Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה פאביה 2011.

כרגע מותקנים לי ברכב שתי קומפוננטים של מוראל. טמפו 5.25 מקדימה, ומקסימו 6.5 מאחורה.

הקומפוננטים מחוברים ועובדים מהרדיו SWING המקורי ללא הגברה.

כבר פתחתי פה כמה אשכולות על כך שיש לי בעיה של רעידות בדלתות, ואמרו לי שהוספת סאב תפתור את הבעיה כי הדלתות רועדות בגלל הבאס מהרמקולים.

השאלה שלי היא האם שווה להוסיף סאב מוגבר מהדגם הזה- Audiobahn ATB10AT

אני יכול להשיג אותו ביד שניה במחיר טוב.

השאלה שלי היא אם הסאב לא יגבור על הרמקולים ויהרוס את האיכות, וגם אם הסאב הזה בכלל שווה משהו..

תודה לעוזרים!

פורסם

אין טבעות MDF, אבל יש הגבהות בסט מקדימה וגם הוא רועד. גם הלכתי להרבה מתקינים וגם למקצועיים, כולם אמרו שזה הפלסטיקה של האוטו ואין יותר מדי מה לעשות עם זה חוץ מלהוסיף סאב..

פורסם

חשוב לשים טבעות כדי להפחית רעידות- במיוחד בסטאפ פשוט שאין בו בידוד אקוסטי.

הוספת סאב לבדה לא תוריד את בעיית הרעידות, הקומפוננט עדיין ינגן באס. כדי לגרום לוופר לא לנגן באס, אתה צריך לתחום אותו ע"י קרוסאובר. כזה יכול לבוא בכמה תצורות- מובנה במגבר, בר"ד, פרוססור, או קרוסאובר ייעודי חיצוני למערכת (קצת פחות נפוץ בימינו).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הטבעות יפחיתו את הרעידות משמעותית? כי כבר ניסו לשים לי כל מיני ספוגים וזה לא עזר..

ואם כן, מאיפה אני יכול להשיג טבעות כאלה, והאם אני יכול להתקין אותם לבד או שזה מסובך?

פורסם

הן תפחיתנה.

האם משמעותית? לא ניתן לדעת אלא אחרי שתנסה.

לרוב ניתן אצל מתקינים מקצועיים. אולי גם אצל נגרים (אני אישית מעדיף ללכת למתקין טוב שמבין את הקונספט ויכול לתת ערך מוסף, לא אמור להיות הבדל קריטי במחיר).

אם אתה יכול להתקין לבד? תלוי בך, זה דורש פירוק הדלת, הוצאת הרמקול, התקנת טבעת (שהיא מעכשיו תהיה ההגבהה, ולא איזו הגבהה פלסטיק או הגבהה אחרת שתורמת לרעידות), הרכבת הרמקול והדלת.

פורסם

אני יכול להתקין אותן בלי בעיה, מאיפה אני יכול לקנות כאלה ומה המחיר?

ד"א האם אתה מכיר את הסאב שדיברתי עליו?

פורסם

המחיר אמור להיות כמה עשרות שקלים, באזור ה- 50 ש"ח פחות או יותר.

ניתן לרכוש ממתקין מקצועי. אסור להמליץ על מתקינים בפורום אבל חיפוש קל יניב לך לפחות שתי אפשרויות טובות.

פורסם

הוספת סאב לא פותרת רעידות ברכב או בדלתות, להיפך. לפתור רעידות יש חומרים יעודיים בנוסף להתקנה נכונה. לתחום את הקומפוננט בתדר גבוה יותר תפתור את בעיית הרעידות אבל תפגע בסאונד עצמו.

• תוכן חדש...