Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה רכשתי יונדאי אקסנט משנת 2008, מנוע 1400 סמ"ק, עם 110.000 ק"מ, במצב טוב (ליסינג - נהג יחיד).

לפני היונדאי הייתה לי מאזדה 626 שנת 92 מנוע 2000 סמ"ק.

הנסיעות הן רק בעיר או יציאה לאיזור קניות - מרחק של כ- 5 ק"מ.

צריכת הדלק נוראית, במאזדה 626 לא הייתי ממלא כ"כ הרבה דלק.

אני חושב שיש בעיה בצריכת הדלק, לצורך העניין, מילאתי טנק מלא ביום רביעי שעבר, היום (חמישי, עבר שבוע ויום), המיכל עומד להתרוקן, כרגע הוא בין רבע לריק לגמרי.

הגיוני?

אני נוסע רק בעיר, בממוצע 10-12 ק"מ ביום.

מישהו אמר לי שבימים האלה, כשקר, ומניעים את הרכב, אז המנוע צורך יותר דלק עד שמתחמם. זה נכון?

משהו נראה לי כאן לא בסדר, מה אתם חושבים?

שבוע הבא אבצע בדיקת צריכה ע"מ לברר את העניין, אבל במידה והבדיקה יוצאת לא תקינה:

על איזה רכב משנתונים 2009-2010 אתם ממליצים, ממשפחת המשפחתיות הקומפקטיות, כמו האקסנט, עם מנועים 1400-1600 שהם החסכוניים ביותר כיום ושזה בדוק?

תודה רבה לעוזרים. :)

פורסם

מה המדידה? כמה נסעת עם המיכל? אני ביום אחד יכול לנסוע גם 300 ק"מ וגם 30 ק"מ.

יש סיכוי טוב שיש אצלך תקלה כלשהיא.

לגבי רכבים חסכוניים - אני מכיר את רכבי פיאט שהם מעולים בחיסכון, ויש אחרים שמדווחים שהונדה ג'אז ודייהטסו סיריון מאוד חסכוניות (את השתיים האחרונות לא היו לי),.

פורסם

מלא את המיכל רשום את הספידומטר

במילוי הבא חשב את הצריכה

בכדי שנוכל להיות יותר מדויקים.

אלו טיפולים עבר הרכב לאחרונה ומתי ?

פורסם
עזרה בבקשה?

מה עזרה? תעזור לעצמך קודם. תן לנו מספר של צריכת דלק ונגיד לך אם זה הגיוני או לא.

בגדול, האקסנט בזבזנית ואם הנסיעות שלך הן בעיקר בעיר, נסיעות קצרות עם התנעות קרות - צפוי שתקבל 1:8 בערך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה עזרה? תעזור לעצמך קודם. תן לנו מספר של צריכת דלק ונגיד לך אם זה הגיוני או לא.

אין בעיה, אבצע בדיקה בשבוע הקרוב בלי נדר.

פתחתי את האשכול אתמול ב- 12 בלילה, וברור שהיום (שישי) לא היה לי זמן להתחיל את הבדיקה.

שאלתי את השאלה לפני שאני מבצע את הבדיקה ע"מ לדעת בכלל אם יש ראיות, למה לצפות ואיך לדעת אם הצריכה מוגזמת או לא.

כמו שכתבת, שהצריכה צריכה להיות באקסנט בתוך העיר - 1:8, כנראה שלמשהו כזה אצטרך לצפות.

קראתי בעוד מקומות שאפילו 1:7 ועוד במיוחד בעיר אצלנו יש הרבה עליות ואני נוסע בהן ברוב נסיעותי והרכב מתאמץ.

אפתח לנושא אשכול חדש ברשותכם.

תודה לעוזרים. :)

פורסם

1. תעשה בדיקה כפי שרשמו לך.

2. רכב קר, וכל מה שאתה עושה איתו זה 5 ק"מ לכל כיוון, המנוע בכלל לא מצליח להגיע לטמפ' עבודה, ואז אתה מדומם אותו.

צפה לצריכת דלק גבוהה מאוד, וגם לבלאי גבוה יותר של הגיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא.

מנועים מודרניים אינם צריכים חימום. זה סתם בזבוז דלק.

סע. המפתחות בפנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אבל כתבו כאן שהנסיעה היא כשהמנוע קר וכך צורך יותר דלק.

לא יעזור כלל אם נחכה דקה לאחר ההנעה? שיתחמם קצת ולא יצרוך יותר בנסיעה, בעיקר כשהוא עדיין קר ובעליה?

פורסם

גם לי יש אקסנט 2008 מנוע 1400 והצריכת דלק באמת מוגזמת למנוע קטן כזה..

ועשיתי הרבה בדיקות ואני לא מצליח לעבור את ה400 ק"מ במיכל דלק מלא.

זה הגיוני?

Mitsubishi Pajero

פורסם

אפתח לנושא אשכול חדש ברשותכם.

תודה לעוזרים. :)

מיותר לפתוח שרשור חדש. תמשיך עם זה בבקשה.

אבל כתבו כאן שהנסיעה היא כשהמנוע קר וכך צורך יותר דלק.

לא יעזור כלל אם נחכה דקה לאחר ההנעה? שיתחמם קצת ולא יצרוך יותר בנסיעה, בעיקר כשהוא עדיין קר ובעליה?

גם לחכות בעמידה כשהמנוע דולק מבזבז דלק. זה לא יעזור לצריכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...