Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לצעיר עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע כרגע בלנסר 2001 אוט', באופן כללי אני דיי מרוצה מהרכב והוא מראה אמינות מופתית וכח סביר (114 כס)

ויש לי את האופציה להשתדרג לרכב עד 25 אלף שקל ..

ולצערי אני מוגבל לאוט' בגלל שגם אמא שלי צריכה לנהוג על הרכב .

אז אני מחפש מכונית קטנה עדיפות להצ'בק עם מנוע חזק יחסית שיודעת לפנות ושלא תעשה בעיות עם צריכת דלק סבירה (אני יהיה שמח לראות 1-10 פה באילת ההררית )..

זה או זה או להישאר עם האוטו הקיים שבעקרון הדבר היחיד שאני לא אוהב בו כל כך זה המתלים שלא מגהצים בורות מצד אחד אבל מצד שני גם הזווית גלגול של הרכב בפניות גדולה .. אין לי בעיה שלא יגהצו בורות על חשבון התנהגות אבל עכשיו זה לא זה ולא זה:evil:

יש 106 ראלי או גיטיאי אוטומטיות ?

איך האאודי A3 מבחינת אמינות וצריכת דלק ?

תודה מראש:-)

פורסם

תישאר עם הלנסר.

אמינות מופתית זה לא משהו שתקבל בכל אוטו ואם אתה ואמך מרוצים אין סיבה להחליף.

האאודי תראה בעיות באמינות אם לא טופלה בצורה טובה.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אולי הבולמים שלך זקוקים להחלפה פשוט,לדעתי גם תישאר,אתה אולי תתקדם ב 4 שנים לאזור ה 2005,אך תקבל רכבים יותר איטים,מנגד יותר חסכוניים אם זה הפונטו למשל,אך עדיין זווית גלגול ונוחות לא חושב שהיה שיפור של ממש אם בכלל לעומת רכב משפחתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תחליף את הבלמ"ז (בולמי זעזועים) והכל יהיה בסדר,

אתה רוצה רכב שיושב טוב על הכביש ואוכל מהמרות כמו כלום?

אתה צריך את השילוש הקדוש, ולמה מתכוון המשורר?

מנוע חזק. משקל כבד יחסית, ובולמים רכים שמצד אחד יבלעו מהמורות

ומצד שני יחזיקו את משקל הרכב ביציבות,

חיסכון אין פה, אי אפשר לאחוז במקל משני קצותיו,

רוב היפאניות הן עם בולמים קשיחים לכביש,

חפש רכב אמריקאי או SUV, חיסכון בדלק לא יהיה לך,

אבל, בליעת מהמורות, כוח, נוחות, ומשקל יהיו,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא אומר שאני שכל מה שחשוב לי זה לגהץ מהמורות רק אומר שהבולמים הקיימים גם לא מגהצים וגם על הפנים מבחינת זווית גלגול

אני מיצידי לנוסע על האוטו עם מתלים ספורטיבים שלא יגהצו כלום אבל שיהיהו תענוג בפניות שזה מה שאני אוהב בעצם ...

ותודה לכולם בסוף החלטתי לא למכור כי האוטו מושקע ומראה אמינות אז חבל להיכנס להרפתקאות ..

• תוכן חדש...