Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, איך ההצעה הזאת נראית לכם:

יונדאי גטס שנת 2003

מנוע 1400

קילומטראז' 82,000

יד 3

בעלות נוכחית פרטית וגם הקודמות

קודן

4 חלונות חשמליים

טסט עד 11/2012

ב19,000.

איך ההצעה נשמעת?

והמוכרת אמרה, בניגוד למה שאמורים על הדלק, שהיא לוקחת 1/10 דלק.

פורסם

לא ציינת ידני או אוטומט ואיזו רמת גימור.

לגביי נתוני צריכת דלק הגטס בשנים האלו ידועה בצריכת דלק גבוהה ששופרה רק בהחלפת הצורה ב-2006.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אוטומוט.. ואני חושב שGLS כי בגירסא השנייה יש רק 2 חלונות חשמליים וברכב הזה יש 4 אז אני מניח שזה GLS.

פורסם

1/10 לסופר מיני זה הרבה,אם גטס אוטומטית עדיף באמת מ2006.

יש לך אופציה לפונטו ספייס,שתהיה הרבה יותר חסכונית,אלא אם אתה לא נוסע הרבה אז צריכת הדלק של גטס פחות תשפיע עליך.

מה תקציבך המקסימלי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הנתון, הגטס קניה טובה.

בנסיעה רגועה צריכת הדלק עומדת על 11-12 ק"מ לליטר, ובנסיעה בין עירונית אפשר להגיע בקלות ל 15-16 ק"מ לליטר, בשל ההילוך הרביעי הארוך.

לעומת זאת, הגטס מכונית אמינה מאד ועלויות התחזוקה מינימאליות, מה שהופך את הגטס למכונית הזולה ביותר לתחזוקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1/10 ק"מ לליטר? זה מטורף לרכב קטן!!!! רק לשם השוואה, המאזדה לנטיס 1.6 שלנו מפנקת ומרווחת בהרבה מיונדאי גטס (וגם מבוקשת יותר כמשומשת, מסתבר), ונותנת לנו 1:11.5 !!

פשוט מצחיק בעידן של 8 שקלים לליטר. לדעתי, חפש אלטרנטיבה אחרת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...