Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
242k על הכביש.

אמנם זה המחיר לאחר מו"מ די ארוך ועיקש אבל לא במסגרת מבצע מיוחד כזה או אחר, זו פשוט הייתה המדיניות של קמור. הורדת מחירים לכל דורש.

בשורה התחתונה, הדגם היוצא כבד, בעל מנוע 2 ליטר עצלן במיוחד עם 136 כוח אבל סה"כ עסקה משתלמת ורכב מאוד מאובזר...

אני מסכים שזו הורדת מחיר היסטרית, אבל מה שמעניין הוא המחיר הסופי. 242K. גם במחיר כזו זו לא עסקה "משתלמת" במובן שאפשר לקנות מכונית מקבילה רק בלי ה"שם" של ב.מ.וו, בהרבה פחות כסף. לדוגמא - סקודה סופרב בגרסה המאובזרת תתן יותר בכל מובן, למעט הטלוויזיה וההארדיסק (אבל עם מושבים חשמליים ועוד כל מיני דברים) ועדיין תעלה פחות מ-200K...

מה שנכון - זו סקודה, לא ב.מ.וו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה דלק מוטורס. אם הם ימשיכו להתנהג כמו שהם מתנהגים, תגיד תודה אם הם יביאו יותר משתי רמות גימור לכל דגם. ואתה רוצה M1 במחיר נורמלי? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדיניות במוו בכל מה שקשור לסדרות הקיצוניות לא תשתנה.

הם יביאו את דגמי ה-M אבל בהזמנה מיוחדת, זה מה שאמר אגמון במסיבת העיתונאים.

אני חושב שחלק מההנחות המשמעותיות הן גם תוצאה של מנועים שנחשבים, לפחות לפי החוק הישראלי, למזהמים פחות.

הסדרה אחד קיבלה דרגת זיהום של 3 בלבד, ה-520 תקבל דרגה 4.

מבחינת מיסוי זה כנראה איפשר לדלק מוטורס להוריד את המחירים עוד קצת.

דר"א, שוק הצ'יפים לבמוו ככל הנראה ניפתח ונראה מי יגיב לזה ראשון.

עוד דר"א, לפי מה שאמרו במסיבות העיתונאים המחירים האלה הם מחירי ברזל, גם חברות הליסינג שירצו להשתתף בחגיגה ישלמו את המחירים האלה.

פורסם
אלוי מישהו מתנדב חהסביר להדיוט שכמותי שמעולם לא רכש רכב בסכומים כאלו וגם לא הרבה פחות מכך ,כיצד קורה שיש מצב להוריד 70K במחי יד ?

תודה למי שמוכן להקדיש עבור הסבר מעמיק ומובן .

הפראנסאווי

אני אסביר.

קמור, תחת ההנהלה הקודמת, לא ממש רצתה למכור הרבה מיני ולכן התמחור.

אולי זה כי מכירות יותר גדולות היו דורשות הרחבה מהותית של התשתית, אולי הרווחיות לא הצדיקה את ההתעסקות... לא יודע.

לדלק מוטורס שיקולים אחרים, שיטות עבודה אחרות ויכולות אחרות.

מה שכן, מאז הירידה של הליסינג ועליית הדלק, שוק הרכב התעורר בגדול, מבחינת היצע ומחיר.

כיף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מסכים שזו הורדת מחיר היסטרית, אבל מה שמעניין הוא המחיר הסופי. 242K. גם במחיר כזו זו לא עסקה "משתלמת" במובן שאפשר לקנות מכונית מקבילה רק בלי ה"שם" של ב.מ.וו, בהרבה פחות כסף. לדוגמא - סקודה סופרב בגרסה המאובזרת תתן יותר בכל מובן, למעט הטלוויזיה וההארדיסק (אבל עם מושבים חשמליים ועוד כל מיני דברים) ועדיין תעלה פחות מ-200K...

מה שנכון - זו סקודה, לא ב.מ.וו.

ברמת העיקרון אני מסכים איתך, על אף שאני עומד בדעתי שבמחיר הזה ולאור רשימת האבזור הארוכה עדיין מדובר באחלה דיל.

אבל בוודאי ובוודאי שבמידה ותשאל אותי מה אעדיף בעוד מספר שנים לעצמי - סופרב חזקה ומאובזרת למול ב.מ.וו 3 חלשה (מאובזרת ככל שתהיה) אני אקח את הסקודה כי אני לא חם על הסמל מקדימה.

יש כאלו שמאוד אוהבים את BMW או את מה שהיא מייצגת (גם אני, כן, פשוט לא מספיק כדי לוותר על מנוע) ואלו מעדיפים מנוע חלש ופאר של ב.מ.וו. כל אחד והשיקולים שלו.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תגיע המיני קלאבמן? ואם כן, היא תגיע גם בגרסאות מעניינות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ג'וני, לפי הבנתי כמעט אף אחד לא רכש במוו במחיר מחירון מלא (לפחות אלו שעשו שיעורי בית לפני) אז הם לא באמת הולכים להפסיד את ההפרש מהמחירון המקורי.

כשאומרים שאף אחד לא רכש במחיר מחירון מלא זה לא אומר שכל מי שנכנס לסוכנות וביקש הנחה ישר הורידו לו ב 100,000, כן?! עשו הנחות והיה שוק של מחירים אצלם אבל עדין יש מספיק אנשים ובעיקר לא הטייפקאסט המוכר של הלקוחות שכן שילמו מחירים מלאים או קרובים לזה. אצלנו ברחוב לפני חודשיים מישהו קנה לאישתו סדרה 3 עם כל מה שרק אפשר לשים בתוכו מבחינת אביזרים. אף אחד לא טרח לרמוז לו שיחכה קצת. אתמול דיברתי איתו על המחירים החדשים, הוא רצה להרוג מישהו מרוב עצבים. לא יודע איך הם היו יכולים לנהוג אחרת אבל בעובדה היא שהם דפקו הרבה לקוחות ותיקים של המותג ולא חוכמה להסתתר מאחורי התרוץ של "היבואן הקודם" כי היה להם מספיק זמן לתכנן מהלך מתחשב יותר. האם הם יקנו לטרייד שלהם את המכוניות האלה ביחס למחיר שהם ניקנו או ביחס למחיר החדש?!

פורסם

אני לא חושב שהם מעוניינים בלקוחות של היבואן הקודם. הם מעוניינים בלקוחות של אודי ולקסוס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

גם ה328i ב292 אלף שקל זו בשורה של ממש, בהתחשב בזה שהיא מגיעה עם המנוע 245 כ"ס החדש שלהם (I4 מוגדש).

כל הסימנים לפנינו ששוק הרכב הולך למלחמה ב2012. וטוב שכך.

למה שמישהו ירצה 328 ב-292,000 ש"ח, כשבאותו מחיר אתה מקבל אינפיניטי G37 בלי טורבו ועם 70 סוסים נוספים?

פורסם
למה שמישהו ירצה 328 ב-292,000 ש"ח, כשבאותו מחיר אתה מקבל אינפיניטי G37 בלי טורבו ועם 70 סוסים נוספים?

ממתי העדר טורבו הוא יתרון?

פורסם
ממתי העדר טורבו הוא יתרון?

מנוע טורבו, במרבית המקרים, לא ישתווה למנוע אטמוספרי בריצתו מעלה בסקלת הסל"ד, מה שמקנה למנוע תחושה ספורטיבית יותר. יש אנשים שיקריבו גם 70 סוסים בשביל האופי הזה, אך כאן מדובר דווקא על תוספת של 70 כ"ס.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה לא ברור למה?

בנתח השוק הזה, כמות לא מבוטלת של רוכשים קונים את הרכב בכדי שיראו את הסמל על החזית.

אני יכול אפילו לספר לך סיפורון מיד ראשונה:

איזה ספרית חמודה אצלנו במרכז המסחרי התחדשה לאחרונה ב 328 חדשה דנדשה.

לא כל המרכז המסחרי, כל השכונה התחילה לדבר על זה.

באופן טבעי זה יוצר אוירה של "אם היא עושה כ"כ הרבה כסף כנראה שהמון נשים באות אליה, אם הם באות אליה אז כנראה שהיא מוצלחת, פעם הבאה אני אנסה אותה!"

היא בכלל רכשה את הב.מ.וו בגלל שזה חלום שלה והיא חסכה לכך כסף שנים ובכלל לא ציפתה לגידול הדרסטי הזה בעסקים.

הקטע המצחיק הוא שעד הב.מ.וו היא נהגה בלקסוס בת 5 ואף אחד בכלל לא הניד עפעף לגבי הרכב.

והערה אחרונה לגבי הבזאר הטורכי של קמור, מהכירי את אותה ספרית, אני די בטוח שהיא פשוט התקשרה לקמור, שאלה כמה עולה והביאה למחרת צק בנקאי על הסכום הנקוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מנוע טורבו, במרבית המקרים, לא ישתווה למנוע אטמוספרי בריצתו מעלה בסקלת הסל"ד, מה שמקנה למנוע תחושה ספורטיבית יותר. יש אנשים שיקריבו גם 70 סוסים בשביל האופי הזה, אך כאן מדובר דווקא על תוספת של 70 כ"ס.

ידוע, אבל לא רלוונטי. לרוב האוכלוסיה, בטח רוב הרוכשים הפוטנציאליים של המכוניות האלו, מנוע הטורבו ירגיש חזק יותר כמעט בכל מצב - שיא מומנט מ1250 סל"ד (!) ועד 4800 סל"ד - שלא לדבר על כך שהב.מ.וו אמורה להיות חסכונית בהרבה. זה יתרון, לא חסרון. הב.מ.וו גם קלה ב100 ק"ג, מה שמקזז חלק מיתרון ההספק.

זה לא ברור למה?

בנתח השוק הזה, כמות לא מבוטלת של רוכשים קונים את הרכב בכדי שיראו את הסמל על החזית.

לא ידעתי שמכוניות מנהלים קונים לפי נתון ההספק בלבד. חשבתי שיש עוד דברים - התנהגות, תא נוסעים, אלקטרוניקה, נוחות, עיצוב וכו'. אתה מחדש לי כאן.

פורסם

הספק זה לא אני, זה פופטיץ.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...