Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ידעתי שקיים כזה דבר. לפי האבחון בוחרים לך דגם מבין הדגמים הקיימים? ז"א לכל מצב בריאותי קיימת כבר נעל מתאימה?

ההתאמה משקללת את מבנה כף הרגל, נטיית כף הרגל פנימה או החוצה, צורת ההליכה וריצה וכן את משקל הלקוח. אולי יש פרמטרים נוספים.

במקרה שלי נתנו לי 4 אופציות שונות בתום האבחון מתוכן בחרתי את ההוריקן 10 של סוקוני. כיום אני עם הוריקן 12 לקראת סוף חייהן. הנעליים כאילו נתפרו עבורי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטרף להמלצה החמה של ההוריקן 12 של סקוני.

הייתי סובל משברי מאמץ חוזרים עקב ריצה עם פלטפוס. החלטתי לרכוש מדרסים יחודיים. רצתי איתם והמצב לא השתפר.

איך שרכשתי את הנעלים הנ"ל אני לא מפסיק לרוץ. כבר אין את הכאבים החדים בשוקיים, מרגיש שאני יכול לרוץ עד סוף העולם וחזרה עם הנעליים האלה.

אם אתה הולך לייעוץ אצל אורטופד קח דברים בערבון מוגבל, ודאג לקבל מספר דעות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

ה-12 הוחלפו ב-13, אם לא ב-14 כבר, אני לא מעודכן.

המחיר שלהם היה בסביבות 650 אבל בחנות היבואן מול איילון תקבל אותן בהרבה הרבה פחות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עריכה:

כל הנושא הזה של התאמה אישית של הנעל הוביל אותי לאתר של סאקוני. מסתבר שאפשר לקבל שם מעיין "ייעוץ" בתוך האתר לפי מאפייני הרגל שלך.

עד כמה שאני יודע יש לי פלטפוס די קיצוני וקריסה גדולה של כף הרגל פנימה. היועץ באתר המליץ לי על אלה:

http://www.saucony.co.il/product.php?id=146

מה דעתכם?

פורסם

פרז, לך לחנות ותעשה אבחון, גם אני חשבתי שיש לי פרונציה חיצונית ופלטפוס והזתבר שיש לי ההיפך, והשחיקה בסוליה זה בגלל איך שאני הולך...

גם אני עשיתי את האבחון המקוון, זה לא זה.

:-)

Winston S. Churchill -

פורסם

אני אלך אני אלך :) אני פשוט בחו"ל כרגע וחוזר לתקופה מאוד קצרה לארץ, ואני שואף שיהיה לי את כל המידע עכשיו כדי שכל מה שישאר לי לעשות כשאני בארץ זה ללכת, לשלם ולקחת.

• תוכן חדש...