Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שופט ערבי מתרשם / מושפע ממדים יותר משופט יהודי.

כדי שלא יגידו ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שאלת תם, מי שאינו יכול להרשות לעצמו עורך דין לא זכאי לסיוע מהסנגוריה הציבורית? במקרה הזה, בגלל שהוא חייל, מהסנגוריה הצבאית?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

התנאים לקבלת סניגור ציבורי

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/SanegoriaZiborit/Subjects/

התנאים לקבלת סניגור צבאי

http://www.law.idf.il/468-he/Patzar.aspx

לכן לפותח השרשור לא מגיע לא זה ולא זה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ותתפלל שהשופט לא ערבי.

מה הקשר בין דתו של השופט להכרעת הדין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא התכוון בהמשך להצעה להגיע לבוש כחייל.

כמובן שזה עדיין שטויות, כי הדרוזים וחלק מהבדואים עושים צבא וגם אם הוא נוצרי או מוסלמי הסיכוי שיחמיר קלוש גם אם רק בשל מראית עין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אם שופט יהודי/ערבי מוסלמי/ נוצרי

יתחילו לשפוט על פי צורת הלבוש ועל פי פרמטרים חיצוניים

אנחנו בבעיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עם 99% אחוז הרשעה הייתי אומר שאין ממש שפיטה בארץ אלא הרשעה בלבד. ככה שפרמטרים חיצוניים אינם רלוונטים בכלל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אנחנו בבעיה.

נהגת, את תמימה אם את חושבת אחרת.

גם אם זה בתת-מודע שלו, הוא מושפע.

חישבי, לו את שופטת:

בתיק הראשון עומד מולך טיפוס באדידס לבנות, כובע מצחיה ממיטב אופנת אלפרון, וחולצת כפתורים 100% פוליאסטר, פתוחה ומתחתיה מבצבץ גורמט עבה. הבחור מתנהג נון-שאלנט, ושפת הגוף שלו משדרת שהוא ממש לא מתרגש מהמעמד.

בתיק השני עומד מולך חייל עייף ומאובק, בכומתה חומה, נראה מבהול ונבוך מכל המעמד, מתנצל, מבטיח שלא יחזור יותר על שטות כזו.

שניהם ללא עבירות קודמות, שניהם כבר קיבלו מהקצין שלילה מנהלית.

עם יד על הלב: מי יחטוף ממך יותר?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco תודה על התואר תמימה : ) אבל היתי מעדיפה את המונח הוגנת,

אני לא שופטת אדם על פי מוצאו או לבושו, וכך אני חושבת שעל שופטים לנהוג.

זה מעמד שבו חייבים להתעלות על הרגש הפנימי ועל פרמטרים חיצוניים,

ולשפוט על פי עובדות קיימות.

ל'

פורסם

אנחנו בבעיה.

ל'

זה שאת ואני לא שופטים אדם לפי לבושו/מוצאו/מקום מגוריו לא אומר שכולנו כאלה. מספיק שתראי את גזרי הדין שמקבלים אנשים מהשכבות הלא מקובלות של החברה מול עונשים שנגזרים על אותה העבירה ממש למי שמשתייך לקבוצה הנכונה (אם עובד זר לצורך העניין יגנוב כיכר לחם כדי להאכיל את הבן הרעב שלו הוא יחטוף יותר מבעל הון שהעלים מס וגנב כמה מליונים מהקופה הציבורית).

הלואי ויכולתי להאמין שלרושם הראשוני ולהשתייכות אין משקל. אם ראית את הכתבה בחדשות לפני כמה ימים על מורים יוצאי אתיופיה שלמדו במוסדות בארץ ולא מתקבלים לשום בית ספר או אם שמעת על מה שקורה בקרית מלאכי או בצפת (ולצערי לא רק שם ולא רק עם יוצאי אתיופיה) אז אני מניח שאת כבר יודעת שאין בסיס להאמין בשוויון ובחברה נקייה מדיעות קדומות מכל הצדדים ( באותה המידה שלא הייתי רוצה להישפט ע"י שופט ערבי כשאני לובש מדים גם לא הייתי רוצה להישפט ע"י שופט שאיבד בן בתאונת דרכים כשאני נאשם בנהיגה בקלות ראש או משהו בסגנון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...