Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום,

בעקבות כל ההתחממות עם איראן והיוקר מחיה במדינה אמרתי נברר כמה אפשרויות להוצאת דרכון אירופאי שיהיה למקרה הצורך...

אז השאלות הם:

אם סבא שלי היה חי במרוקו בין השנים 1936-1959 אני זכאי לדרכון צרפתי/ספרדי?

או דרך האבא שעלה לארץ בשנת 62 ונולד בקזבלנקה בשנת 53?

תודה רבה לכל מי שיכול לתת פיסת מידע אני ישמח!!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה רע בדרכון מרוקאי? :lol:

בקיצור, אין פה קשר לאיחוד האירופי, בשום צורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מרוקו הייתה בשליטת צרפת עד 56, ולפי מה שהבנתי בגיגול מהיר כל מי שנולד במרוקו עד שנת 55 ויש לו תעודת לידה+ספר משפחה זכאי לדרכון צרפתי.

אממה - הדרכון מרוקאי והספר הזה נלקח כמעט מכל מי שעלה לארץ באותה תקופה.

יש לי רק תעודת לידה של האבא חוץ מזה כלום.

פורסם

אם כך - לך לבדוק את חוקי האזרחות הצרפתיים.

אני יודע בודאות שיש מדינות אירופות שבהן אפילו ילדים לילידיהן אינם זכאים לאזרחות (או שלא היו זכאים עד לאחרונה).

אני מכיר יוצאי אלג'יריה הנושאים דרכונים צרפתיים, אבל כנראה שמעמדה של אלגיריה היה שונה ממעמדה של מרוקו, וכנגזר מכך - גם הזכאות לאזרחות צרפתית.

מעבר לכך - נושא הזכאות לאזרחות דינמי מאוד ומשתנה חדשות לבקרים במדינות שונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תרצה להוציא דרכון זר קח בחשבון ש:

1) דבר ראשון עו"ד טוב.

2) אם לאחד מההורים שלך אין אזרחות לך אין סיכוי לקבל.

3) אם כן תחליט להמשיך בתהליך תצטרך הרבה מאוד סבלנות, זהו תהליך ארוך ומייגע, שכן בסופו אף אחד לא

מבטיח קבלת אזרחות.

בהצלחה!

פורסם

לפחות לגבי אזרחות פולנית, אם הורה שלך זכאי לאזרחות ומממש אותה, גם אתה זכאי לממש אותה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לפחות לגבי אזרחות פולנית, אם הורה שלך זכאי לאזרחות ומממש אותה, גם אתה זכאי לממש אותה.

בדמים יזע ודמעות וביחס משפיל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אייל

בלי עו"ד שמבין , לצערינו אתה הולך לאיבוד ולא מגיע למטרה "הנכספת".

וגם אז אתה אישית נצרך להרבה בילבולי מוח וטרטור מתמשך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני גם בקרוב חושב להוציא דרכון זר בולגרי.

לאמי יש כבר דרכון כזה היא עשתה דרך עורך דין, לקח לה שנתיים מעניין אם לי יקח גם שנתיים להוציא.:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הנסיון שלי (דרכון גרמני) היה שלאבי, שאבד אלת אזרחותו הגרמנית בשנות השלושים, היה תהליך די מורכב של הוכחת זכאותו לאזרחות, אבל פעם שהיא חודשה אני וילדי קיבלנו את האזרחות די בקלות, עניין של ראיון בשגרירות, הצגת המסמכים של אבי והמתנה של כמה חודשים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי הם גרמנים לטוב ולרע

אצל הפולנים התהליך הרבה יותר מורכב . והם גרמנים לרע.

רק אתמול הבת שלי ושני נכדים מתוך השלושה הצליחו אחרי מספר שנים כולל עורכי דין פה ושם לקבל את הפספורט "המיוחל"

הנכדה הקטנה טרם, כי נולדה בצ'כיה והוסיפו לאם איזה אות בשם בתעודת הלידה שלה.

וזה אחרי תהליך של קבלת האזרחות הפולנית לאשתי שנולדה בפולין שגם לקח זמן רב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלילי לגמרי.

חוק האזרחות הביטי מסובך במיוחד - יש בו זכויות ילידי האיים הבריטיים וזוכיות לטריטוריות שמעבר לים, אבל גם בין אלה יש דרגות שונות.

נדמה לי שפלסטינה א"י לא נחשבה לטריטוריה בריטית אלא לאזור שנמסר על ידי חבר הלאומים לחסות בריטית, ולכן האזרחות של תושבי הארץ באותם ימים לא היתה בריטית.

• תוכן חדש...