Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בגג מבריק (+תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי מאוד, תתחדש :-D

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גם אני מתעניין בלעשות דבר דומה לפאביה שהזמנתי(רק שזה יהיה על כל הגג) ולכן ברשותך כמה שאלות:

1. אצל מי עשית את זה?

2. האם זה נראה במציאות כמו צביעה שחורה או שזה נראה שונה לגמרי מצביעה רגילה?

3. ניתן להיכנס למכונות שטיפה עם זה, נכון?

חוץ מזה יצא ממש יפה, תתחדש :-)

פורסם
הפאביות לא באות עם צבע גג שונה (לבחירתך כמובן)?

לא הפאביות שבמבצע, והן מגיעות רק עם גג לבן. (אני מתכנן משהו אחר כפי שהבנת :-D )

פורסם

אז ככה, העבודה נעשתה ברמת גן במתחם הבורסה ב"SUN SET", הם מצויינים ומאוד מקצועיים מתנהגים לרכב בכפפות משי.

יש אין ספור צבעי מדבקות, שחור מאט, שחור מבריק, קרבון בצבעים ואפילו ניקל וכסוף מטאלי ועוד ועוד.

המדבקה יושבת בצורה מושלמת, אין הבדלי צבע בין הגג השחור לבין המדבקה, זה לא ניראה כמו צביעה ולא נראה כמו מדבקה,

ממש ניראה חלק מהרכב, ללא בועות ולא ניראת "זוהרת" מדי.

אפשר כמובן להיכנס עם זה למכונות שטיפה, מה שכן, לגבי גרניק מומלץ לשמור על מרחק של מעל 5 ס"מ בין הגרניק לגג.

יש אחריות ל5 שנים על המדבקה ו10 שנים על העבודה, האוטו כרגע מלוכלך מכל האבק שבא עלינו, בסופ"ש אעלה תמונה מלמעלה.

• תוכן חדש...