Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית יונדאי IX20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום בדרכי לצומת בילו שמתי לב בנתיב השני יונדאי IX20 של כל-מוביל מישהו אולי יודע מתי יתחילו למכור? (רכב נחמד)

Volkswagen POLO 6R

פורסם

גם אני ראיתי לפני כחודש IX20 בצומת בילו, היא הייתה לבנה אם אני לא טועה. ורכב מזוויעה לפי דעתי ביחס לשאר דגמי החברה החדשים, הדגם היחיד שיונדאי לא הצליחה בעיצוב שלו.

פורסם

יותר בכיוון של יונדאי מטריקס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי נראת נחמד+, מאובזרת, ובסך הכל רכב טוב. נראה בכמה היא תתומחר, וכנראה היא תימכר יפה בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מוזר אבל הקיה ניראית בעיצוב טרום פיטר שרייר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש כמה יחידות (אני חושב שארבע) בארץ כבר קרוב לשנה, הרבה לפי מה שידוע לי לא מיועד לשיווק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...