Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בשעה טובה נרכשה פיאט פנדה מודל 2007 במחיר מצחיק.

אין לי מושג איך המבעלים הקודמים טיפל בה ואיזה נוזל הוא שם במערכת קירור מה שאני כן יודע הוא שהטרמוסטט נשאר פתוח.

הלכתי למוסך פיאט לקנות טרמוסטט מקורי ו 2 בקבוקי ליטר של פראפלו. אם אפשר אבקש קצת הסבר על הדרך שבה מרוקנים לרדיאטור את המים לגמריי. ואיך מנקזים אויר מהמערכת.

לגבי הטרמוסטט אני חושב שאני אסתדר.

פורסם

תבדוק אם צריך לדלל את הפארפלו,בפאפרלו כחול שהיה בפיאטים יותר ישנים היה צורך לדלל אותו.

אגב כמה עולה תרמוסטט מקורי לפיאט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שרשום על הבקבוק 1 ליטר זה פראפלו UP והמוסכניק אמר לדלל עם מים/ הוא אמר כל מים רגילים (זה מעניין)

דבר שני הטרמוסטט המקורי במוסך פיאט עולה 100 ש"ח + מע"מ נשמע מחיר סביר.

פורסם

עוד משהו מעניין הוא שאתמול התחברתי למחשב רכב והסתכלתי על נתונים ראיתי את הטמפרטורת מנוע עומדת על 94 מעלות. האם הדבר סביר ? ישר כיביתי לא רציתי לגרום נזק בלתי הפיך.

פורסם

בדובלו אישית שמתי מים מזוקקים,אבל יש וויכוח אם עדיף מים רגילים או מזוקקים,למרות שבספר רכב רשום מים מזוקקים.

100?:shock: בדובלו במורשה לקחו לי 700 שקל על מקורי... כניראה יש הצדקה לכך המיני רכבים זולים לתחזוקה.

המחוג צריך להיות כול הזמן על חצי,כמה הוא אצלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב 94 מעלות הוא היה על החצי אבל הקצה של הקו לכיוון ימין. האמת שנלחצתי ולא כל כך בדקתי אם המאוורר עבד או לא.

אני אבדוק היום.

פורסם

אוקי. בבדיקה יותר דקדקנית חובר הרכב למחשב ונתתי לו להתחמם.

לקח לו המון זמן (כנראה בגלל שהטרמוסטט פתוח) אך בסוף הוא הגיע לחום היעד שעומד על 97 מעלות בדיוק.

מסתבר שהפנדה מפעילה מאוורר ב 97 מעלות עד לירידה של 92 מעלות ואז שוב מפעילה ב 97.

• תוכן חדש...