Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוגתי והתינוקת מחפשים אוטו קטן. מה שחשוב לנו זו צריכת דלק נמוכה, אוטומט, קיום של תא מטען, וקטן מספיק לחנות בתל אביב. תקציב של בין 60 ל 70 אלף. אחרי חפירה וקריאה בפורומים כאן וביקורות, ננעלנו על שני רכבים, סוזוקי סוויפט או i20. עד כאן טוב ויפה.

ראיתי סוויפט חביבה מ-2007 עם 60,000 אלף קמ, מפרטי יד ראשונה מצב טוב. עמדתי לסגור.

אבל, אז הגיעו כל החברים\הורים\דודים\יועצים (מחקו את המיותר..) וצעקו צעקה מרה שזו שטות לשלם כל כך הרבה כסף על אוטו בן חמש. והנה אפשר לקנות מיקרה או פאביה חדשה ב70 אלף.

אני: אבל זה הילוכים! אשתי דורשת אוטומאט

הם: אז כמה כבר עולה אוטומאט? עוד עשרת אלפים?

אני: (.. בולבלתי לחלוטין..)

השאלה שלי היא פשוטה. אני עושה שטות שאני קונה סופר-מיני בן חמש עם התקציב שלי?

תודה למשיבים.

פורסם

ההורים שלך צודקים, חלקית.

הגרסאות הידניות של הקומפקטיות אכן זולות יחסית לאחרונה ואת חלקן אפשר לרכוש ב70 אלף ש״ח. זה לא אומר שהאוטומטיות נמכרות באותו המחיר. ספציפית במקרה של הסוויפט זה לא נכון כי היבואן לא מביא ארצה גרסה מוזלת.

בכל מקרה, ב60 אלף ש״ח אפשר למצוא היום גם אוטומטיות בנות שנה, אבל מליסינג או מהשכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם צביקה. רכב בן שנה-שנתיים יתן לך מכל העולמות.

קח בחשבון שה I20 לא כל כך חסכונית. ובכלל, חסכון מגיע עם גיר ידני.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בתקציבך המכובד אתה יכול לרכוש רכב קטן ואוטומטי כמו ניסאן מיקרה, בת שנתיים מקסימום - ככל הנראה היא תהייה מהשכרה או ליסינג. יש מבחר גדול ואתה יכול לבחור את השמורה ביותר וגם להתמקח.

פורסם
מסכים עם צביקה. רכב בן שנה-שנתיים יתן לך מכל העולמות.

קח בחשבון שה I20 לא כל כך חסכונית. ובכלל, חסכון מגיע עם גיר ידני.

היא בסדר גמור,

קרא אפילו את הכתבה שעשו בממון, הגיעו איתה ל1:16.6 במשולב, זה לא רע בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...