Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני וחבר נסענו סתם סיבוב ובאתי ניכנסתי לחנייה בוורוס בקיצר היה שמה עץ ולא ראיתי אותו ועליתי אם הגלגל האחורי על המדרכה וניכנסתי בעץ כזה בקטנה ליד הפנס בצד ימין בחלק כמו של האזור איפו שממלאים דלק אבל בצד השני ואז ישר עצרתי ! וירדתי מהאוטו ראיתי שיש כמה מכות פתחתי את הפגש דפקתי שמה חזק ואז הפח הסתדר כזה אבל עדיין יש מכה קצת בפנים כזה בקטנה ויש בליטות כאלה קטנות ממש

מה אני עושה בקשר הפח שהוא קצת בפנים כזה ?! יש אפשרות אם פומפה לסדר את זה ?! תעזרו לי דחוף !

פורסם

רשום כותרת לפי כללי הפורום טכני (ראה הודעה "בדביקים") ואת הודעתך רשום עם ניקוד, כדי שנבין את תוכנה ונוכל לעזור.

זה יהיה גם מומלץ אם תצרף תמונות של איזור הפגיעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...