Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לברוני הפורום,

אחי מסיים בעוד חודש שלוש שנים של זוגיות מופלאה עם מאזדה 3 אותה קיבל מהעבודה כרכב ליסינג.

כעת הוא עומד בפני פרק ליסינג חדש בן שלוש שנים.

• הרכב ישמש זוג צעיר ללא ילדים (אך לא מופרך להעריך שתוך שנה שנתיים יהיה ילד בתמונה)
  • נכון להיום אחי ואשתו מתגוררים במרכז תל אביב ללא חניה, כך שעדיף שהרכב יהיה האצ'בק, אך אין מדובר בדרישת חובה.
  • צריכת דלק איננה רלבנטית, אך אנחנו משפחה אקולוגית אז עדיף רכב שלא יהיה מזהם.

הרכבים המוצעים לו מטעם חברת הליסינג:

סיטרואן C4

פורד פוקוס 4 או 5 דלתות

פיג'ו 308

יונדאי i30

מאזדה 3 - (נשללה על ידי, מצטער)

טויוטה קורולה - (נשללה אף היא)

נטיית ליבי היא להמליץ לו על ה-C4 אך אשמח לקבל את חוות דעתכם המלומדת בנושא.

תודה רבה!

פורסם

בשביל מה זוג צעיר ללא ילדים במרכז ת"א ללא חניה צריך רכב משפחתי?

לדעתי עדיף שיבחרו רכב מקטיגורית סופר מיני (יאריס, פולו, C3, פיאסטה), יהיה להם הרבה יותר קל להתנייד ולמצוא חניה, גם ישלמו פחות שווי שימוש וגם ייזהמו פחות.

פורסם
בשביל מה זוג צעיר ללא ילדים במרכז ת"א ללא חניה צריך רכב משפחתי?

לדעתי עדיף שיבחרו רכב מקטיגורית סופר מיני (יאריס, פולו, C3, פיאסטה), יהיה להם הרבה יותר קל להתנייד ולמצוא חניה, גם ישלמו פחות שווי שימוש וגם ייזהמו פחות.

שאלה מצויינת שגם אני שאלתי.

יש רק שתי אופציות לרכבים לא משפחתיים - פיקנטו ו-i20. הפיקנטו נשללה מיידית כי היא קטנה מדי בשבילם.

היות שהם זוג שנישא זה עתה, מאוד יכול להיות שבעוד שנה יהיה להם ילד, והיות שהרכב ליסינג הוא הרכב היחיד שלהם, הם לא רוצים להתקע עם רכב שלא נוח לנייד בו ילד.

פורסם

כפי שהבחור ציין הזוג כנראה יביאו ילד או שניים בטווח ה3 שנים בהם הם חתומים חוזה על הרכב.

הC4 מאוד מעוצבת אך בעלת גיר מיושן שעבר שדרוג קל ,מושבים נוחים,אבזור נאה בגרסאות הליסינג,מנוע חביב שפותח עם BMW,תא מטען גדול וגם מרווח לא רע בתוך הרכב,בכלל הרכב בפנים מרגיש איכותי.

ה308 מיושנת ועתידה להתחלף,אך לטובתה עומד גיר מתקדם יותר בעל 6 הילוכים ועיצוב אוורירי יותר בתא הנוסעים.

אם מדובר על הפוקוס החדשה מדובר ביתרון על פני המתמודדות אך גם לה החסרונות שלה בדמות גיר לא נעים במיוחד ומנוע שמרגיש אנמי,כמובן שגם תא המטען קטנטן עקב צמיג רזרבי מלא שגם בלעדיו איננו עצום.

היונדאי מצויינת אך כבר הוצגה מחליפה ואני חושב שעדיף להתקדם ולקבל "את המילה האחרונה" טכנולגיית ובטיחותית במצב שלהם הנוכחי והעתידי.

פורסם

i20 בהחלט יכולה להספיק למשפחה עם ילד, בניגוד לפיקנטו.

ובטוח יש הפרש בתשלום לליסינג בין I20 לרכב משפחתי מהרשימה הראשונה.

אם עדיין הם נעולים על משפחתית, אני ממליץ על C4.

נוחה, יפה, מאובזרת, וללא חיסרון בתור רכב פרטי (שמירת ערך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינה כספית ההבדל מאוד קטן ואחי די נעול על משפחתית.

תודה על ההמלצה, אתם מחזקים את דעתי לגבי ה-C4.

עוד המלצות?

פורסם

אם מדובר בליסינג, גם אני הייתי בוחר בC4 מבין הרשימה שנתת.

היא מאובזרת, נוחה ומפנקת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כפי שהבחור ציין הזוג כנראה יביאו ילד או שניים בטווח ה3 שנים בהם הם חתומים חוזה על הרכב.

הC4 מאוד מעוצבת אך בעלת גיר מיושן שעבר שדרוג קל ,מושבים נוחים,אבזור נאה בגרסאות הליסינג,מנוע חביב שפותח עם BMW,תא מטען גדול וגם מרווח לא רע בתוך הרכב,בכלל הרכב בפנים מרגיש איכותי.

ה308 מיושנת ועתידה להתחלף,אך לטובתה עומד גיר מתקדם יותר בעל 6 הילוכים ועיצוב אוורירי יותר בתא הנוסעים.

אם מדובר על הפוקוס החדשה מדובר ביתרון על פני המתמודדות אך גם לה החסרונות שלה בדמות גיר לא נעים במיוחד ומנוע שמרגיש אנמי,כמובן שגם תא המטען קטנטן עקב צמיג רזרבי מלא שגם בלעדיו איננו עצום.

היונדאי מצויינת אך כבר הוצגה מחליפה ואני חושב שעדיף להתקדם ולקבל "את המילה האחרונה" טכנולגיית ובטיחותית במצב שלהם הנוכחי והעתידי.

נתת פרטים לא מאוד מדוייקים. ה-308 וה-C4 חולקות את אותה יחידת כוח עם אותו גיר וה-308 עברה מתיחת פנים רק לאחרונה והחלפתה צפויה רק בעוד שנתיים-שלוש. גיר 6 הילוכים מותקן ב-308 1.6 טורבו.

את ה-I30 גם אני לא הייתי לוקח בגלל שהוצג דגם חדש אבל היא הכי קומפקטית בחבורה והכי מתאימה לחיים בעיר.

מניסיון החיים עם ילד אחד וסופר מיני אפשריים בהחלט, יש מקום לעגלה בתא המטען וה-I20 מרווחת למדי ואפשר למצוא לחלק מהציוד מקום בתא הנוסעים בנסיעות משפחתיות ואני חושב שלזוג כזה בחירה בסופר מיני היא הבחירה הכי מתאימה.

אם האופציה היחידה היא משפחתית אז הפוקוס צריכה להיות הבחירה, היא גם מרווחת, נאה בדגם ההאצ'בק, מאובזרת לא רע ומצויידת ביחידת כוח חזקה עם גיר רובוטי דו מצמדי שאמור לתרום לביצועים ולצריכת הדלק.

בהצלחה שבוע טוב.

פורסם

צודק מתנצל אם הטעיתי על ידי פרסום הנתונים השגויים,

נראה כי הבחירה העדיפה כאן היא הC4 (אין חשש מסחירות ואמינות).

הייתה ברשותי I20 לתקופה של חודש בה גמעתי 7 אלף ק''מ,היא הייתה מאובזרת מאוד גם בגרסה הבסיסית אותה קיבלתי מאלדן אך מאוד לא נוחה משום מה וגם האחיזה,ההתנהגות והיכולות היו מאכזבים(קיבלתי את הרכב בניילונים עם 280 ק''מ כרכב חלופי,לפני כן הייתה ברשותי מאזדה 2 שפשוט הייתה נהדרת,דינמית,מתנהגת,זריזה ונוחה בפער ניכר)

פורסם

פוקוס 5 דלתות כיוון שכרכב היא פשוט עדיפה על כל השאר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הפוקוס ללא כל היסוס.

כרכב היא עולה לפחות בשתי דרגות על כל שאר האופציות שהעלית.

תא נוסעים עשיר ואיכותי מאד ביחס לפוקוס היוצאת. הנקודה הבעייתית היחידה שהיתה בדגם הקודם, נפתרה ע"י גיר מתקדם ומנוע חזק משמעותית (אל תצפה לחורכת אספלט, אבל בהחלט מיישירת קו יותר עם כל הקבוצה).

מה שכן, היא מעט יותר קטנה וצפופה מהיוצאת. תא המטען סביר לחלוטין, נפתר ע"י רזרבי במידה לא מלאה ברכבים החדשים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...