Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אשמח אם תתנו הצעות לרכב אוטומטי חדש או משומש משנתון 2010 לפחות בטווח המחירים הנ"ל.

יש עדיפות לרכבים מסוג האצ'בק

קטגורית הרכבים סופר מיני ומשפחתיות

שולל כל רכב מקונצרן VAG יש עדיפות ליפניות

תודה!

פורסם

למה שולל ואגיות?

יפניות לא התחום שלי, אבל אני אמליץ לך על 3 אופציות אלטרנטיביות:

אופל אסטרה - האצ׳, מנוע 1.4 טורבו, לא חלק מהעדר. מקבלת ביקורות טובות במבחנים.

פיאט בראבו - כנ״ל, גיר חד מצמדי רובוטי שלא כולם מחבבים. כרגע יש להם גם מבצע טרייד אין אטרקטיבי.

פורד פוקוס - בניגוד לנ״ל מנוע אטמוספרי אבל סוחב :wink: , גיר דו מצמדי, שפע אבזור, מובילת המכירות נכון לעכשו.

אין סיבה לקנות משהו מ2010, כל אלה חדשות ועולות פחות מ130.

V5

פורסם

טויוטה אוריס נראית לי מתאימה בול לדרישות ולתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדרישות שלך האסטרה מתאימה ביותר. מנוע מתקדם, רכב חדש יחסית ומאובזר. עכשיו במצבע הנוכחי של 123K שעם ג'נטים וצבע מטאלי יוצא 130K

נהגתי על הבראבו והתאכזבתי קשות משילוב המנוע+תיבה ולכן קשה לי להמליף על הבראבו.

פורסם

מצטרף להמלצה על האוריס ומוסיף ששווה לשקול את הדגם ההיברידי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...