , בסופו של דבר זה פשוט מוריד לך את החשק לא בא לך להסתכל על האוטו , אני אישית רגיש לדעות של אחרים וזה כן חשוב לי לתת את הרושם הנכון , אם באמת הייתי ערס אז ניחא אבל אני כל כך לא שזה פשוט היה מתסכל

פורסם
החתימה נכתבה שהייתי טיפה יותר ילד בסביבות גיל 17 אז היא כבר לא רלוונטית לא מצחיקה ואכן חסרת טעם . עובדה שעד כה היא לא הוחלפה, לא שיש לי בעיה עם זה.

אני ציינתי עובדות בשטח סטיגמות קיימות לא סתם ! עזוב לך תלמד תבין אתה באמת בור אם אתה חושב שסטיגמות קיימות סתם ... מה אתה חושב שהשיקולים שלי לגבי צרפתיה לא היו אמינות שכל אדם שני אומר אל תיכנס לצרפתיה אתה תיצא עם כאב ראש עקב בעיות אמינות ? נכון סטיגמות בהחלט קיימות. כל קשר בינן לבין עובדות סטטיסטיות בשטח הוא מקרי.

אתה יודע כמה הזהירו אותי לא לקנות את הסיטרואן ? אבל השיקולים שלי היו שאני קונה רכב ב40 אלף שקל שנת 2007 יד ראשונה עם 85 אלף קילומטר ועוד רכב שאין הרבה על הכביש דגם קופה שלמיטב ידעתי זכה בשנה שהוא יצא באיזה תחרות יופי אירופאית .

אפשר למצוא גם קורולה שנת 2007, יד ראשונה עם 85 אלף ק"מ. אז ניתן להניח כי קנית אותו בגלל היופי ובגלל שהוא קופה, לפי מה שכתבת. איך העזת לא להקשיב לסטיגמות הנוראיות על הצרפתיות?

לא סתם אומרים על BMW מה שאומרים נו בחייאת על מי אתה מנסה לעבוד !! מה אתה לא חי פה ? אתה לא רואה את החברה שבה אתה חי וממה היא עשויה ? סטיגמות הן דבר שנלקח מהמציאות שבה אנחנו חיים זה לא איזה ישראל ישראלי ישב והמציא סטיגמות על החברה ההישראלית תקשיב זה פשוט משפט חזק, אתה ממש יכול להחליף את החתימה שלך.

אין אתה ראש בקיר כי אתה חושב שלוותר זה לצאת פראייר (עוד סטיגמה על ישראלים?) סטיגמה זה מושג שתמיד היה בחברה האנושית ותמיד ישאר לא אתה ולא אלף כמוך יוכלו לשנות את זה וגם לא אני וגם מיליון כמוני נוכל לעשות משהו בנידון

כן סטיגמה היא מושג שקיים, אף אחד כאן לא התווכח על עצם קיומו. משום מה אתה מסרב להכיר בכך שהקשר שלו למציאות רופף במקרה הטוב.

אגב, למה יש לי הרגשה שהטיעון הראשון בפסקה זו שלך מתאר דווקא אותך?

למה אני לא רואה רכבים של משפחות פשע מסוג פג'ו 206 או מאזדה 6 או טיוטה קורולה ? למה זה BMW BMW BMW ?

כנראה שאתה לא מעודכן, מאזדה 6 פרימיום הפכה להיות מאוד חביבה על "בני טובים". למרות זאת, אני לא חושב שזה הגיוני להשתמש בטיעון שכזה כדי להגיד למישהו למה לא כדאי לו לקנות מאזדה 6 פרימיום.

המותג המדהים הזה בארץ נלקח על ידי האנשים הלא נכונים בעוד שבגרמניה אתה תראה בעלי עסקים ואנשי היי טק נוסעים ברכב הזה גם בגרמניה יש סטיגמות על ב.מ.וו ואין לי רצון לפרט מהן. הנקודה היא שגם אם קיימת סטיגמה בקרב אנשים שאינם מבינים ברכבים על ב.מ.וו, לפחות בפורום רכב לא הייתי מצפה לראות אדם כמוך נאחז בה כמו צולל לבלון חמצן שהשתחרר מתושבתו מתחת למים.

זה כמו מאזדה MX5 בארץ זה נחשב לרכב ואוו מטורף קבריולט חלום של כל אחד , אתה יודע מי נוסע על האוטו הזה בארהב ? ילדות עשירות של אבא שקיבלו מתנה לcollage שכחת את הסטיגמה של ההומואים. מה זה רכב "ואוו"??? מדובר על רכב הנעה אחורית, בעל גג נפתח ויש לו יחס תמורה-הנאה-מחיר מעולה בהשוואה לרודסטרים אחרים.

רכב זה עיניין של תרבות והתניה , כוסית אחת ראתה את חברה שלה נוסעת על מאזדה היא גם רוצה , ערס אחד ראה כמה כבוד יש לאחד העבריינים בשכונה שהוא נוסע על הBMW קבריולט שלו אז הוא שודד בנק או משהו גם בשביל לקנות אחת

זה הכללות גסות אבל לקוחות מהמציאות וגם אם אתה לא מודה בכך אתה יודע שזה מהמציאות שבה אתה חי

הכללה שאינה קשורה למציאות ליתר דיוק.

נ.ב הBMW שמדוברת פה היא לחלוטין שונה לגמרי מכל הגדרה שלי לBMW היא לא נראת כמו אחת והיא לא הטייפ של הערס הממוצע . תהיה בטוח שהביצים שלהם רועדות רק למשמע השם.

ועוד נ.ב אני הבן אדם שהכי אוהב צעקני והכי אוהב שיפורים וכמה שיותר גרוטסקי כמה יותר מגניב , אבל אני מודע לחוסר הקבלה והתרבות המוטורית בארץ ולסטיגמות ותיהיה בטוח שאם היה לי כסף ... סתם תיאורתי אם היה לי המון כסף לא הייתי הולך על BMW המותג הזה כבר נלקח על ידי קבוצה שאני לא הייתי רוצה להיות חלק בה

משתתף בצערך, באמת.

שאלה לי אלייך: בפעמים בהן אתה טס לחו"ל, האם אתה מנסה להסתיר, ככל שעולה בידך, את זהותך הישראלית?

פורסם

אומנם השאלה לא יועדה אליי, אבל אענה גם - אני מנסה להסתיר את זהותי, אך ורק בגלל המצב הביטחוני ותו לא. למה, כי גם זו סטיגמה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה פשוט טועה ובגדול ידידי , סטיגמה זה לא מושג שנלקח מהשמים או ללא אחיזה במציאות או קשר קלוש לסטטיסטיקה קיימת הרי סטיגמה נובעת מאיזה סוג של סטטיסטיקה

תשאל פה כל בעל מוסך שאתה רוצה עם ניסיון עשיר ותעשה לופים באוויר ותראה צרפתיות בשנות ה90 היו מכה ! לא היו אמינות והיו מתקלקלות בלי סוף אני אישית לא ממש זוכר את שנות ה90 כי הייתי ילדון אבל תעשה טובה ותשאל פה או שיבואו המוסכניקים ויגידו אם בשנות ה90 הצרפתיות היו עם בעיות אמינות או לא

ומשם נוצרה סטיגמה ! כן סטיגמה , אני מוכן לשבת איתך בצומת מרכזית ואנחנו נסתכל על כל BMW שעוברת ואני ואתה נמנה כמה בני טובים יושבים ברכב וכמה נשים או זקנים יושבים ברכב

סטיגמה נוצרת עקב מקרים שחוזרים על עצמם למה כל כך קשה לך להבין את זה אני לא יודע ...

אתה סתם מוציא לי אנרגיות מיותרות ... עשה לי טובה ולעצמך תיהיה כנה , ואל תחפש סתם לענות בפורום

ואני מאוד גאה להיות ישראלי כי אני מייצג ישראלי אחר ! אני מנסה לשנות את הסטיגמה בעולם שאנחנו גונבי ברזים מבתי מלון ומקיימי רעש שמפריע לכל השאר , אני מנסה להראות לכולם את הצד השני של ההישראלי , תיהיה בטוח בתור מישהו עם אזרחות אמריקאית וישראלית שאני מנסה לשנות את הרושם הזבל של ישראלים מכל מיני מקומות בארץ שמשאירים חותם על אנשים מבחוץ

נ.ב BMW נלקח כדוגמא לסטיגמה קיימת אין לי שום דבר אישי נגד המותג והדיון עבר להאם יש סטיגמה או לא , ולא לאם BMW של ערסים או לא זה כל אחד יענה לעצמו בלב

אתה פשוט בוחר להתווכח שלסטיגמה אין שום קשר למציאות וזו פשוט טעות !

פורסם
אתה פשוט טועה ובגדול ידידי , סטיגמה זה לא מושג שנלקח מהשמים או ללא אחיזה במציאות או קשר קלוש לסטטיסטיקה קיימת הרי סטיגמה נובעת מאיזה סוג של סטטיסטיקה. מהו חלקה של הסטיגמה במרחב המדגם?

תשאל פה כל בעל מוסך שאתה רוצה עם ניסיון עשיר ותעשה לופים באוויר ותראה צרפתיות בשנות ה90 היו מכה ! לא היו אמינות והיו מתקלקלות בלי סוף אני אישית לא ממש זוכר את שנות ה90 כי הייתי ילדון אבל תעשה טובה ותשאל פה או שיבואו המוסכניקים ויגידו אם בשנות ה90 הצרפתיות היו עם בעיות אמינות או לא וכיום?

ומשם נוצרה סטיגמה ! כן סטיגמה , אני מוכן לשבת איתך בצומת מרכזית ואנחנו נסתכל על כל BMW שעוברת ואני ואתה נמנה כמה בני טובים יושבים ברכב וכמה נשים או זקנים יושבים ברכב אתה תופתע לגלות שאחוזם של ה"בני טובים" אינו גבוה כפי שאתה מתיימר להציגו.

סטיגמה נוצרת עקב מקרים שחוזרים על עצמם למה כל כך קשה לך להבין את זה אני לא יודע ... נכון וכאמור אין זה מעיד על כמותם מסך המופעים. יתר על כן, במקרה של מי נוהג במה הסטיגמה אינה מעידה כלל וכלל על טיב המושא שלה (הרכב)

אתה סתם מוציא לי אנרגיות מיותרות ... עשה לי טובה ולעצמך תיהיה כנה , ואל תחפש סתם לענות בפורום

אני מאמין שאתה מוציא אותן לבד, אתה גם לא חייב אם אתה רוצה לחסוך באנרגיה.

נ.ב. אין מילה כזו "כנה", יש "כן".

ואני מאוד גאה להיות ישראלי כי אני מייצג ישראלי אחר ! אני מנסה לשנות את הסטיגמה בעולם שאנחנו גונבי ברזים מבתי מלון ומקיימי רעש שמפריע לכל השאר , אני מנסה להראות לכולם את הצד השני של ההישראלי , תיהיה בטוח בתור מישהו עם אזרחות אמריקאית וישראלית שאני מנסה לשנות את הרושם הזבל של ישראלים מכל מיני מקומות בארץ שמשאירים חותם על אנשים מבחוץ

טוב לשמוע. אולי תנסה על הדרך לשנות את הסטיגמה על ב.מ.וו ע"י כך שתרכוש אחת? :wink:

לשיטתך, לקנות ב.מ.וו, אוטומטית מכניס אותך למועדון הערסים. לעומת זאת כשאתה בחו"ל אינך מפחד להכלל במועדון "הישראלי המכוער". יש כאן דיסוננס מסויים לטעמי.

פורסם

ההפך הוא הנכון ידידי , ההישראלי המכוער לא חל עליי א- כי אני בחור יפה וב- כי אני בעל נימוסים :-D

בחיים ולא לרגע אמרתי משהו לגבי טיב הרכב , אני מאחל לכל סוגי המכוניות להיות ברמה של BMW אין ספק שהגרמנים יודעים לייצר רכבים

אני גם מאחל לעצמי להיות בעל ממון שאם ארצה אוכל לרכוש לעצמי BMW בישראל

אתה לא יכול לקשר סטיגמה באופן ישיר למדגם(אין לסטיגמה נוסחה מתמטית) או לעשות התפלגויות שונות ותוחלת וכל מיני חמוצים מעולם הסטטיסטיקה

אני מצביע פה על נקודה שחשוב להעביר ,

לא סתם יש סטיגמות זה דבר שנוצר עקב מציאות מסויימת

אתה שואל אותי וכיום על הצרפתיות אבל אני לא בא להגיד לך אם הסטיגמה נכונה או לא אני בא להצביע לך שהיא קיימת ! היום אין הצרפתיות מדהימות אפילו תקלה אחת אין תראה את הסטיקר של רנו " רנו לא רואה מוסך " (כי היא כל הזמן בתוכו :lol: ) כל זה לא משנה את העובדה שתשאל כל בן אדם שני קונוטציה ראשונית מה עולה לו בראש "אוטו צרפתי " - בעיות אמינות וחשמל בפרט

אוטו גרמני "אמין חלקים יקרים ואיכות בנייה מהטובות ביותר " רכב יפני "לא רואה מוסך אמין מאוד"

כל הדברים האלה הם כמובן שסטיגמות או הכללות איך שתרצה לקרוא לזה , למה לא הייתה BMW מתפרקת ? או רנו שלא ראתה בחיים שלה מוסך או אלף ואחד יוצאים מן הכלל , אבל אם בציבור הרחב אלה הן הקונוטציות שעולות אז איך איך אתה מסביר את זה ? למה יש דעה רווחת ואני בטוח שאתה לא שומע ממני פעם ראשונה שBMW זה אוטו של ערסים , על כל מה שאמרתי כרגע למה רוב הציבור חושב את הדעות האלה ?

פורסם

smallars, ידידי, התגובה שלך עוררה בי כל כך הרבה גועל ורצון להגיב ארוכות - אך מפאת חוסר הזמן שלי בעת כתיבת שורות אלה אכתוב בקצרה (וממש לא משנה לי כמה תגבה את דבריך בקורס אקדמאי כזה או אחר).

1. בתור בעלים גאה של BMW, אוכל להגיד לך הן ברמה האישית והן ע"י כל מי שמכיר אותי שאיני משתייך לשום מעגל חברתי שהזכרת. אפילו ההפך הגמור מכך.

כמו כן, אשמח לשבת איתך בצומת בשמחה - על כל בעל BMW אחד שתביא לי המשתייך למעגלים החברתיים המפוקפקים שציינת, אוכל להביא לך 10 אנשים נורמטיביים ו/או איכותיים שיבטלו אותו באותו רגע.

אני לא אומר שהאנשים שציינת לא חובבי המותג (ידוע), אך לבצע כאלה הכללות מרגיזות, לא צודקות חברתית ולגרום עוול לשאר בעלי הרכבים - לא מקובל.

2. סטיגמות נועדו לטיפשים (הן קיימות, אך לאו בהכרח לגיטימיות - לא משנה ליכולת העיבוד המנטאלית שלך).

היכולת/רצון שלך להאמין ולהעצים אותן רק מעמיקים את החולי בחברה שלנו בכלל ובעולם הרכב בפרט.

שום סטיגמה חברתית לא תקבע לי איזה רכב לרכוש במידה וארצה בו.

נ.ב

יש לציין שהתגובה אינה חלילה אישית כלפיך כבן אדם, אלא על דבריך וקו המחשבה שלך.

פורסם
בשונה מסמל"ת (אלפא רומיאו) שגובים 15,000 ש"ח על הצבע הזה :wink: :

2011-Alfa-Romeo-Giulietta-Exotic-Sport-Car.jpg

max2005b, תתחדש! תהנה ממנה וסע בדרכים טובות (ומפותלות) :)

הצבע הנ"ל הוא צבע שלוש שכבות ויש רק אחד כזה במיגוון של אלפא.

צבע מטאלי "רגיל" עולה 1800 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...