Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש! אין ספק שקיקר יודעים לבנות מגברים, הוא נראה בנוי היטב.

תקן אותי אם אני טועה אבל הוא נותן ב2 אום קרוב ל900 וואט לא?

אם כן זה פותח לך אפשרויות יותר מעניינות כמו DC LEVEL 2 ואפילו 3 AA ארסנל וכאוס וSA של סאונדאון ויש עוד הרבה אופציות...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני אישית לא מכיר את הסאב שציינת אבל לפני די הרבה זמן שמעתי איזה סאב שלהם והוא היה ממש חזק אך לא איכותי במיוחד הסאונד שלו די דומה לקיקר CVR, אבל מכוון שאני לא זוכר את הדגם של הסאב ששמעתי אז יכול להיות שהסאב הזה שונה.

עצה שלי תיקח את הכאוס הסאב הזה פשוט מעלה חיוך על הפנים כל פעם מחדש ממש מפתיע באיכות שלו ובעוצמה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

שמעתי את האח הגדול של הכואס,

האבוק אני רואה שיש לך אחד הסאב הזה הפתיעה אותי מאוד אבל שוב צריך ליפול על מציאה טובה,

חדש יקר מידי בשבילי במיוחד אחרי שגנבו לי מגבר 4 ערוצים חדש שעכשיו אני חוסך ליקנות מגבר חדש כל דבר בזמנו אני לא ממהר.

בשיפוצים..

פורסם

האבוק בהחלט סאב מדהים אך הסאב שלי לא יכול להתאים לך הוא בהתנגדות סופית של 1 אום והמגבר שלך לא תומך בזה. וב4 אום המגבר שלך חלש מידי.

כמה אתה מעוניין להשקיע על סאב?

פורסם

בעיקרון 1500 אבל קודם כל אני יקנה מגבר 4 או 6 ערוצים,

יש כבר משהוא רציני מאוד בתכנון:lol: ואז ניקנה סאב בכל זאת תודה רבה על העזרה ההמלצות והמחמאות ולילה טוב שיהיה,

בשיפוצים..

פורסם

עם המונו שלך הייתי הולך על סב של DC LVL 2 ..כמובן שיש לך קיקר CVX או P3 החדש..אבל המלצתי לך על סב שבנוי ברמה גבוה מאוד ומיועד לSPL בלי לפגוע בכיס

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

גם אני חושב שהDC יתן לך תמורה מעולה לכסף ואני מציע שתשמע גם את הארסנל שנכנס בול בתקציב שלך הוא יפתיע אותך..

יש גם את ה SA של סאנדאון שאין לי ניסיון איתו אבל הוא קצת חורג מהתקציב שלך.

• תוכן חדש...