Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי את הרכיבים הבאים:

מגבר JBL POWER 80.2

קומפוננט JBL GTO 6507C

סאב JBL GTO 804

וHU של CLARION 665 כרגע מחפש משהו חדש...

אני תוהה איך הכי כדאי לחבר את הרכיבים:

- האם להגביר את הסאב ע"י המגבר במונו ואת הקומפוננט לHU (יזיז אותם בגלל? הסט יודע לעבוד גם ב4ohms כמו הHU)

- או לחבר את הסאב והקומפוננט למגבר בTRI-MODE

- או האם אין מנוס אלא לקנות מגבר נוסף לקומפוננט או מונו לסאב.. (בעדיפות שלא.. כי הרגע קניתי רכב אלו הרכיבים שעברו מהרכב הישן..)

- או משהו שלא חשבתי עליו?

* נתוני המגבר -

4ohms - 2x40W

2ohms - 2x80W

4ohms bridged - 1x160W

*נתוני הקומפוננט -

4ohms - 70w RMS

*נתוני הסאב -

4ohms - 200w RMS 800w PEAK

אם יש עוד נתונים שיכולים לעזור ולא רשמתי רק תגידו!

תודה מראש לעוזרים!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

עוד אופציה - שאני לא בטוח אם זה נכון אבל מישהו אמר לי שאפשר כביכול לגשר את היציאות של הHU כלומר לחבר לכל צד בקומפוננט 2 פלוסים ו2 מינוסים (קידמי ואחורי) ובכך להכפיל את הכוח... - אולי זה יזיז את הסט (והמגבר יעבוד במונו עם הסאב)

אמת??:?:

*תיקון הקומפוננט 70W ב2ohms..

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

• תוכן חדש...