Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני קניית ציטה C50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אם אני רוכש ציטה באר"הב חוץ מהאנגלית שלא חשוב לי האם זה אותו דבר כמו לקנות בארץ האם יעבוד תקין ?

אחריות וכו ... לא מעניין אותי.

2. איך מתחברים לשירות ?

3.מה ההבדל בין ציטה C50 לבין C50 I או שזה אמריקאי ,ישראלי .

4.משלוח דרך EBAY האם אני יחוייב במס ?

תודה רבה על כל התשובות.

פורסם

כל התשובות נמצאות בפורום במיוחד בזמן האחרון, אבל בכל מקרה...

- המכשיר יעבוד תקין, אתה לא הראשון ובטוח לא האחרון שמזמין מחו"ל.

- ההבדל בין המכשיר המגוייר הוא השפה, אחריות בארץ ועוד "מצב" שהוסף, האחרון ממש לא קריטי.

- עבור הזמנת מקלט GPS תשלם מע"מ בלבד.

- חיבור לשירות מתבצע מול האתר העולמי של החברה, תשלום של 60$ עבור עדכונים ללא הגבלה.

לסיכום , חבילה דומה ללא אחריות ובמחיר זול משמעותית (בין 750-850 ש"ח) , היבואן דורש מחיר מופרז של 1350 ש"ח!

פורסם

תודה על התשובות רק לא הבנתי את זה

עבור הזמנת מקלט GPS תשלם מע"מ בלבד.

המכשיר לא מגיע אם כל מה שאני צריך ? חוץ מדמי הרישום ?

פורסם
תוכל לפרט איזה מצב הוסף למכשיר שנמכר בארץ?

מתוך האתר של צ'יטה ישראל, הבדלים בין C50 לC50i/

"תוכנת ה- Firmware שפותחה ע"י צוות התוכנה של ציטה הינה צעד נוסף להתאמת הציטה C50i לנהג הישראלי.

תוכנת ה- Firmware של ה- C50i כוללת בניגוד לדגם ה-C50 האמריקאי 4 מצבי הפעלה ולא 3 מצבי הפעלה.

בין מצבי ההפעלה השונים של דגם ה- C50i נמצא מצב Fspd שהוא מצב ה- Full-speed, במצב זה יתריע דגם ה- C50i לנהג על מצלמות מהירות קבועות ומארבי מהירות המבוצעים ע"י ניידות משטרה וכד'. לא יושמעו כל התרעות הבטיחות והתרעות על מצלמות אור אדום."

לעניות דעתי, נראה לי שהיבואן מנסה בכח להצדיק את המחיר הגבוה.

פורסם
תודה על התשובות רק לא הבנתי את זה

עבור הזמנת מקלט GPS תשלם מע"מ בלבד.

המכשיר לא מגיע אם כל מה שאני צריך ? חוץ מדמי הרישום ?

הכוונה הייתה היא שתשלם רק מע"מ כי צ'יטה הוא מקלט GPS.

אתה לא צריך שום דבר נוסף.

• שנה מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

- ההבדל בין המכשיר המגוייר הוא השפה, אחריות בארץ ועוד "מצב" שהוסף, האחרון ממש לא קריטי.

ועוד מאתר היבואן:

מערכת בסיס הנתונים של דגם ה- C50i נבנתה באופן שונה ממערכת בסיס הנתונים של דגם ה- C50.

ישנן התרעות שאנו הנהגים בארץ רוצים להנות מהן ונהגים במדינה אחרת אינם מעוניינים לשמוע, לכן אנו יבואני ציטה ישראל בשיתוף עם חברת ציטה העולמית יצרנו מערכת בסיס נתונים מותאמת לשימוש בארץ.

לדוגמא: במקום לקבל התרעה הרלוונטית לאמצעי אכיפת מהירות כלשהו מכשיר מדגם ה- C50 ישמיע התרעת בטיחות שאינה קשורה כלל לנושא המהירות.

מישהו יכול לומר האם מדובר בהבדל משמעותי או סתם?

דני

פורסם

לא משמעותי בכלל. לי יש את ה-C50 האמריקאי, ואני מקבל בדיוק את ההתראות שאני רוצה.

יש 3 רמות התראה, אני נמצא על הכי נמוכה, שזה מצלמות מהירות בלבד (כולל גטסו רמזור).

ברמה הגבוהה יש התראות הזויות כמו סיבוב חד לפניך וכאלה (שזה מתאים למציאות אבל מיותר).

יש גם התראות על מקומות אפשריים של מארבי לייזר וכו'. אותי זה לא מעניין.

המעבר בין רמות ההתראה הוא בלחיצה על הכפתור הימני.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...