Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלום,

בין כל הכתבות השמאלניות שיש שם, מצאתי ב-ynet כתבה מאוד מעניינת על נעלי ריצה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4199836,00.html

להפתעתי, הנעל הראשונה שמוזכרת שם, נראית על פניו כאילו היא נוצרה בשבילי. עד היום אף פעם לא התמדתי בריצות בגלל כאבים שנגרמו לי עקב הפלטפוס שיש לי, אבל עכשיו יש תקווה חדשה! (עפ"י התיאור בכתבה לפחות).

למישהו יש נסיון עם הדגם nike 2+ LUNARECLIPSE ?

מה אומר ה"+2" הזה? ראיתי דגם עם אותו השם רק בלי ה"+2" - האם זה דגם שונה?

מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותן בארץ ובאיזה מחיר? ואולי בעצם יהיה לי יותר משתלם להזמין אותם מחו"ל?

פורסם

arilou, תודה על האתר.

נגיד ואני מזמין נעליים מחו"ל, כאשר שווי הנעליים הוא בסביבות ה-100$, אילו וכמה מיסים אני אצטרך לשלם?

פורסם

ממליץ ביותר מחום לעשות מדרסים איכותיים מותאמים אישית.

אני עשיתי לפני 4 שנים וזה פשוט מדהים!

אם אתה צריך המלצה, בשמחה...

נ.ב

קצת יקר אבל ה2000 שקל האלה שוות כל דריכה ודריכה!!!

פורסם

אתה מאיזור המרכז? תגש לחנות היבואן של סאקוני ליד קניון איילון.

הנעליים מחולקות לשלוש, אחד מהסוגים מותאם לפלטפוס ויש כמה דגמים.

Got To love It

פורסם

מדרסיים אישיים זה אחלה של דבר אבל יקר מאוד.

בגדול, אם אין לך כאבים רוב הזמן אלא רק בזמן ריצה, אז אני חושב שכול נעל איכותית תעשה את העבודה.

לי אישית היו כאבים וחוסר נוחות בזמן ספורט, אבל אסיקס ב-600 שקל פתרו לי את הבעיות.

*כותב ההודעה בעל פרופיל צבאי 45 עקב פלטפוס חמור.

פורסם
אתה מאיזור המרכז? תגש לחנות היבואן של סאקוני ליד קניון איילון.

הנעליים מחולקות לשלוש, אחד מהסוגים מותאם לפלטפוס ויש כמה דגמים.

אני לא מאיזור המרכז, יש לך במקרה את שם הדגם?

איזה עוד דגמים אתם מכירים שמותאמים לפלטפוס?

פורסם

מהנסיון שלי כאחד שסובל מאותה בעיה .

אל תיגע בנעליים ה"מיוחדות" לפלטפוס כי הם פשוט עם איזה תיקון כביכול לגשר.

מה שרק יוצר יותר עומס.

חפש נעליים של ניו באלאנס, רצוי מידת רוחב 2e.

כל דגם מעל סידרה 7שקיימות בו מידות רוחב יכול להיות לך טוב

בנוסף יש גם נעליים של חברת ברוקס,לי יש נעל שלהם שנקראת גליצריןוהיא מצוינת

תבדוק גם על אסיקס נימבוס או 3000, גם מצוינות

under construction..

פורסם

מזלך שאין לך פלטיפוס! (כל מי שיש לו ילד בגיל 4+, וכבלים - יודע מה זה פלטיפוס)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני סובל מאותה בעיה.

קניתי לפני שנה דגם מיוחד לפלטפוס מחברת סקוני. מומלץ בחום.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אין צורך במדרסים, אלא פשוט לגשת לחנות מתמחה שיש בה ציוד אבחון להליכה\ריצה (משטח חיישנים ליציבה בעמידה, הליכון עם מצלמות וידאו ומחשב).

יש אחת כזו ברחוב חשמונאים בתל אביב וכן בחנות של סוקוני מול קניון איילון. אני מציע לך לגשת לחנות של סוקוני, יש שם מבחר ענק ומחירים מעולים שמתחרים באלו של חו"ל. לא מכיר חנויות נוספות שניתן לבצע בהם אבחון.

האמור לעיל מנסיון אישי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי פלטפוס גם כן (כזה שהוריד לי את הפרופיל בצבא אבל לא יותר מדי),

אני משתמש לרוב בניו בלאנס, גם סקוני (כתבתי נכון?) היה טוב,

פומה הרגו לי את הרגליים, לא מומלץ בעליל, בכללי לא מומלץ נעליים צרות וצפופות.

נייק רק דגמים מאוד ספציפיים, נדיר שהתאימו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אף פעם לא אמרו לך לא להאמין למה שכתוב בעיתון?

זה נראה כמו פרסומת.

סקוני וNB עושים דגמים במיוחד לכול בעיות רגלייים, אם תלך לחנות יבואן המוכרים יציעו לך את הנעל המתאימה לרגל שלך.

אם תלך לסתם חנות ידחפו לך נייקי כי זה יותר יפה.

green monster ניו באלאנס מוכרים בארץ 2E או 4E שבתרגום לעברית זה רוחב אחד יותר מהסטנדרט ושניים מעל.

ובעיה קטנה, הנעליים שלהם יקרות.

במצב שלך אתה חייב שהנעל תתאים בדיוק לרגל, הרעיון של קניה באינטרנט בזול לא תעבוד

אייל

פורסם
אין צורך במדרסים, אלא פשוט לגשת לחנות מתמחה שיש בה ציוד אבחון להליכה\ריצה (משטח חיישנים ליציבה בעמידה, הליכון עם מצלמות וידאו ומחשב).

יש אחת כזו ברחוב חשמונאים בתל אביב וכן בחנות של סוקוני מול קניון איילון. אני מציע לך לגשת לחנות של סוקוני, יש שם מבחר ענק ומחירים מעולים שמתחרים באלו של חו"ל. לא מכיר חנויות נוספות שניתן לבצע בהם אבחון.

האמור לעיל מנסיון אישי.

לא ידעתי שקיים כזה דבר. לפי האבחון בוחרים לך דגם מבין הדגמים הקיימים? ז"א לכל מצב בריאותי קיימת כבר נעל מתאימה?

פורסם

באסיקס יש את כל הדגמים שצויידים בסוליית DuoMax. הם מותאמים לבעלי רגל שטוחה.

הדגם המומלץ וגם יקר הוא Gel Kayano. יש גם יותר זולים ההבדל הוא באורך סוליית הג'ל שעם הזמן מקבלת צורה של הרגל ובכך מדמה את המדרסים המותאמים אישית. גם בברוקס יש את הטכנולוגיה הזו.

• תוכן חדש...