Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעוניין לקנות סאב עם תיבה קטנה של עד 17 ליטר לרכב, ומגבר שני ערוצים שיגביר אותו,

אני לא מחפש משהו עוצמתי במיוחד אני מחפש סאב עמוק ומדויק עם מגבר שיספק לו צלילים מעודניים.

כרגע באותו מורכבים לי שני קומפוננטים השמיעה היא נהדרת וחזקה אך חסרת באס,

ובגלל זה אני מעוניין ברכישת סאב ומגבר

הערה אני פתוח להצעה של יד 2 וסאב מוגבר אפילו התקציב הוא עד 800 שקל גג.

להשתדל שהתיבה תהיה כמה שיותר קטנה מכיוון שזה אוטו של ההורים ולא בא לי לתפוס להם הרבה מקום כי הם צריכים את הפאגז'.

דרך אגב קיבלתי הצעה בחנות לקנות סאב מוגבר של audiobahn 10" ב600 שקלים שנה אחריות שווה?

או שכדאי להשקיע מעט על סאב ומגבר בנפרד? אני פתוח גם להצעה של סאב בלבד ללא תיבה אני יבנה אותה רק שהסאב יתאים לתיבה בדרישות שלי.

מנור.

פורסם

מה אתם אומרים על הסאב הנ"ל FOCAL ACCESS SB 30, אני יכול לקנות מחבר בפורום ב350 שקל עם התיבה שלו.

ועוד שאלה אפשר להכין לו תיבה יותר קטנה מבחינת עומק? בסביבות ה250MM ורוחב בסביבות ה400MM

פורסם

היי.

אם אתה מעוניין אני מוכר את הסאב שלי

CVR 12 400RMS

כולל תיבה.

היה מורכב כחודש באוטו ונמכר עקב מכירת הרכב.

אני דוןרש עליו 500 ש"ח

אם אתה מעוניין צור איתי קשר כאן או ב0545850412 טל

• תוכן חדש...