Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה סתם?

אני על ראלי עם 15 מאושר ברישיון 195/45/15

לפי מה שידוע לי זה לא בעייתי לאשר. תברר במכון טסטים או במוסך מורשה שמחזיק במידות.

אני למשל בפורד RS שהייתה לי לא מצאו לי במכוני טסטים מידה 16 והגעתי איכשהו למוסך בג'הנום שהיה לו בספר את המידה - הוא פקסס לי והבאתי את זה למכון טסטים וקיבלו את זה בלי בעיה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

איזה דגם ואיזה שנה האוטו?

גש לכל מקום שמוכרים ג'אנטים וצמיגים ותגיד להם שיבדקו בהתאם לרכב שלך, דגם ושנה האם אפשר להחליף או לא.

במידה שאפשר, אתה קונה את המידה הנתונים (שאפשר לשנות אליה) וניגש למשרד התחבורה ומבקש אישור.

אם המידה מופיעה באוטודאטה (כמו שאמרתי הספר שממנו אפשר לדעת את המידות לאישור) לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

היו היה פעם מחלקה טכנית שאישרה רק ראלי דור 2 ו-GTI מקוריות למידה הנ"ל 195.45.15.

היום אין שום אופציה כזאת לאשר מידה כזאת בשום אופן כלשהו , במיוחד שבספר המידות לרכב שלך המקס' הוא 185/55/14.

מכוני הטסטים מסתמכים על AUTODATA לכן בדוק שם אולי משהו השתנה בחצי שנה האחרונה.

לכן , חפש את החאפר\מאכר\קומבינטור הקרוב לביתך ביחד עם מרשרשים.

פורסם

כל העולם נוסע על 195.45.15 על 106 גם דור ראשון , למה לא מאשרים בארץ ? נכנס פיקס , כמו כן משפר התנהגות באופן ניכר , בכל מקרה לי יש 106 ראלי דור ראשון ומאושר המידה הנ"ל ברישיון ... יש לציין שהרכב עבר הסבה ל 16v גם ברישיון ... אולי יש קשר אני לא יודע

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חברים, אי אפשר לאשר 15" בפז'ו בצורה חוקית.

יש דרכים לאשר - כולן לא חוקיות. אם תצטרך עזרה - בפרטי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איך אפשר לאשר ?

ziv ניסיתי לשלוח לך הודעה בפרטי בקשר לזה אבל זה לא נתן לי כי אין לי מספיק הודעות משהו כזה..

אם אפשר עזרה בעיניין

תודה.

205

106

308

פורסם
איך אפשר לאשר ?

ziv ניסיתי לשלוח לך הודעה בפרטי בקשר לזה אבל זה לא נתן לי כי אין לי מספיק הודעות משהו כזה..

אם אפשר עזרה בעיניין

תודה.

נכון פחות מ30 הודעות אי אפשר.

וכן יש כאלה שהתמזל מזלם והם אכן קיבלו אישור למידות האלה מ14.

אותו הסיפור עם 205.

• תוכן חדש...