Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונו? סאב של MOREL? חולני..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחליט קודם איזה צורת סטאפ אתה רוצה

במה קידמית בלבד ? גם סט אחורי.?

יש לך מגבר איכותי וחזק הכי טוב שיש ל-MBQ להציע

זוג סאבים בסיסיים אני מניח

וסט קדמי לא רע

אגב איזה רדיודיסק שולט על המערכת.?

פורסם

ההמלצה הכי טובה בשביל היא לשמוע כמה את הסאבים שאתה רוצה לרכוש, ולהיסגר על כיוון מסוים.

אולטימו ו P3 הם שונים בתכלית. הראשון מיועד ל SQ ויכול להגיע גם לעוצמה גבוהה, השני סאב מיינסטרים שיודע לעשות רעש גם עם מגבר בסיסי יחסית.

שלא נדבר על כך שהאולטימו עולה פי 3 מ- P3 (!!פי 3 = P3 !!).

ברגע שתדע מהי הרמה שאתה מכוון אליה, הן מבחינת איכות סאונד והן מבחינת עוצמה, נדע להמליץ לך על הצד הטוב ביותר.

עוד נקודה למחשבה:

כרגע אתה עם סאב כפול, כך שהנצילות שלך גבוהה ביחס לסאב בודד, שלא תתאכזב אם תחבר סאב בודד של 500RMS ותגלה שזה לא מה שרצית- ושוב זה מחזיר אותנו לנקודת הפתיחה.

עריכה- אופציה מעניינת לפותח השרשור יכולה להיות סאב adire audio shiva. סאב איכותי מוצהר 600RMS, עולה גרושים ביד שניה. שלב אותו עם מגבר חזק ותיבה נכונה ויכול להיות שהשגת גם איכות, גם עוצמה וגם מחיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תחליט קודם איזה צורת סטאפ אתה רוצה

במה קידמית בלבד ? גם סט אחורי.?

יש לך מגבר איכותי וחזק הכי טוב שיש ל-MBQ להציע

זוג סאבים בסיסיים אני מניח

וסט קדמי לא רע

אגב איזה רדיודיסק שולט על המערכת.?

מקורי של הרכב

עוד שאלה:

אם אני אקנה זוג P3, משתלם כל הסיפור הזה? (את התיבה אני בונה לבד במיוחד לגודל הבגאז' לפי הליטרים וכו' לפי הוראות יצרן)

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אם אפשר שאלה:

הסאבים האלה (ה P3 והJL12W6) מחייבים חיזוק במערכת החשמל?

או לפחות קבל חשמל?

תודה לעוזרים :)

אגב זאת סתם שאלה שאולי הוא גם לא לקח בחשבון:roll:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לפותח השרשור,

תחליט למה אתה מכוון, לדיוק או לרעש.

זוג P3 בתיבה נכונה יכולים לעשות המון רעש.

לי אישית גם יש P3 בתיבה פתוחה 90 ליטר. אמנם זה לא התיבה האופטימלית אבל אני די מרוצה.

אבל הכוונה שלי מראש הייתה שאני ירגיש את הסאב הרבה יותר מאשר שיהיה מדוייק, זו האהבה שלי אישית.

אם אתה רוצה הרבה כוח אבל עדיין שם דגש חזק על דיוק, אני לא חושב שהP3 יתאים לך.

כמו שSROOL המליץ כבר, עדיף לך קודם לשמוע ולהבין מה אתה רוצה לעשות, על טעם וריח אין להתווכח.

D.J D.S.R

תמיד טוב שמערכת החשמל תיהיה בריאה, אם אפשר גם יותר מהממוצע, מה טוב. זה תמיד יעזור מאשר ייגרע.

במיוחד אם אתה רוצה לעבוד עם סאבוופרים או מגברים שהם "אוהבים" חשמל, חיזוק התשתית זה פלוס.

בקשר לקבל, יהיו כאלה שייטענו שעדיף וכאלה שיגידו שאין צורך, בקשר לזה אין שום תשובה ברורה.

פורסם
מקורי של הרכב

עוד שאלה:

אם אני אקנה זוג P3, משתלם כל הסיפור הזה? (את התיבה אני בונה לבד במיוחד לגודל הבגאז' לפי הליטרים וכו' לפי הוראות יצרן)

סאב זה הבעיה האחרונה שלך.

כול מערכת שתרכיב על רדיודיסק מקורי לא תמצא 50% מהפוטנציאל שלה.

דעתי היא שתחשוב על החלפת המערכת המקורית במכשיר איכותי עם אקולייזר\קרוס אובר\טיים קורקשן.

לפני שאתה משפר כול דבר אחר.

פורסם

טוב לגבי הסאב אני מעוניין יותר בדיוק מאשר רעש.

AUDIO KING, לדעתך, האם פרוססור ייתן פה תוצאה טובה? האם יש תחליף ראוי לרדיו דיסק?

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

פרוססור\מנחת כמו BIT1 או MS8 יכולים לתת לך תוצאה טובה יותר

על מערכת מקורית אבל זה ברירת מחדל ,עלות פרוססורים כאלו היא באזור 3K

ולכן לדעתי זה לא שווה את ההשקעה אל מול אופציה עדיפה לדעתי של להחליף את

המערכת המקורית לרדיודיסק איכותי כול שהוא.

פורסם
לפותח השרשור,

תחליט למה אתה מכוון, לדיוק או לרעש.

זוג P3 בתיבה נכונה יכולים לעשות המון רעש.

לי אישית גם יש P3 בתיבה פתוחה 90 ליטר. אמנם זה לא התיבה האופטימלית אבל אני די מרוצה.

אבל הכוונה שלי מראש הייתה שאני ירגיש את הסאב הרבה יותר מאשר שיהיה מדוייק, זו האהבה שלי אישית.

אם אתה רוצה הרבה כוח אבל עדיין שם דגש חזק על דיוק, אני לא חושב שהP3 יתאים לך.

כמו שSROOL המליץ כבר, עדיף לך קודם לשמוע ולהבין מה אתה רוצה לעשות, על טעם וריח אין להתווכח.

D.J D.S.R

תמיד טוב שמערכת החשמל תיהיה בריאה, אם אפשר גם יותר מהממוצע, מה טוב. זה תמיד יעזור מאשר ייגרע.

במיוחד אם אתה רוצה לעבוד עם סאבוופרים או מגברים שהם "אוהבים" חשמל, חיזוק התשתית זה פלוס.

בקשר לקבל, יהיו כאלה שייטענו שעדיף וכאלה שיגידו שאין צורך, בקשר לזה אין שום תשובה ברורה.

תודה על התשובה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אפשר להמליץ על הרבה מאוד סאב וופרים טובים שיתנו פאנץ' חזק וגם נתון SPL כולל טוב.

פעם היה ניתן לקנות בארץ סאבוופרים של AA ושל FI - חבל שלא ניתן יותר.

המליצו לך כאן על אדיר אודיו שיבא - אתה תמצא רק ביד 2, הסאב יהיה ישן אבל אם תמצא במצב טוב - בשביל מה שהוא יעלה לך, תמורה יפה מאוד - המלצה נהדרת.

אני השבוע רכשתי סאב שאני בהחלט אשמח להמליץ עליו - פרטים כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=417417&page=2

יש לך עוד המון אופציות כמו הרץ מילה, W6, W7, גראונד זירו, JBL, MTX THUNDER

אם אתה לא מתכוון לשדרג מערכת חשמל ברכב ולא להביא מצבר ג'ל - תנסה לחפש סאב וופרים שיוכלו לעבוד היטב עם הגברה שנעה בין 300-500 וואט, אם אתה מחפש דאבל סאב - תשתדל לא לעבור את ה400 וואט לסאב.

זה מקסימום המידע שאני יכול לנדב על גבי דפי הפורום, אם תצטרך עזרה לגבי יבואנים (לא משנה מי ואיזה כמה ולמה) תפנה אלי בפרטית, הרץ-אודיסון, גראונד זירו, סאן דאון, סלסטרה -> אני יכול לעזור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...