Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן הייתי וצילמתי, אם כי לצערי לא מספיק- הסוללה במצלמה נגמרה, ואז (מעשה שטן) נגמרה גם הסוללה בסלולרי שלי! בכל מקרה, עדיף קצת תמונות מבכלל לא.

אז כהרגלי, פה העלתי טעימה קלה. שאר התמונות, כולל גישה ל"עותקים" באיכות גבוהה נמצאות כאן. תהנו.

CIMG1105.JPG

CIMG1112.JPG

CIMG1132.JPG

IMAG0066.jpg

פורסם

יוחאי, גם ארבעת התמונות שהעלאת הם המון לעומת הממוצע השבועי.

תודה לך על המאמץ מקווה שבפעם הבא תביא איתך סוללות מלאות.

שלמה דן גדרון

פורסם

הוא לא העלה רק 4. תראה את האלבום שלו בלינק .

2002 עם פנסים עגולים? ממש יפה. אולי לא אולי לא הבחירה האידאלית שלי לצביעה אבל אין ספק שהיא מרשימה

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

שלמה, תודה על התגובה. אכן כמו שקילרבין כתב, יש לינק לאלבום תמונות בפליקר- ראה את ההודע ההראשונה שלי (ותהנה...).

קילרבין, ה-BMW הוא 1602 (כך לפחות מהבעלים). לדעתי מדובר בצביעה שקורצת לקבוצת מרוצים של BMW מתחילת שנות השבעים (לא זוכר את שמה), שנראית כך:

bmw_12_682x400_1105085a.jpg

עריכה: מצאתי תמונה דומה יותר למכונית אתמול במפגש, אם כי מדובר לדעתי בפוטושופ:

vizualtech-bmw-2002ti-3d-rendering-006_100198499_l.jpg

פורסם

עריכה: מצאתי תמונה דומה יותר למכונית אתמול במפגש, אם כי מדובר לדעתי בפוטושופ:

vizualtech-bmw-2002ti-3d-rendering-006_100198499_l.jpg

זה לא פוטושופ - זה נראה כמו דגם 1:18 של המכונית.

תודה על התמונות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

יוחאי, תודה על השיתוף. אכן "צדיק בודד בעירו".

את הב.מ.וו הגדרת באלבום כ-1502 וזה אכן לא הדגם. 1502 יוצרה מ-75' ועד 77' כדגם בסיס זול, מתחת לסדרה 3(E21) שהושקה באותה שנה. ל-1502 היו פנסים מלבניים מאחור, נפח מנוע של 1500 סמ"ק ו-75 כ"ס.

ב.מ.וו יחזרו באופן דומה על התרגיל מספר שנים מאוחר יותר עם E21, כאשר ה-315 יוצרה מספר חודשים לצד E30 החדשה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לב.מ.וו 1502 היה מנוע 1.6 ולא 1.5.

ההבדל העיקרי היה יחס דחיסה נמוך יותר וגל זיזים "קר" יותר, מה שהפחית 10 כ"ס מהספק ה 1602.

ה 1502 נועדה להיות גירסה זולה יותר של ה 1602, תוך ויתור על מספר פריטי אבזור - משולשי חלונות קדמיים קבועים, פסי קישוט ועוד.

פנסים אחוריים מלבניים היו לכל סדרת 02' החל משנת 83'.

ובקשר ל 315 - הצגתה היתה בשנת 80' וכמו ה 1502 היא נועדה להיות הזולה והפשוטה בהיצע ב.מ.וו וייצורה אכן נמשך עוד מספר חודשים במקביל לסדרה החדשה, E30.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יוחאי, תודה על השיתוף. אכן "צדיק בודד בעירו".

את הב.מ.וו הגדרת באלבום כ-1502 וזה אכן לא הדגם...

טעות סופר... תיקנתי.

• תוכן חדש...