Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

בגדול אני מעוניין לשים ברכב קומפוננט + מגבר חדש , ברשותי רדיו דיסק של פיונר וזה מספיק לי לפי דעתי .

הציעו לי לרכוש מגבר לרכב Crunch PZT1400.4 במחיר של 600 שח ( 4 ערוצים ) אין ברשותי סאב בכלל .

קומפוננט סאב וופר ‏6.5 ‏אינטש MAXIMO 6.5" Morel במחיר של 400 שח

כבלים חדשים 150 שח , התקנה כוללת פלוס התקנה של רמקולים אחוריים 9\6 300 שח הכל יחד !

מה דעתכם על המגבר והקומפוננט ? איכותיים , טובים , חזקים ? מחירים טובים נוחים ?

תודה לעונים :)

פורסם

הרמקולים לא שמעתי אבל המחיר שלהם בזאפ הוא 450 אז כן זה מחיר טוב,

למרות שהייתי מציע לך ללכת על המורל טמפו.

והייתי מציע לך לקנות מגבר 2 ערוצים ולהגביר את הבמה הקדמית (הקומפוננטים).

מכיוון שבתקציב הזה מגבר שני ערוצים יהיה לך איכותי יותר.

ואם אתה פתוח ליד 2 מה טוב :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

כמו שרשמו לך באותו שרשור, קראנץ' סבירים למחירים שלהם, לא רואה משהו שמתעלה על המגבר הנ"ל בסדר גודל ענק במחיר של 600 שקל אז באמת שהתגובות שלך קצת אובר..

דבר שני אתה אומר שאתה לא מכיר את הרמקולים אבל בגלל שהוא קיבל אותם זול יותר מזאפ אז זה אחלה?

לפי השאלות שלך בשרשורים אחרים גם לא בקיא יותר מידי בחומר, ואתה נכנס ומגיב בשרשורים כאילו אתה מינימום 20 שנה בענף.

שלא תיקח אותי לא נכון אני לא רוצה לעקוץ\לפגוע אבל אנשים שלא קבועים בפורום יכולים לקחת את התגובות שלך חד משמעית כמו הכתיבה שלך ולהסיק מסקנות שגויות אז עדיף שלא תתן תגובות חד משמעיות כאלה כי אנשים מסתמכים עלייך.

לפותח השרשור, שוב, במחיר שציינת המגבר אכן סביר, השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא כזאת, איפה אתה עוצר עם התחביב הזה ולאן אתה מכווון?

אם אתה חושב שלא תסתפק בעט ותרצה לשדרג בעתיד להוסיף סאב ולכוון למערכת איכותית הייתי אומר לך לחכות עם הקנייה ולהגדיל את התקציב כי חבל לקנות ולמכור במחיר הפסד.

אם אתה חושב שזה יספק אותך אז אין בעיה לקנות את המגבר הזה.

בקשר לרמקולים, הסט הזה הוא הכי נמוך של מורל, אין לי מושג מה ההבדל בינו לבין הטמפו אבל הם נמכרים סביב אותו המחיר לפי מה שציינת, אז תחכה קצת ונראה מה יש לשאר להגיב פה בקשר להבדלים.

פורסם

לא יודע אם שמת לב דיברתי רק על המחיר של המקסימו לא על האיכות.

דבר שני נו אז מה שזה במחיר כזה (המגבר) זה אומר שזה שווה משהו?

הבנאדם רצה איכותי אז אתה אומר לו שבמחיר הזה זה סביר

תסתכל מה רשמתי אצלי בשרשור שלי הציעו לי ב400 שקל

ורשמתי שאני רוצה איכותי אמרו לי להתרחק!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לך על מורל טמפו סט ממש טוב למחיר שלו ניתן לימצוא אותו גם בסיבובות 500 שקל

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם
לא יודע אם שמת לב דיברתי רק על המחיר של המקסימו לא על האיכות.

דבר שני נו אז מה שזה במחיר כזה (המגבר) זה אומר שזה שווה משהו?

הבנאדם רצה איכותי אז אתה אומר לו שבמחיר הזה זה סביר

תסתכל מה רשמתי אצלי בשרשור שלי הציעו לי ב400 שקל

ורשמתי שאני רוצה איכותי אמרו לי להתרחק!

כמו כל דבר בעולם הדעות מתחלקות לכמה, כמו שתשים לב חלק אמרו ככה וחלק ככה אין זה אומר שצריך לפסול כל הסף ובטח שיש בעיית תקציב.

גם מגבר שתקנה ב5000 שקל יכול להתגמד להיקרא לא איכותי לעומת מגברים אחרים, הכל יחסי בחיים.

ואם אני זוכר נכון רק מגיב אחד אמר את זה, וזהו פסלת את החברה על הסף, שלא נדבר עוד על סדרות של מוצרים.

• תוכן חדש...