Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשר, כבר יש לנו 3 תוצאות שונות מכיוון שאינך מדייק בדווח.

מה שכתבת לגבי מילוי מיכל מלא אינו קשור לצריכת הדלק של הרכב. בודקים כמה ליטרים נכנסו ומה מראה מד המרחק.

360:45=8

360:41=8.7

360:38=9.5

בדוק את צריכת הדלק באופן מדויק עוד פעמיים.

אל תבצע ניקוי לבד. המתן עד שתדע מה צריכת הדלק.

אגב, האם אתה "משחק" עם הטיפטרוניק או נוסע רק במצב אוטומטי.

פורסם

שאתה ממלא דלק ברכבך אתה ממלא שהאוטו נתקע בלי דלק?

אני בטוח שלא..אתה ממלא כאשר הוא מתקרב למנורה נכון?

לא אני לא נוסע אם טיפטרוניק רק אוטומט.

תראה , יש משהו שהוא לא טוב, אין מצב שהרכב שותה כזה הרבה.

אל תנסו להצדיק את הרכב [:

לא נראה לי הגיוני, שכל נסיעה אפילו קצרה , מורידה את המחוג למטה.תאמין לי שאם זה היה נע בין 10.5-9.5 לא הייתי מבלבל פה תשכל.

פורסם

אשר, מיכל הדלק של הלאנסר הוא 50 ליטר, הנורה (לפחות אצלי) נדלקת כאשר נשארים עוד 12 ליטר דלק במיכל.

לפעמים אני נוסע עוד קצת עם נורה דולקת ולפעמים ישר מתדלק. הכי הרבה שיצא לי לתדלק אחרי שנסעתי אולי שלושה

ימים עם נורה דולקת היה - 43 ליטר. זאת אומרת שנשארו עוד 7 ליטר במיכל.

כדי לבדוק טוב את נתוני הצריכה, תדלק מיכל מלא, רשום קילומטראז', תסע עד שהנורה נדלקת, שוב תדלק מלא

ותחלק את הקילומטראז' שעברת בכמות הליטרים שתדלקת.

אצלי כמו שאמרתי, על 38-40 ליטר שאני מתדלק כל פעם, הרכב עובר בערך 320 ק"מ שהם רק בעיר.

זאת אומרת שהצריכה העירונית שלי היא 8-8.5 ק"מ לליטר, צריכה די מאכזבת, אבל זה ידוע ברכב הזה.

הנסיעות שלי רגועות מאוד, אך הן גם קצרות לרוב ובגלל זה מנוע שעוד לא התחמם אוכל גם קצת יותר מהממוצע.

פורסם

תודה רבה על התגובה חבר,

הגיוני שהמנורה נדלקת שנשאר עוד 12 ליטר במיכל?

איך אימתת את זה?

קראת על זה איפה שהוא?

תמיד אומרים לא ליסוע על הנורה, זה נכון?

פורסם
הגיוני שהמנורה נדלקת שנשאר עוד 12 ליטר במיכל?

בדרך כלל לפי מה שאני יודע, נורה ברכבים נדלקת כאשר נשאר כ-10 ליטר במיכל, כנראה שקיים הבדל מסויים בין הדגמים השונים.

איך אימתת את זה?

פשוט מאוד, המיכל הוא 50 ליטר - זה מנתוני יצרן הרכב, כאשר נדלקת הנורה ואני מייד מתדלק, נכנס כ-38 ליטר דלק. 50-38=12

זה אומר שמה שנשאר במיכל היה 12 ליטר (+/-).

תמיד אומרים לא ליסוע על הנורה, זה נכון?

שמעתי שלא רצוי לנצל את כל הדלק עד הסוף כי ברכבים מודרניים זה יכול לפגוע במערכות כלשהם, שמעתי גם שבליטרים האחרונים כביכול מצתברים משקעים בטנק הדלק שרצוי לא לשאוב אותם למערכת הדלק (לא יודע עד כמה זה רלוונטי לימינו). בכל אופן, כאשר אתה יודע את צריכת הדלק ברכב שלך, אתה יכול לחשב בערך כמה אתה עוד יכול לנסוע עם נורה דלוקה בלי סכנה להתקע איפשהו. אני, כמו שאמרתי לפעמים מנצל עוד 2-4 ליטר לאחר שהנורה נדלקה ולפעמים לא.

התשובות בפנים.

• תוכן חדש...