Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בדרכון ישראלי בלבד (וגם הוא פג תוקף). הרעיון של דרכון פולני או גרמני מצמרר אותי, ולא יהיה לי כזה לעולם.

:turn-l:
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מחזיק בדרכון ישראלי בלבד (וגם הוא פג תוקף). הרעיון של דרכון פולני או גרמני מצמרר אותי, ולא יהיה לי כזה לעולם.

מדוע?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מניח שזה בגלל ההיסטוריה העקובה מדם של מדינות אלה (ואחרות) עם היהודים.

גם אני מרגיש כמו יובל, אבל אני מרגיש מצוין לנצל את המדינות האלה לתועלתי האישית, או לתועלתם של בני ביתי; אם באמצעות דרכון פולני ישראלי יכול ללמוד ולעבוד באירופה, מה טוב. דעתי על הפולנים לא תשתנה והיא גם לא משנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

התעלקות:

הבנתי בשגרירות אוקראינה, שאני יכול לקבל בחזרה דרכון אוקראיני תמורת עמלה של 500$ (נולדתי שם, אך ההורים נאלצו לוותר על האזרחות, כשעלינו לארץ ב1996).

כמה שאלות:

א) יש באמת אפשרות להחזיר את האזרחות?

ב) זה אמור באמת לעלות 500$, או שהם פשוט דורשים ממני שוחד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
את הדרכון שלה עשיתי לפני 8 חודשים, בדקתי אז והחוק אז היה שצאצא של אזרח גרמני זכאי גם הוא לדרכון בלי קשר לכמה דורות הוא ביחס לאותו "אזרח אלפא" שקיבל חזרה את אזרחותו לאחר שנשללה.

אני כן יודע שצאצאים של אזרח גרמני שקיבל את אזרחותו לאחר שנת 2000 צריכים להוציא עבורם את האזרחות לפני שיגיעו לגיל שנה, כלומר הילדים של הבת שלי יצטרכו שיוציאו להם אזרחות לפני שיגיעו לגיל שנה.

טוב, אם כך אני ובני במצב טוב, את האזרחות קיבלנו ב-1999. המסר יעבור כשיהיה אקטואלי, (כלומר, עוד הרבה שנים).

ד"א גם לאבא שלי יש פספורט ארץ-ישראלי ועוד כמה מסמכים מעניינים מאוד מתקופת המנדט.

ישה - מעולם לא ראיתי פספורט כחול לבן:roll: . למיטב ידיעתי הישראלי כחול (בלי לבן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב דרכונים:

חבר טוב שנולד במולדביה התעניין בנוגע לדרכון מולדבי עבור האישה/הילדים,

וכמו כל דבר במולדביה, רמזו לו באופן גלוי שבסה"כ צריך להוסיף

לכמה מסמכים מעטפות עם מזומנים, הרבה מזומנים.

תגובת החבר:

מי בעולם מוכן לשלם עבור דרכון מולדבי?! :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אוקראיני שווה משהו ? לדעתי כלום

למען האמת, דווקא כן.

שמעתי שאמנם דרך הרבה בלבולי מוח, אבל בעלי אזרחות אוקראינית ותיקים יכולים לקבל אזרחות פולנית.

אם תירצה אני אברר לך את זה ליותר פרטים, יש לי חבר שעובר עכשיו את התהליך הנ"ל.

פורסם

רוב אלה שמוציאים דרכונים הם לגבי מדינות החברות באיחוד האירופאי , שמקנה להם זכות לעבוד וללמוד בכל רחבי האיחוד , בגדול.

אוקראינה מולדביה לא מועמדות ולא הגישו אף בקשות למועמדות אז לא בטוחה ההשקעה בהוצאת דרכון שכזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...