Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

יש לי Galant GLS 95 ששמתי בה רמקולים 6x9 של JBL ה669 החדשים

בשבלונה של ה6x9 שיש בגלנט יש מתחת מוט ברזל של הבגאג' וזה יוצא שהוא די קרוב לרמקול

באחד ה"משחקים" שלי עם הרמקול לפני הרכבה עם ברגים גרמתי להתמגנטות של הרמקול מספר פעמים ושמעתי רעש של מגעים מהרמקול לא בווליום גבוה

כשאני בודק בלאנס במערכת אני מרגיש שרמקול ימין (הרמקול שהתמגנט לי) יותר חלש מרמקול שמאל

לא בהרבה, אבל ניתן לשמוע את זה בבירור בעיקר מהוופר, כשאני עושה שמאל ימין במערכת.

האם יכולהיות שפגעתי ברמקול על ידי כך שהוא התמגנט עם המוט?

המוט ממש בעווי של מקל והוא הולך לכל אורך הבגאג' מתחת וקרוב לרמקולים

האמת שאני לא בטוח שהחיבורים שלי תקינים עדיין כי הלחמתי את הנעלות ואני לא מצליח להכניס את הבידוד של הנעלה למקום - מחר אני אסדר הכל

אבל ממש חשוב לי לדעת אם יכול להגרם נזק בגלל זה

ודבר שני מה לעשות כדי לבודד את המגנט של הרמקול מהתמגנטות עם דברים אחרים?

תודה

פורסם

מגע של מגנט הרמקול עם גוף מתכתי לא יגרום נזק לרמקול, אלא אם זו ממש מכה שגרמה ליציאה מהמרכוז של הסליל או עיוות של מסגרת הממברנה.

מה הכוונה ששמעת רעש של מגעים מהרמקול בווליום לא גבוה?

מתחדשת*

• תוכן חדש...