Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאו דרכון מכובד של פלסטינה א"י.

הבריטים שלטו כאן בתוקף מנדט שניתן להם על ידי חבר הלאומים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שההשקעה בדרכון אירופי מצדיקה את שכר עורכי הדין ואת ההמתנה. את הדיווידנדים יוכלו לקצור הילדים אם ילכו ללמוד באירופה או לעבוד בה, בהתאם לחוקי המדינות השונות.

לנושא "אפשרות המילוט" אני לא נכנס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נשאו דרכון מכובד של פלסטינה א"י.

הבריטים שלטו כאן בתוקף מנדט שניתן להם על ידי חבר הלאומים .

אכן המונח מנדט, כאשר הוגדר מראש כאחריות זמנית עד שהשטחים שתחתיו יהפכו עצמאיים.

ולמיטב זכרוני הדרכון נקרא British Passport for Palestine - ולא דרכון בריטי רגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אכן המונח מנדט, כאשר הוגדר מראש כאחריות זמנית עד שהשטחים שתחתיו יהפכו עצמאיים.

ולמיטב זכרוני הדרכון נקרא British Passport for Palestine - ולא דרכון בריטי רגיל.

חבל מאוד.

פורסם

גם היום יש דרכונים בריטיים - של כל מיני טריטוריות שמעבר לים - שאינם מקנים זכות ישיבה באיים הבריטיים עצמם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז לפי מה שהבנתי או ללכת לעורך דין שמתמחה בהוצאת דרכון זר או להתקשר לשגרירות צרפת בארץ ולהתחיל לשאול שאלות?

פורסם

כן. ולהיות מוכן לאכזבה.

מתברר כי יהודי אלג'יריה קיבלו אזרחות צרפתית בעת הכיבוש הצרפתי במאה ה-19.

פורסם

תתחיל בהתחלה בשגרירות מרוקו :-o

רבים מיהודי צרפת דהיום הינם יהודים שהתגוררו באלג'יר ובמרוקו , המבוססים עשו עליה לצרפת ,הפחות מבוססים עשו עליה לישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באמצע שנות התשעים סבא שלי עבר תהליך די מייגע וארוך של הוכחה למדינת גרמניה שהוא היה אזרח גרמני אך אולץ לוותר על אזרחותו כשברח מהנאצים במלחמת העולם השניה (או שלא חידש אותה כי ברח).

לאחר שבסיוע עו"ד הצליח לשכנע אותם, ילדיו (וביניהם אבי) קיבלו אזרחות גרמנית ולכן גם אני קיבלתי את הדרכון הנכסף. בהזדמנות הראשונה שהיתה לי הוצאתי אחד כזה גם לבת שלי.

לכן, אם יש סבא שעדיין בחיים ולאבא אין אזרחות, יש עדיין מה לעשות. יכול להיות שגם אם הסבא לא בחיים ויש מסמכים שיכולים להוכיח שהיה אזרח אז גם יש מה לעשות.

כל זה תלוי מאוד בחוקים של המשכיות האזרחות של כל מדינה ומדינה. הגרמנים בגדול נותנים את האזרחות לילדים של כאלו שהם אזרחים אבל לא לבני זוגם. יש מדינות שמגבילות את המשכיות השרשת הזאת ויש כאלו שמאפשרים קבלת אזרחות גם לבני משפחה ללא "קשר דם".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר - די מפתיע אותי שהשגת אזרחות לבתך - עד כמה שאני יודע רק הילדים והנכדים של האדם שאיבד וחידש את אזרחותו זכאים לה. אבל יתכן שהחוק הגרמני השתנה, וסביר שעד שדבר יהיה רלונטי במשפחה שלי יהיו עוד שינויים בחוק.

פורסם
קספר - די מפתיע אותי שהשגת אזרחות לבתך - עד כמה שאני יודע רק הילדים והנכדים של האדם שאיבד וחידש את אזרחותו זכאים לה. אבל יתכן שהחוק הגרמני השתנה, וסביר שעד שדבר יהיה רלונטי במשפחה שלי יהיו עוד שינויים בחוק.

את הדרכון שלה עשיתי לפני 8 חודשים, בדקתי אז והחוק אז היה שצאצא של אזרח גרמני זכאי גם הוא לדרכון בלי קשר לכמה דורות הוא ביחס לאותו "אזרח אלפא" שקיבל חזרה את אזרחותו לאחר שנשללה.

אני כן יודע שצאצאים של אזרח גרמני שקיבל את אזרחותו לאחר שנת 2000 צריכים להוציא עבורם את האזרחות לפני שיגיעו לגיל שנה, כלומר הילדים של הבת שלי יצטרכו שיוציאו להם אזרחות לפני שיגיעו לגיל שנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
למיטב זכרוני הדרכון נקרא British Passport for Palestine - ולא דרכון בריטי רגיל.

כך זה נראה בשלהי שנות ה-30 של המאה ה-20.

על הכריכה מימין הכיתוב בעברית ועל הכריכה משמאל הכיתוב באנגלית.

.

scan0125.jpg

פספורט.jpg

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר

חסכת לי :lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מחזיק פספורט אחד בלבד כחול לבן. עד עתה שירת אותי בנאמנות. וימשיך לעשות כך עד מאה ועשרים. אינשאללה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...