Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפ"י לוח התמרורים החדש, לתמרור 817 (אבני שפה צבועות לסירוגין בצבע כחול) אמור לתווסף אחד מהתמרורים הנלווים -

439 "מסר", 626 (חניה) או 627 (חניה על מדרכה).

משהו בסגנון הזה:

{12224E77-41C7-40E8-BE46-61CD0390D736}_SNC00177.jpg

כך שבמידה ואין תמרורים אלו, החניה במקום מותרת.

כנראה פקחי העירייה אינם מודעים לשינוי זה.

מתוך תקנות והנחיות להצבת תמרורים:

817 - מקומות חניה מוסדרים. החניה בפועל תהיה ע"פ שנקבע בתמרור 439 או ע"פ צורת הסימון - במקביל, בזוית

או בניצב. כמו כן יתכנו מגבלות של סוגי רכב, משך חניה וסדרי תשלום המתבססים על חוק העזר העירוני "להעמדת רכב וחנייתו"

כמפורט בתמרורי 626, 627 ו-439, ככל שהוצבו. אם אין פירוט כזה בתמרור 439, החניה חופשית ע"פ צורת הסימון.

א. במקומות שבהן הונהגה "חניה מוסדרת" באמצעות חוק עזר העירוני הנ"ל, ע"פ התנאים המפורטים בתמרור 439.

ב. במקומות אחרים אין צורך בסימון זה וניתן להסתפק בסימון 819, ע"פ הכלל שהחניה מותרת במקומות שלא נאסרה ע"פ תקנה או תמרור.

פורסם

החניה מותרת אין זה אומר שהחניה היא ללא תשלום. והכחול לבן מסמל מקום בו יש לשלם.

כאשר רוצים שהיא תהיה ללא תשלום מסמנים זאת בתמרור 819

ונראה לי שיש טעות בניסוח שמופיע בתקנות הצבת תמרורים " אם אין פירוט כזה בתמרור 439, החניה חופשית ע"פ צורת הסימון."

כי אחרת אין הבדל בין תמרור 817 לבין תמרור 819 שגם שם מופיע אותו נוסח .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וזאת על פי הוראות תמרור 439, עם כל מה שנאמר בו.

לדוגמא: סוגי רכב, שעות ומשך חניה וסדרי תשלום, אשר נקבעו ע"י העירייה.

819 - משמש רק לסימון מקומות חניה (במקום שבו החניה מותרת): מגרשים, לאורך אבן השפה, על מדרכה (627)

או לחניית נכים (437).

ונראה לי שיש טעות בניסוח שמופיע בתקנות הצבת תמרורים " אם אין פירוט כזה בתמרור 439, החניה חופשית ע"פ צורת הסימון."

במילים אחרות, אם אין את אותו התמרור 439, החניה תהיה חופשית. ובמידה וקיים סימון חניות (819), החניה ע"פ צורת הסימון.

.....

פורסם

סימון כחול לבן כבר אינו מגדיר חניה בתשלום. זה היה נכון בלוח התמרורים הקודם, אבל בחדש שונתה ההוראה של הסימון והוא כבר אינו מתייחס לתשלום. לכן, כדי להגדיר חניה בתשלום יש להציב תמרור נוסף המפרט שעות וסייגים.

אין קשר לתמרור 819, שתפקידו לסמן את תחומי החניות. תפיקוד שונה מסימון כחול לבן שמגדיר חניה מותרת באופן כללי.

גם קובץ ההנחיות לחוקי עזר מציין כי להגדרת חניה בתשלום יש להציב תמרור נוסף (סעיף 3.4)

אחרי שנכנס הלוח החדש לתוקף מחו העיריות שאין להן זמן להערך להצבת תמרורים המגדירים חניה בתשלום והן קיבלו ארכה שהסתיימה באוקטובר 2011, ומאז אם אין שלט המגדיר חניה בתשלום, סימון כחול-לבן לבדו אינו עושה זאת.

פורסם

זה בדיוק

819 קובע מקום בו מותר לחנות ואיך להחנות את הרכב, הוסף לו שלט 439 האומר שיש לשלם ואז יש לשלם לפי התמרור.

אז לשם מה זקוקים כעת לכחול לבן.??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

וואללה, שיגעתם אותי!

אז אם כל השכונה צבועה בכחול לבן ובתחילת כל רחוב יש תמרור שמגדיר בדיוק מתי, כמה ולמה מותר להחנות ורק במקטע ספציפי של רחוב אחד אין שום שלט, ניתן לבטל את הדו"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לנסות עוד לא הזיק .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה זקוקים לכחול לבן? שאלה טובה.

לא שיתפו אותי בועדה שקבעה את הישנוי המגוחך הזה בלוח התמרורים, שלמעשה יוצר מצב שבו אין הבדל בין כחול-לבן למדרכה לא צבועה חוץ מההדגשה שזהו מקום שמותר לחנות בו (בעוד שבמדרכה אפורה לעיתים אסור לחנות מתוף איסורים מהתקנות).

פורסם

אפילו אותי לא :lol:

אם נתבונן בהוראות הההתקנה של שלט 439 ,

1)הוא בא להתיר כאשר אסור

2) הוא בא לאסור כאשר מותר.

הסימון כחול לבן היה אמור לקבוע אזור מותר בחניה, והאיסור הוא :רק כנגד תשלום והתמרור 439 תפקידו במקרה הזה להגביל את החיוב בתשלום לזמנים מסויימים בלבד.

כלומר נכנס לקטגוריה הראשונה .

במצב כיום סלט פירות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תשובה הידועה על השאלה "האם מותר לעלות לרכבת עם כלב?" היא:

"אסור מותר, מותר אסור"

פורסם

בגירה

התשובה בידך

כתוב מכתב ותדרוש ביטול , כי לא היה תמרור אסור מותר מותר אסור.

תיענה בחיוב נחכימה כולנו וירווח לכיסך .

והיפה פחות הוא , תיענה בשלילה נחכימה כולנו , וכיסך יתרוקק.

את הכלים סיפקו לך כאן כולם בדיון מרתקקקקק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון חלקי.

שלחתי מכתב, ביקשתי לבטל את הדו"ח מהסיבות הנ"ל, בקשתי נדחתה!

שלחתי מכתב נוסף שבו אני מבקש שוב לבטל את הדו"ח מאחר ובמקום אין כל תמרור ואין כל סימוכין חוקי למתן דו"ח במקום.

לסיכום ציינתי כי במידה ולא יסכימו בשנית לביטול, אשמח לפגשם בבית המשפט, שם בנוסף להוצאות משפט אדרוש גם ביטול רטרואקטיבי של כל דו"ח שניתן ברחוב זה.

נמתין לתשובה.

ובנושא אחר (פשוט לא פתחתי בזמנו שרשור) תאונה שקרתה לי לפני כשנה, נהג שהשתלב בכביש ראשי שבו נסעתי לא עצר בעצור, חברת הביטוח שלו החליטה שיש לי רשלנות תורמת (שמתמצה ככל הנראה בזה שיצאתי בבוקר מהמיטה) וקיזזה 15%.

הגשתי תביעה בתביעות קטנות, חברת הביטוח לא טרחה להגיש כתב הגנה, לא טרחה להגיע לדיון ואני יצאת עם הכסף שהגיע לי.

טוב, עוד לא קיבלתי כסף אבל זה יהיה מגניב להגיש הוצאה לפועל לחברת ביטוח! :lol:

פורסם

בעכו צבעו בעבר הרחוק, כלומר לפני שהתחילו לגבות דמי חניה, מדרכות בכחול-לבן.

לפני מספר שנים החלו לגבות דמי חניה ושילטו בהתאם, אבל נותרו רחובות עם צבע כחול לבן ללא שילוט, ובהם לא מטילים קנסות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...