Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסענו אתמול בבוקר לעוד מפגש מוקדם בבוקר, כרגיל היה גשום.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=400222360003573&oid=351640541536580

אחד החברים האיץ ביציאה מרמזור, סביב ה-50 קמ"ש מיניבוס שהמתין במפרץ עצירה יצא לנתיב שלו, ירידה על הבלמים, ABS מתקתק, ממש לפני פגיעה באחוריו של המיניבוס סוטה הצידה ומיד חוזר לנתיב (כדי להמנע מפגיעה במיניבוס בנתיב הנגדי).

התוצאה היתה שפשוף באורך 10-15 ס"מ על הטמבון שירד לאחר מכן עם מעט פוליש, הרבה יותר טוב מהתוצאה שהיתה מתקבלת עם נהג לא מיומן ו\או ללא ABS.

(הרעשים שברקע שנשמעים כמו מכשיר קשר זה שיחת ועידה שפתחנו טרם היציאה וכך לאורך כל הנהיגה 2 הרכבים הקדמיים היו מקבלים התראות בוולנטיין ואוטומטית לכולם היה מצפצף הנייד והיינו מורידים קצב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רוצה להדגיש את עניין המיומנות פה.

התחמקות ממכשול, תוך כדי בלימת חירום, איננה פעולה אלמנטרית ו/או אינסטנקטיבית. באופן "טבעי" כל אדם נועץ עיניו במה שמפחיד אותו, וגם מכוון לשם את הרכב ופוגע בו...

נהג מיומן, כזה שתרגל, כזה שחווה רכב במצבי קיצון ולא נלחץ, ממשיך לתפקד ולתפעל את הרכב גם במצבים לא נורמלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים לגמרי עם הנקודה שעופר העלה ואני אוסיף ואומר שבמיוחד היום שרכבים מודרנים עמוסים בטכנולוגיה שכל מטרתה לשמור על חיינו (חגורות בטיחות\כריות אויר\ABS\בקרות אחיזה ומשיכה ועוד שלל מערכות) אני חושב שהחובה שלנו כנהגים היא ללמוד איך אנחנו מפיקים את המיטב ממערכות שכאלה.

הדוגמא בסרטון טובה כי היא פשוט מראה איך הנהג בולם וממשיך להתקדם לעבר המיניבוס, שובר הגה פעם אחת כדי להתחמק ממנו, שובר הגה פעם שנייה כדי להתחמק מהמיניבוס שמגיע ממול וכל זה מתבצע על כביש רטוב לחלוטין מבלי להסתחרר ושאר דברים שהיו קורים ברכבים ישנים יותר.

אילולא המיניבוס שהגיע מהנתיב הנגדי- לא היתה מתרחשת שום תאונה, מקסימום מעט דפיקות לב מואצות ותו לא וזה הודות למערכת שביצעה את עבודתה ונהג שידע לנצל את המערכת היטב וסיים תאונה שיכלה להיות באמת לא נעימה (הרכב המצולם הינו BMW E90 335) בניקוי של הפגוש הקדמי עם קצת פוליש.

(לגבי תקינות הקישור, יכול להיות בגלל שזה קישור לסרטון בקבוצה סגורה?....אשמח אם מישהו יכול לומר לי איך להעלות את הסרטון בצורה תקינה מ-FACEBOOK).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תנסה לעשות לו share בפרופיל שלך, ואז אתה יכול בהרשאות שלו להגדיר אותו Public.

אני לא מומחה פייסבוק, זה רק מבדיקה מהירה עכשיו :)

מגאן 265

• תוכן חדש...