Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות פנס ערפל ימני לפיגו 406 שנת 00 מנוע 2000 .

ראיתי באיבאי UK שמוכרים שם זוג פנסים (שני צדדים),לאחר שבדקתי משלוח ועלות יצא לי כ-400 לפי שער הפאונד,

אך אחרי שאני מזמין בפיפל יוצא לי 410 ש"ח. עכשיו רציתי לדעת כמה זה יעלה לי המכס שהמשלוח יגיעה ארצה.

אני עוד לא הזמנתי את הפנסים במשום שאני רוצה להתיעץ איתכם אל הפנסים, האם להזמין אותם או לקנות מפירוק פנס, למרות שרציתי להחליף את שני הפנסים לחדשים.

Ford cortina mk5 1982 ford sierra mk2 1990

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שאתה מזמין מחו"ל, בדוק כמה עולים פנסים כאלו בארץ. שים לב שלעלות שאתה רואה כרגע באיביי צריך להוסיף לרוב דמי משלוח, מכס ומע"מ. כמו כן, חלקי רכב דורשים אישור של משרד התחבורה כדי לשחררם מהמכס.

לא ציינת מהיכן אתה בארץ, אבל נסה לבדוק אצל רד-ליין שבחולון, אולי יש להם פנסים כאלו במחיר טוב יותר וזמן המשלוח מחולון לכל מקום בישראל יהיה קצר יותר.

• תוכן חדש...