Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Macbook או להשאר או PC?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפל משלמים לך או משהו?

לא :) אבל חבל

יש לי מחשב Windows 7 שרץ 24/7 כבר שנתיים (עם המערכת הפעלה המקורית שהותקנה אז).

פרט לעדכוני אבטחה קריטיים שדורשים אתחול, המחשב עובד כל הזמן.

המערכת מעולם לא קרסה, נתקעה, שידרה חוסר יציבות או דרשה ממני להריץ "כלי תחזוקה" כלשהם.

המחשב תמיד עובד חלק ואני לא מרגיש שום האטה כי "עבר כבר חודש ולא עשיתי ריסט".

צטט את זה שאני כתבתי שWin7 לא יציב, אולי כתבתי שמק יציב יותר.

צא מזה שאפל הכי טובים וכל השאר שווה לת@ת.

שוב , ממש לא מה שאמרתי.

אבל

מי שמפתח ב c/c++/c# כנראה יעדיף לעשות את זה ב Visual Studio.

לאפל פשוט אין שום דבר להציע שיתחרה במוצרי פיתוח של מיקרוסופט.

בסי שארפ - כנראה , בC / C++ מה שמקומפל בויזואל סטודיו לא ממש קשור.

כדי לקמפל דברים כאלו באמת אתה צריך קומפיילר נורמאלי מבוסס GCC או LLVM.

במקרה הזה - הX Code עדיף משמעותית מאוד על ויזואל סטודיו - ונותן תוצאות אמינות יותר - במיוחד כשעובדים Cross Platform עם לינוקס / יוניקס ועוד מערכות הפעלה.

בכלליות אני מנחש שמחייך לא ראית או השתמשת בxCode מגירסא 4 ומעלה.

פיתחתי מספיק בויזואל סטודיו , ושני הכלים בערך שווים - לכל אחד יש יתרונות וחסרונות שלו.

לטעמי xCode טיפה עדיף - אבל מכיוון שאין חפיפה בין שניהם כמעט זה לא באמת משנה.

בקיצור, אין שחור ולבן.

שכל אחד יבחר לפי הצרכים שלו.

זה אתה אמרת ואני מסכים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צטט את זה שאני כתבתי שWin7 לא יציב, אולי כתבתי שמק יציב יותר.

טענת ש-XP לא יציב. או שלא הבנתי נכון את המשפט?

בסי שארפ - כנראה , בC / C++ מה שמקומפל בויזואל סטודיו לא ממש קשור.

כדי לקמפל דברים כאלו באמת אתה צריך קומפיילר נורמאלי מבוסס GCC או LLVM.

במקרה הזה - הX Code עדיף משמעותית מאוד על ויזואל סטודיו - ונותן תוצאות אמינות יותר - במיוחד כשעובדים Cross Platform עם לינוקס / יוניקס ועוד מערכות הפעלה.

בכלליות אני מנחש שמחייך לא ראית או השתמשת בxCode מגירסא 4 ומעלה.

פיתחתי מספיק בויזואל סטודיו , ושני הכלים בערך שווים - לכל אחד יש יתרונות וחסרונות שלו.

לטעמי xCode טיפה עדיף - אבל מכיוון שאין חפיפה בין שניהם כמעט זה לא באמת משנה.

לא דיברתי על קומפיילר אלא על IDE (ולמעשה יותר מזה, כשכוללים את כל סביבת TFS בהשוואה).

אני לא אכנס לויכוח של מה יותר טוב כי אתה צודק, לא השתמשתי ב xCode.

אבל מחיפוש קצר בגוגל, נראה ש-VS הרבה יותר מתקדם, נוח ומלא בפיצ'רים (לפחות לדעת הרבה אנשים שהשוו בין שניהם).

ואם כבר קומפיילרים - GCC אולי cross platform אבל הוא מייצר קוד גדול ואיטי ביחס לקומפיילר של מיקרוסופט. LLVM אולי טוב יותר אבל עדיין לא ברמה של זה של מיקרוסופט.

אם אני כותב תוכנה, לא מעניין אותי ש-GCC תומך באיזו שטות שרק מי שקרא את ה-700 עמודים של התקן מכיר. מצד שני, אופטימזציות, מהירות וגודל קוד זה פרמטר חשוב.

פורסם

בתור בעליו לשעבר של מקבוק פרו 15" אני יכול להגיד לך שאני לא מתחרט לשניה שקניתי אותו ( ומכרתי אותו רק בגלל שכבר לא היה לי צורך בנייד).

מבחינת מערכת הפעלה, היא מעולה, יציבה כמו סלע ומהירה מאד.

הדבר היחיד שעיצבן אותי בה שאין אופיס שתומך בעיברית כמו שצריך.

יש את OPEN OFFICE אבל התאימות שלו היא לא 100% בייחוד אם אתה משתמש הרבה במאקרויים ודפי אקסל "מתוחכמים".

אם אתה מתעסק או תתעסק בכל מה שקשור לתמונות ועיצוב, אין לך מה לחפש במקום אחר, שורה תחתונה פוטושופ ודומיו עובדים ברמה אחרת לחלוטין מווינדווס,

ויש תמיכה מלאה מהקופסא בקבצי RAW.

קח בחשבון שבאפל כמו באפל, אם השנים (ושדרוגי מערכת ההפעלה) הם יגרמו לך להרגיש שהמחשב שלך מתיישן.

ואל תתפלא אם גרסא שתצא עוד שנתיים לא תתאים בכלל למחשב שלך, מה שלא נכון בPC (יש לי מחשב בן כמעט 7 שמריץ חלונות 7 כמו נמר).

בשורה התחתונה אני מאד ממליץ.

אבל תעשה לעצמך טובה, אל תיהיה מאלה שמרימים ידיים מהר וישר מוחקים הכל ומריצים על מקבוק רק חלונות.

זה כמו לקחת פורשה ידנית ולהחליף את הגיר לאוטו. פשוט לא... :)

תתחדש!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בתור IDE לתוכנות שולחניות - הוא נחות בקצת , בתור IDE למובייל - הוא עושה סלטות מסביב לויזואל סטודיו And then some.

(רוצה לנחש מה התחום שבו אני מתעסק? :) )

בכלליות מבחינתי - אם משהו הוא לא Cross Platform - אז אני מאוד מוגבל.

לכן מבחינתי הקומפיילר של מייקרוסופט מעולה (הכי טוב שיש כמו שכתבת) - כל עוד אתה על חלונות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני סטודנט להנדסת מכונות, אם כבר משתמשים באופיס זה באקסל או וורד.

באקסל אין בעיה, ובמקום וורד אני משתמש בנאו אופיס, אותו דבר בדיוק, גם ככה כותבים בלי כותרות צבעוניות עם בתלת מימד ככה שזה לא צריך את האקסטרא פיצ'רים שיש בוורד.

באמת שגם אני פעם היתי "סתם כל הקטע של אפל, כולה שוואו אחד גדול" עד שניסיתי, התמכרתי.

הרעש שיש למקלדת שאתה מקליד עליה, ממכר!

הפד של העכבר, מטורף! לא צריך לחבר עכבר, מה שכל השאר עושים בשניה שמוציאים את הלפטופ מהתיק.

ומשהו שהוא שולי, אבל גם תענוג זה הסוללה.

שאחרים מכניסים לטעינה אני עדיין בסביבת 60-70 אחוז, עם בהירות כמעט על המקסימום ועבודה רציפה.

אתה לא תתחרט, אפילו לא לרגע!

Got To love It

פורסם

אתה מוזמן להגיע לאחד מסניפי איידיגיטל (ראשון לציון סינמה סיטי קומה תחתונה (אם תראה בחור עם תג שם אילי זה אני נעים מאד) דיזינגוף סנטר, קניון רמת אביב , חיפה בקניון הגדול.

פנה לכל אחד מהמוכרים ותבקש להכיר את מערכת ההפעלה מלבד חווית השירות האדירה והכיפית תכיר את המערכת תבוא עם שאלות מוכנות ואני מבטיח לך שתצא עם חיוך גם אם לא תרכוש את המחשב.

פורסם

אבל לשלם על מחשב עוד כ-700 דולר יותר? על מה?

מערכת מערכת בסדר, אפילו מיקרוסופט לא לוקחים 700 דולר על המערכת שלהם, שלא לדבר על זה שהלינוקס חינם ויציבה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בתור IDE לתוכנות שולחניות - הוא נחות בקצת , בתור IDE למובייל - הוא עושה סלטות מסביב לויזואל סטודיו And then some.

\

ושוב חוזרים להמלצה הקבועה - קנו מה שמתאים לעבודה שלכם...

פעם למשתמש הישראלי-דובר-עברית הממוצע לא היה כ"כ מה לחפש עם מקינטוש,

היום זה כבר ממש לא ככה.

בנוגע לסביבות עבודה - שוב, אם אתה בעולם של מייקרוסופט,

אין תחרות לוויז'ואל סטודיו, חוץ מהתמיכה הקלוקלת ב-C

בגרסה הנוכחית (2010), שאמורה להשתפר בגרסה הבאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

700 דולר?

היום מחשב של דל איכותי עולה 6000 שקל, המק עולה 8000.

זה לא רק מערכת ההפעלה, זה המחשב עצמו.

לאחי יש מחשב של דל, סטודיו xps 15, המחשב בין החזקים של דל, והמק הרבה יותר חזק ממנו.

איכות התצוגה הרבה יותר גבוהה.

על זה משלמים אקסטרה כסף, גם אלטו נוסעת, אז למה לקנות מרצדס?

Got To love It

פורסם

MACBOOK PRO 15

לקחתי את הגרסה הבכירה שהמחיר הבסיסי שלה זה 2199 דולר.

שידרגתי שם את המעבד ל-2.5GHz Quad-core Intel Core i7

זיכרון במקום 4 שמגיע במקור ל-8GB 1333MHz DDR3 SDRAM — 2x4GB

וקשיח נשאר אותו הנפח אבל מהירות 7200.

הגעתי למחיר 2699 דולר.

עכשיו כנס לפה למפרט של האסוס G53SW-SX106V

http://www.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G53SW/#specifications

כמה מרצדס זה לעומת שאר המחשבים שההפרש הוא בסביבות האלפיה בדולר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגיד לי , אתה אמיתי?

אתה משווה מחשב 15" אלומיניום ששוקל 2.4 4 קילו למשקולת הזו ששוקלת במעל 50% יותר ועם רבע מחיי הסוללה? (ועשירית מאיכות המסך , מקלדת , טראקפד ובניה כללית - מניסיון)

אולי תשווה גם אולטרה בוק למחשבי 14" ששוקלים כפול מהם ? הרי דל ווסטרו 14" עולה 700 דולר פחות ממקבוק אייר עם מפרט חלש יותר.

זה בדיוק המקרה הקלאסי של לחפש כמה שיותר פח לשקל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
70

איכות התצוגה הרבה יותר גבוהה.

עניין של דגם ספציפי. יש לי מחשב מדיה של HP שעושה לי הרבה צרות - סה"כ מחשב בן 3, מאוד לא מוצלח מבוסס על מעבד AMD. אלא מה - יש לו מסך ומקלדת נפלאים, 3 דרגות מעל שאר רכיבי המחשב. למה? כיון שהוא מוגדר כמחשב מדיה.

מה שאני רוצה להדגיש הוא שלאור מגוון הדגמים בשוק צריך, בסופו של דבר להסתכל על החבילה בכללותה ועל יחסי עלות תועלת למשתמש ספציפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא נכנס לדיון של מה יותר טוב ומה משתלם יותר, אבל.. אתה יכול לבדוק את המחשבים החדשים של אסוס בארץ.. סדרת ה-UX.. יש את ה21 (מסך 12") וה31 (מסך 13")

פורסם

הUX עולים כמעט כמו האייר למפרטים מקבילים, מעתיקים אחד לאחד את המפרט של האייר (לא הפתעה - אינטל יצאו עם האייר נחשב לאולטראבוק הראשון - פשוט אפל לא רצו למתג אותו ככה) רק עם איכות בניה , בטריה , מסך , מקלדת וטראקפד נחותים משמעותית.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כל עוד אתה משתמש במק למסמכים ואינטרנט הכל סבבה.

אם אתה רוצה לשחק BF מצד שני, אתה קצת בבעיה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...