Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם מסך מחשב שלא נדלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז ככה,יש במחשב היישן שלי מחובר אליו מסך MAG דק שטוח 19 אינץ' שנת ייצור 2004.

אתמול פתאום במהלך גלישה באינטרנט המסך נכבה והפסיק לעבוד.:-o

ניסתי לחבר שנאי אחר וגם לא עזר האם המסך גמור?

שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נכבה והפסיק לעבוד במובן שלא נדלק חזרה, או שיש סימני חיים ואין תמונה?

אם הפסיק לעבוד ולא נדלק חזרה, ואחרי נסיון עם שנאי אחר לא נדלק ולא מראה סימני חיים סביר להניח שהגיע הזמן להתחדש...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
נכבה והפסיק לעבוד במובן שלא נדלק חזרה, או שיש סימני חיים ואין תמונה?

אם הפסיק לעבוד ולא נדלק חזרה, ואחרי נסיון עם שנאי אחר לא נדלק ולא מראה סימני חיים סביר להניח שהגיע הזמן להתחדש...

כן. הוא נכבה והפסיק לעבוד, אין תמונה,אין סינגל כלום.

כנראה שבאמת הגיע זמנו של המסך.:wink:

על הדרך איך המסכי LED של אותה חברה MAG?

פורסם

לא יצא לי להתנסות, היה פה לפני שבוע או שבועיים שרשור על מסכים, יש שם גם את דעתי.

המסך המנצח באופן גורף מכל הממליצים היה סמסונג, תעשה חיפוש ותראה את הלך הרוח...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כנראה הוא הלך בדרך כל קבל.

אם אתה בעל חוש טעני, תפרק אותו ותסתכל טוב טוב על הקבלים. יש להם בראש "חריצים" שנפתחים אם הקבל מתנפח. את הקבל קונים בכמה אגורות ומחליפים בעשר דקות עבודה. שרשור רלוונטי.

אם אתה זורק את המסך, אשמח לקבלו.

ולגבי מסך חדש - ממליץ על סמסונג עם 3 שנים אחריות ושירות של חיון.

:turn-l:
פורסם

אני פתחתי את המסך בבוקר אתה מתכון לחוטים הצבעונים שמתחברים לתוך מין חיבור לבן כזה?

פורסם

תקרא את השרשור של איציק - יש שם תמונות רלוונטיות.

היופי הוא שלא צריך להבין כמעט כלום. לזהות מה זה קבל. לזהות קבל נפוח. לקרוא מה הקיבול והמתח שלו. לקנות חדש. לפרק את הקבל ולהחליף בחדש - בקוטביות הנכונה.

:turn-l:
פורסם
אני פתחתי את המסך בבוקר אתה מתכון לחוטים הצבעונים שמתחברים לתוך מין חיבור לבן כזה?

הוא מתכוון לרכיב חשמלי בצורת חבית קטנה - קבל אלקטרוליטי, או בלעז - Capacitor.

• תוכן חדש...