Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסיפור שלי הוא כזה

לפני כשנתיים וחצי בערך.

נסעתי עם 2 נוסעים ברכב היה לי בערך 1 ו 10 חודשים רשיון נהיגה ז"א עדין נהג חדש

עבדתי באותו היום בבוקר בהובלות וסיימתי את העבודה באזור 2 בצהריים

ואז בדרך החזור לא הרגשתי עייפות אבל מסתבר שאחרי נסיעה קצרה לאותו כיוון נעצמו עיניי

בעקבות זאת סטיתי לכיוון המדרכה ופגעתי בגדר

מיד אחרי התאונה הגיעה שוטר ולקח פרטים וזימנו אותי לקצין לחקירת עניין התאונה

מיד אחרי החקירה אצל משטרת ישראל יצאתי כנאשם ולכן קיבלתי במקום חודשיים של שלילה מנהלי

(חשוב לציין כי אני ו2 חברי שהיו איתי באוטו הגענו בכוחות עצמנו לבית חולים למיון כדי לקבל דוח מצב הבריאותי ונאמר לנו שהמצב תקין ללא חבלות או נזקים )

עכשיו לאחר שנתיים וחצי הגיע אלי מכתב לבית משפט לגבי אותו הנושא ובוא מאשימים אותי בסעיפים הבאים:

*סטייה מנתיב נסיעה - עבירה על תקנה 40א

*נהיגה רשלנית - עבירה על סעיף 62(2) + 38(2)

*התנהגות שגרמה נזק לאדם או לרכוש - עבירה על תקנה 21(ב)

*נהיגה במצב השולל שליטה ברכב - עבירה על תקנה 26(4)

אשמח לדעת מה העונש הצפוי ואיך אוכל להקל עליו (חשוב לציין כי הודאתי על האשמה בחקירה במשטרה)

אשמח גם לקבל עזרה לגבי איזה עורך דין אני נמצא באזור הקריות והמשפט יתקיים בחיפה בבית משפט בחיפה לענייני תעבורה

פורסם

לך לסטולר במושבה הגרמנית תקבע איתו פגישה רצוי עם איתן או יאיר בלבד!

הוא עובד אצלי גם על תיק של תאונה, בלי עורך דין העונש שצפוי לך הוא דיי כבד

בגלל שהודית שהתאונה נגרמה בגלל שנרדמת על הכביש ז"א שנסעת במצב שלא מאפשר לך לנהוג בבטחה

וגם שאר הסעיפים שמיוחסים לך הם לא פחות חמורים.

בכל מקרה תפנה לסטולר תתייעץ איתו ותראה מה עומד בפניך..

שיהיה בהצלחה

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

זה אולי ישמע קטנוני ולא קשור אבל אני תמיד מחזיק פחית של משקה אנרגיה ברכב באזור מוצל. במידה ואני מתעייף אני עוצר ושוטף פנים עם מים(בקבוק שאני מחזיק תמיד בשביל מים ברדיאטור אם חסר). אם זה עדיין לא עוזר אני שותה את המשקה מהפחית. זה לא בריא, זה לא ממש טעים אבל בטח יותר עדיף על להירדם על ההגה.

סליחה על החפירה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה היית נהג חדש והיית בלחץ,

השוטר דובב אותך וככל הנראה לפי דבריך וכן לפי הסעיפים שמאשימים אותך הסכמת עם כל המיוחס לך בלי לחשוב פעמיים (טעות).

עשית טעות גדולה וחמורה שעכשיו תצטרך לתקן אותה במיטב כספך ובעו"ד מומחה בתחום.

אל תחשוב ואפילו לא בצחוק ללכת לבי"ש ללא עו"ד.

הייתי אומר לך שסביר להניח שתצא בזול מכל הסיפור אבל עם כמות הסעיפים שהדביקו לך עקב הודאה באשמה לא נותן לי לומר זאת.

פורסם

הענישה במקרה כמו שלך עד 6 חודשי שלילה בניכוי ה חודשיים שכבר שלל לך הקצין + קנס 1000-1500 ש"ח.

תנסה לדבר עם התביעה , (חייל וכו' ) אולי תצליח לסיים יותר בזול.

תדגיש שלא היו פגיעות בנפש, . מה היה הנזק לרכב שלך /לגדר?

למשפט תבוא על מדים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תבוא עם מדים מאובקים לבית המשפט.

תספר לשופט את מה שסיפרת פה.

אם אתה יכול להוכיח שאת הכסף עבורו עמלת קשה בהובלות תרמת לפרנסת המשפחה, זה בכלל טוב.

תגיד שאין תירוץ טוב למה שקרה לך, ושאתה מייסר את עצמך על זה כל יום מאז התאונה.

שלמדת לקח ושזה לא יקרה לך יותר לעולם. שבפעם הבאה שתהיה כ"כ עייף פשוט תיקח מונית הביתה.

תדבר בכנות על כך שאתה חיל ואין לך כסף לעורכי דין נוצצים, ושאתה מבין שמגיע לך עונש, אבל אתה מבקש מבית המשפט להתחשב בך.

דאג לך לטרמפים לבילויים בכמה מהיציאות הבאות מהצבא.

כי שלילה כנראה תהיה פה בכל זאת, לפי כמות וחומרת הסעיפים.

עו"ד טוב ומתחשב יקח לך כ2500-3000 ש' ויוציא אותך יותר בזול ממה שתצא לבד.

תעשה חשבון כמה הרשיון יקר לך.

לו הייתי אני במצבך -חייל קרבי שגם ככה בקושי רואה בית,ושיש לו חברים טובים שבכל מקרה יוצאים יחד איתי, הייתי הולך לבד, מנסה להציל מה שאפשר ע"י פרצופי "גור נזוף" לשופט, וסופג שלילה של עוד חודשיים-שלושה.

עריכה:

ישה- סליחה על הכפילות.

כתבנו יחד כנראה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בדיוק כתבתי למישהו אחר בפורום על עו"ד.

בעיקרון אני יודע שהם נמצאים בהרצליה אבל תתקשר ותברר בכל זאת.

השם זה עו"ד סיגל רייך.

לי היא עזרה שעשיתי תאונה לפני כמה שנים שנכנסו ברכב שלי מאחור אחרי שבלמתי בפתאומיות.

אומנם זה לא הגיע למשפט אבל היא עזרה לי להשיג את הפיצויים שלי

פורסם
הענישה במקרה כמו שלך עד 6 חודשי שלילה בניכוי ה חודשיים שכבר שלל לך הקצין + קנס 1000-1500 ש"ח.

תנסה לדבר עם התביעה , (חייל וכו' ) אולי תצליח לסיים יותר בזול.

תדגיש שלא היו פגיעות בנפש, . מה היה הנזק לרכב שלך /לגדר?

למשפט תבוא על מדים.

נזק לאוטו טוטאלוס (זה רכב מסוג פיאט אונו ישן ולכן מכה קטנה והוא ניהיה טוטאלוס \ לגבי הגדר זאת גדר מעקה בטיחות התעקם בערך 4 כאלה התעקמו

תבוא עם מדים מאובקים לבית המשפט.

תספר לשופט את מה שסיפרת פה.

אם אתה יכול להוכיח שאת הכסף עבורו עמלת קשה בהובלות תרמת לפרנסת המשפחה, זה בכלל טוב.

תגיד שאין תירוץ טוב למה שקרה לך, ושאתה מייסר את עצמך על זה כל יום מאז התאונה.

שלמדת לקח ושזה לא יקרה לך יותר לעולם. שבפעם הבאה שתהיה כ"כ עייף פשוט תיקח מונית הביתה.

תדבר בכנות על כך שאתה חיל ואין לך כסף לעורכי דין נוצצים, ושאתה מבין שמגיע לך עונש, אבל אתה מבקש מבית המשפט להתחשב בך.

דאג לך לטרמפים לבילויים בכמה מהיציאות הבאות מהצבא.

כי שלילה כנראה תהיה פה בכל זאת, לפי כמות וחומרת הסעיפים.

עו"ד טוב ומתחשב יקח לך כ2500-3000 ש' ויוציא אותך יותר בזול ממה שתצא לבד.

תעשה חשבון כמה הרשיון יקר לך.

לו הייתי אני במצבך -חייל קרבי שגם ככה בקושי רואה בית,ושיש לו חברים טובים שבכל מקרה יוצאים יחד איתי, הייתי הולך לבד, מנסה להציל מה שאפשר ע"י פרצופי "גור נזוף" לשופט, וסופג שלילה של עוד חודשיים-שלושה.

עריכה:

ישה- סליחה על הכפילות.

כתבנו יחד כנראה.

תודה על העצה אקח לצומת ליבי הבנתי שיש דרך לממן עורך דין צבאי שיטפל בתיק

פורסם
זה אולי ישמע קטנוני ולא קשור אבל אני תמיד מחזיק פחית של משקה אנרגיה ברכב באזור מוצל.

זה לא רעיון טוב מאוד, מעצם היותו פתרון קצר-טווח. נהג שחש בעייפות, אין לו שום תקנה מלבד - שינה! אפשר לתפוס תנומה של 20 עד 40 דקות כדי להשיג בערך שעה של ערנות מלאה (באופן חד פעמי).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
חבר שעשה את אותו הדבר - הירדמות ופגיעה ברכב חונה קיבל את החודשיים המנהליים בלבד בלי עו"ד(נהג ותיק, עבר נקי).

במקרה שלו זה אחרת בזמן התאונה הוא היה נהג חדש.

אין מו הנמנע שיקבל שלילה שתקוזז עם השלילה שכבר קיבל,

אבל יש סיכוי גדול שיקבל שלילה נוספת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. מצתרף להמלצה לעו"ד סטולר - עשה זאת דבר ראשון, תתקשר ותברר עלות של הגנה ע"י עו"ד

2. אם אתה לא מעוניין לשלם לעו"ד והחלטת לא לקחת כזה, טלפן לטובע ונסה להגיע לעסקה

• תוכן חדש...