Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2006 - נורת כרית אויר דולקת

honda.2006
שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

נסעתי באוטו ולפתע ראיתי בלוח המחוונים את הסימן srs-נורית חיווי כרית אוויר

ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות? ומה יכולה להיות הבעיה?

האוטו הוא הונדה סיוויק 2006 הגרסא הישנה

הערה לפני כשבוע בערך חשמלאי הרכיב באוטו חיישני רוורס אך רק עכשיו התופעה התחילה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש צורך להיכנס למוסך מורשה שיש ברשותו ציוד איבחון ממוחשב לשם בדיקת מערכת כריות האוויר.

ייתכן מאוד בגלל התקנה רשלנית של חיישני רוורס הופיעה התקלה.

לפעמים רק מחיקת התקלה ממחשב כריות אוויר מכבה את נורת החיווי והבעיה עשוייה להיפתר.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש צורך להיכנס למוסך מורשה שיש ברשותו ציוד איבחון ממוחשב לשם בדיקת מערכת כריות האוויר.

ייתכן מאוד בגלל התקנה רשלנית של חיישני רוורס הופיעה התקלה.

לפעמים רק מחיקת התקלה ממחשב כריות אוויר מכבה את נורת החיווי והבעיה עשוייה להיפתר.

ההתקנה רשלנית למרות שזה הופיע שבוע לאחר מכן זה יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שכאשר הוא פתח את הפלסטיקים של כריות אוויר הצדדיות והחזיר זה לוחץ על איזה כבל ועם הזמן זה עם התנודות זה השפיע.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמעו אבא שלי דיבר עם המוסך שבו הוא התקין את החיישנים הם אמרו לו שלא יכול להיות קשר בין השניים אבל כן אמרו לו שיכול להיות שהכרית אוויר במושבים הקדמיים שיש באוטו שאחד החוטים יכול להתנתק בשל תזוזת הכסא עד המקסימום זה יתכן? ואם כן איפה נמצאים החוטים בכיסא כך שאני יסדר את זה או שכדאי לשלם 300 שקל לסדר את זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

מתחת למושב הקדמי יש חוט קטן שמחובר למחשב כריות האוויר. כשהוא מתנתק עלולה להידלק המנורה המדוברת. אם זאת אכן הבעיה אז אין טעם לשלם 300 ש"ח על תיקון כזה ואני לא מאמין שמוסך יקח ממך סכום כסף כזה על תיקון הבעיה. זאת עבודה של שתי דקות לחבר אותו בחזרה.

ייתכן שיש גם תקלה אחרת, שקשורה או לא קשורה להתקנת חיישני הרוורס, אבל רק לאחר בדיקה יסודית עם מחשב ניתן יהיה לדעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר ממוצע. אם התיקון יעלה יקר לרוב הם מקזזים חלק ממחיר הבדיקה אך כמובן זה לא מחייב.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...