Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על השאלה הפראנואידית :shock:

אבל מרוב הסיפורים שנתקלתי בהם:

העברת בעלות: מתי הכסף/הצ'ק, עובר מיד ליד ? :?:

פורסם

במעמד העברת הבעלות בדואר. בדוק לפני כן אם יש שעבוד לרכב (חפש בפורום כיצד עושים זאת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעיקרון עשיתי היום פעמיים העברת בעלות! :D

אבל אני יכול להגיד לך שבעיקרון אין ערבות לאף אחד - סתם באופן היפוטתי.

הבנאדם שמקבל בעלות על הרכב יכול פשוט ללכת לך בפנים ולנסוע עם האוטו אם הוא לא שילם עדיין.

לא מאמין שאנשים עושים את זה, אבל בעיקרון הוא יכול כל עוד אין לכם חוזה חתום או משהו, למרות שיש את עניין החוזה בע"פ.

אבל אין ברירה, הקונה צריך לבדוק במעמד הדואר משכון, ורק אחרי זה יש תשובה וודאית לגבי הרכישה ואז אתה כבר שם אז עושים העברת בעלות ואחרי זה סופרים את הניירות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ובהמשך לשאלה,

צ'ק ?

צ'ק בנקאי?

העברת כסף לחשבון ?

מזומן?

חתמתם חוזה, העברתם בעלות בדואר, אבל מתי עובר הכסף ?

גם בצ'ק ואפילו בנקאי יש את נושא הכיסוי הכספי שלוקח מספר ימים לאישור.

איך אז מתנהלים ?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מוטב לחתום על חוזה ואם אתה עצמאי זה חובה לצרכי מס. אם תרצה שלח לי הודעה בפרטי , אני אסרוק חוזה בסיסי ואשלח לך.

בתור המוכר, אם אתה רוצה להבטיח את עצמך מוטב לקבל התשלום באמצעות העברה בנקאית או מזומן.

אם התשלום במזומן מוטב להביא אקסטרא שטרות למקרה שחלקם מזוייפים(מקרה דיי שכיח).

• תוכן חדש...