Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שיום אחד, אחרי מאה ועשרים, אני מעוניין שישרפו אותי ושישימו בכזה כד חמוד או שיפזרו את האפר (בעדיפות גבוהה מעל הקובנה של סבתא של יאשה).

עד כמה שהבנתי אין כזה שרות בארץ (או שיש והוא לא ממש קיים), יש חברה בשם עלי שלכת שהאתר שלה לא מעודכן ובטלפון לא עונים, פעם מחייג שעות, פעם תפוס.

מאחר וקצת קשה לי לתחייב מראש להתפגר דווקא בוורנאסי נשאלת השאלה, מה הפתרון שעומד בפניי?

מישהוא פה שרף קרוב משפחה לאחרונה?

בכסף שהשודדים המזוקנים דורשים על המ"ר המחורבן שלהם + הזכות שלאישתי אסור להספיד אותי אני מעוניין שיעשו אחושרמוטה של מסיבה עם הרבה בשר, אלכוהול וסמים (קלים) :twisted:

ונסיים במשהוא מאוד רלוונטי:

folgers2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש'ך איזו מחלה חשוכת מרפא או משהו? סתם שנדע מראש לתכנן את המסיבה. אתה יודע, מפגשי מנהלים לוקח קצת זמן לארגן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק שיהיה ברור, שום דבר לא נשרף עד שאתה לא שולח לי את הכתבה על הקורנטו. מבחינתי חינגת המנהלים שאתה מתכנן לנו יכולה לחכות עד בואו של המשיח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פגש מנהלים זה חתונה של אשכנזים לעומת ה"יאללה בלגן" שאני מתכנן! :-P

ולא, לצערך הרב, ככל הידוע לי, שום דבר ממאיר, שום דבר סופני אבל לך תדע :roll:

פורסם

המזוקנים (או אחרים אם תבחר בקבורה אזרחית) חייבים לספק לך קבורה חינם אין כסף (המדינה משלמת להם מכספי הביטוח הלאומי שכולנו משלמים) כך שהאלטרנטיבה שלך - יקרה יותר :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני מעוניין שיעשו אחושרמוטה של מסיבה עם הרבה בשר, אלכוהול וסמים (קלים) :twisted:

אני מתכנן לרשום בצוואה שלי את אותו הדבר. אני לא רוצה שאנשים יהיו עצובים בהלוויה או באזכרות שלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חבל לשרוף?

תגיד לאשתך.שתארגן על האש לכל החברה.

אני מצידי אחרי שאמות שיזרקו אותי באיזה.שדה שלפחות החיות יהנו מהשאריות. אף פעם לא הלכתי לקברים של יקיריי וכבוד נותנים לאדם בחייו ולא אחרי שמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צודק, שלא ישרפו אותי, שיעשו מדיום וול ויגישו במסיבה! :twisted:

רציני, אף אחד לא נתקל בזה בארץ?

לא יודעים אם החברה הנ"ל עדיין קיימת?

פורסם

תבקש מאחד העו"דים לבדוק. משום מה זכור לי שהמזוקנים לא אהבו את החברה וכנראה שהכשילו את פעולתה, עם סיוע של בית המשפט. אבל, כאמור, זה זכרון קלוש ויש בפורום מקצוענים שיודעים לחפש במקורות.

אם אתה מקדם את הקץ בדוק באחד הקיבוצים שמשווקים בתי קברות אלטרנטיביים, שבהם המזוקנים עושים כמצוותך, ולא אתה כמצוותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכל בסדר מתוק?

הכל פצצה!

מ 1001 סיבות שונות ומשונות החלטתי לכתוב צוואה וכשהעיליתי את זה בפני העו"ד הוא אמר שזה חייב להיות חלק אינטגרלי מהצוואה ובעדיפות גבוהה לשלם מראש על השרות, בכדי להראות לכבוד בית המשפט רצינות על ההחלטה ה"שנויה במחלוקת הזאת "(ציטוט של העו"ד) ש"יש מצב שיהיה כבר מי שיתנגד אליה אחרי מותך" (שוב, ציטוט שלו) ואני אמרתי סבבה, רק למי בדיוק לשלם?

פורסם

היה את הסיפור של "כתבנו בצפון" איני זוכר את שמו (לא מנחם הורביץ).

הוא ניפטר לא מיזמן והראו בטלויזיה את בנו מקיים את צוואתו ומפזר את האפר על אדמות העמק או משהו דומה.

רק שיש מצב שהוא ניפטר בחו"ל.

בארץ אני לא מאמין שהרבנות תעבור בשתיקה על שריפת יהודים לאחר מותם.

בקושי אפשר להיקבר בארון בקיבוצים.

פורסם

רכישת חלקת קבר היא עניין די מקובל, אם כי איני יודע כיצד שומרים על הזכויות, וכבר היו דברים מעולם שחלקות שנרכשו נמצאו "תפוסות" על ידי זרים.

לגבי שריפת גופות - כנראה שרכישת השירות מראש, אם בכלל אפשרית, היא הנחת הכסף על קרן הצבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבוא, אני בטוח שבערוב ימיך תוכל להרשות כרטיס טיסה, אני מבטיח לך מסיבה מסיבה, נעשה על האש ואני אפילו אערבב את העפר שלך בפונץ'. ומה שישאר יפוזר בגרנד קניון או ישלח לארץ במעטפה.

גם אני רוצה שישרפו אותי, לא אוהב את הרעיון שכשהמשיח יבוא יעירו אותי, סוף סוף אוכל לישון כמו שצריך אז למה לקלקל, ואני בטוח שלא אהיה חתיך כמו בצעירותי ככה שאני מוותר על התענוג, אני כבר רואה את המשיח בא אליי ואומר לי : "קום בנצי, קום" ואני עונה לו : "תגיד אתה דפוק, אתה לא רואה אני ישן, עזוב אותי באמא'שך"...

למרות שבא לי על איזו מצבה חמודה כזאת אבל אוותר על התענוג, אז תבוא, אני מבטיח שיהיה שמח, נשרוף אותך, נבשל אותך, נעשה מה שבא לך ולגביי הסמים הקלים, פה זה גם חוקי :)

haters will hate

• תוכן חדש...