Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מבצעים בעולם הקולנוע ובמחסני חשמל על מגברים של ימאהה והשאלה אם הם שווים את הכסף.

דגם אחד הוא RX-V371 והדגם השני הוא HTR-3063 שאני לא רואה ביניהם ממש הבדל ה-3063 עולה 1100 וה371 עולה 1000, כדאי להשקיע באחד מהם?

בנוסף אני רוצה לשדך להם גם רמקולים בסביבות ה1400-1500 שקל, ראיתי בעולם הקולנוע סט של הרמן קרדון דגם HKTS9 מה דעתכם עליו?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תמצא מישו שחוזר מיחול

יש מבצע בדיוטי, 200$ לפיוניר 421

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יתן ובאמת בלבלתי בין הדגמים

ההמבצע קיים בוודאות נכון ליום חמישי האחרון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ראיתי מבצעים בעולם הקולנוע ובמחסני חשמל על מגברים של ימאהה והשאלה אם הם שווים את הכסף.

דגם אחד הוא RX-V371 והדגם השני הוא HTR-3063 שאני לא רואה ביניהם ממש הבדל ה-3063 עולה 1100 וה371 עולה 1000, כדאי להשקיע באחד מהם?

בנוסף אני רוצה לשדך להם גם רמקולים בסביבות ה1400-1500 שקל, ראיתי בעולם הקולנוע סט של הרמן קרדון דגם HKTS9 מה דעתכם עליו?

תודה רבה לעוזרים.

המבצע הזה של הפיוניר נגמר מזמן לפני איזה חודשיים, ובפועל זה ה420 לא 421

עמדתי בהתלבטות שלך עד לפני שבועיים בערך.

גם אני עברתי בדיוטי אבל ירדתי מהפיוניר. הוא אומנם זול אך גם נותן מעט מאוד.

בסופו של דבר עמדתי בבחירה בין ימהה להרמן קרדון והלכתי על ימהה. בימהה עמדתי בהתלבטות בין HTR 3063 לבין RXV 371 . לבסוף הלכתי על ה371. מבחינת נתונים יבשים הם די דומים אבל ה371 דגם חדש יותר, יש לו DTSHD מה שאין ב3063 (פורמטים חדשים של סאונד) ועוצמת הסאונד שלו גבוהה יותר .אין כפי שראית הבדל במחיר.

אני רכשתי אותו ב1500 ש"ח אבל מודע לזה שעולם הקולנוע מפרסמים אותו ב1000 ש"ח ושאיכשהו מעט אחרי שקניתי ניתן היה כבר להשיגו בזול יותר.

שים לב רק שהם לא משווק מורשה של ימהה ולכן נותנים רק שנה אחריות כשמשווקים מורשים נותנים 3 וSG היבואנים כותבים זאת בפירוש באתר שלהם ובמקרה שלי כל פעם שבאתי אליהם המבצע בדיוק נגמר.

באשר לרמקולים, אי שידכתי את הCANTON85CX ומבסוט עד הגג.

לגבי הרמן קרדון, אני לא אוהב את ניופאן כנותני שירות ודי ירדתי מהם בגלל העיצוב הבומבסטי והרשמים הרבים על תקלות. מה גם שהאחריות עליהם קצרת מועד.

לשיקולך,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קניתי לפני כשלושה חודשים סט רמקולים CANTON 80CX (לבנים :twisted: ) - סאונד מצויין, 900 ש"ח, 5 שנות אחריות ע"י SG.

ובקשר לרסיבר - שידכתי את הרמקולים ל-309 של ONKYO עם 3 שנות אחריות ע"י טופ אודיו, 900 ש"ח, תוצאה סופית מרוצה פלוס!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

רק כדי ליישר את ההדורים לי יש את הסט המפורסם פיוניר 421 שכן היה זמין בדיוטי לפחות לפני 3 חודשים :roll: בצירוף עם הJBL200.5 ואני חייב לציין שלדעתי עבור 99% מהאנשים הסט הזול הזה (1500 ש"ח) יהווה מעל ומעבר.

רק כדי שלא ינגחו בי פה, ברור לי שעבור האחוז האחר שמוכנים להשקיע סדרי גודל רק באלמנט בודד הסט שלי ישמע כמו רמקול סיני בדולר.

אבי.

פורסם

הסיבה שיש עליו רק שנה אחריות היא בגלל שעולם הקולנוע אינם משווקים מורשים. אין לך בעיה להשיג אותו במחיר דומה, אולי מעט יקר יותר ממשווק מורשה ולקבל 3 שנים אחריות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

בן - בדיוק נגמר המבצע אתמול בעולם הקולנוע אז כנראה שאני לא יקנה משם גם ככה.

אתה מכיר עוד מקומות שאפשר לקנות את המגבר הנ"ל עם 3 שנים אחריות ב1000-1100 אפילו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי,

מתנצל על ההצתה המאוחרת.

לא מפתיע אותי ש"בדיוק" נגמר המבצע שם. זה קרה לי עם שלל מותגים אצלם.

בכל מקרה,

אני לא יודע אם תוכל להשיג אותו ב1100 ש"ח. אני פניתי ישירות למשווק מטעם היבואן. כלומר, בעצם רכשתי את הרסיבר ישירות מSG ב1500 ש"ח לפני כחודש.

אם אתה מהמרכז (אני לא) שווה לך לקפוץ לאולם התצוגה שלהם ולראת מה קורה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
הי,

מתנצל על ההצתה המאוחרת.

לא מפתיע אותי ש"בדיוק" נגמר המבצע שם. זה קרה לי עם שלל מותגים אצלם.

נקרא לילד בשמו - שיטת מכירה.

אתה מגיע עם מוכנות קניה של 100%, המוצר "אזל" אבל במקרה יש משהו יותר טוב רק בשבילך ובדיוק הגעת בזמן!

:twisted:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...